Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker

Indholdsfortegnelse:

Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker
Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker

Video: Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker

Video: Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker
Video: The art museum roller coaster 🎨🎢 2024, April
Anonim
Bizarro rutsjebane i Six Flags New England
Bizarro rutsjebane i Six Flags New England

Med Six Flags New England er Massachusetts centrum for spændingen i forlystelsesparken i delstaterne New England. Six Flags-forpostens verdensklasse-ruter, række andre forlystelser og dets enorme vandland gør det til det sted at besøge for adrenalin-junkies. Staten har også et par andre steder, der byder på coastere og storslået sjov. Massachusetts forlystelsesparker og forlystelsesparker er ordnet alfabetisk.

Edaville USA med Thomas Land (Carver)

Tankmotoren Thomas
Tankmotoren Thomas

Thomas the Tank Engine og hans kammerater fra den populære Thomas & Friends-serie er stjernerne i Edaville USA. Parken er designet til familier med børn på 12 år og derunder. Udover Thomas Land byder parken på animerede forhistoriske dyr i Dinoland og et landmesseområde med klassiske forlystelser som et pariserhjul og en karrusel. Parken går tilbage til 1940'erne, men dens status steg i 2015 med tilføjelsen af Thomas-attraktioner. Særlige begivenheder omfatter efterårets tranebærhøstfestival og lysfesten med ferietema. Alle ombord!

Flying Horses Carousel (Oak Bluffs)

Flying Horses Karrusel Martha's Vineyard
Flying Horses Karrusel Martha's Vineyard

Det er ikke en forlystelsespark, men de Flyvende HesteKarrusel i Oak Bluffs på øen Martha's Vineyard er landets ældste operationelle platformskarrusel. Det er blandt en håndfuld overlevende klassiske forlystelser, der stadig inkluderer en ringmaskine.

Salem Willows (Salem)

Salem Willows arkade
Salem Willows arkade

Dette sted er så lille, at det knap kvalificerer sig som en forlystelsespark. Og det har set bedre dage. Når det er sagt, er Salem Willows (opkaldt efter de statelige piletræer, der ligger langs promenaden) på en fantastisk halvø, omgivet af havet på tre sider. Karrusellen fra omkring 1926 er charmerende, krydstogtsrederiet er dejligt, de smørsmurte popcorn er måske verdens fineste, og du har ikke virkelig levet, før du har fået en Salem Willows chop suey sandwich. (Virkelig! Hak suey på en hamburgerbolle!) Ud over karrusellen er der et par andre børneture, et par spillehaller og nogle madboder.

Silver Stone Castle (Swansea)

Silver Stone Castle forlystelsescenter
Silver Stone Castle forlystelsescenter

Familieunderholdningscentret har et middelalderligt tema og byder på lasermærke, gokarts, en klatrevæg, en rebbane og en arkade. Det omfatter også en indendørs swimmingpool og en indendørs surfingoplevelse, som begge er tilgængelige året rundt. Der er også en taverna på Silver Stone Castle.

Six Flags New England (Agawam)

Wicked Cyclone coaster ved Six Flags New England
Wicked Cyclone coaster ved Six Flags New England

Som de fleste Six Flags-parker er Six Flags New England fyldt med rutsjebaner og andre spændende forlystelser. Blandt dets arsenal af spændingsmaskiner, Massachusetts-parkenkan prale af to fremragende forlystelser: Superman the Ride (som får vores nik for landets bedste stålrutschebane) og Wicked Cyclone, en vidunderlig hybrid stål-træ-coaster. Andre fremtrædende omfatter Thunderbolt, en rutsjebane i træ, der blev åbnet i 1940, en karrusel fra ca. 1909, og The New England SkyScreamer, som topper på over 400 fod og var verdens højeste svingtur, da den debuterede i 2014. Inkluderet i entréen er vandland, Six Flags Hurricane Harbor. Det er New Englands største vandland og er et af de bedste vandlande i en forlystelsespark.

Ny for 2021, parken får debut med Supergirl Sky Flyer. En snurrende spændingstur, dens roterende platform vil langsomt vippe, indtil passagererne næsten bliver vendt på hovedet for hver omdrejning. Turen skulle åbne i 2020, men blev forsinket på grund af pandemien.

Andre parker

Midtvejs ved Canobie Lake Park i New Hampshire
Midtvejs ved Canobie Lake Park i New Hampshire

Hvis du har tid til at vove dig ud af Massachusetts til nærliggende staters forlystelsesparker, er her en liste over nogle gode muligheder.

Canobie Lake Park: Beliggende i Salem, New Hampshire, lige over grænsen til Massachusetts, kan denne vidunderlige trolleypark dateres tilbage til 1906. Blandt dens højdepunkter er Yankee Cannonball-rutsjebanen i træ.

Julemandens landsby og historieland: To vidunderlige parker rettet mod børn på 12 år og derunder. Begge parker ligger i New Hampshires White Mountains-region.

Lake Compounce og Bayou Bay: Bristol Connecticut. Nationens ældste kontinuerligt fungerende forlystelsespark, Lake Compounce tilbyderbåde klassiske forlystelser og moderne spænding, såsom den højt vurderede Boulder Dash træ-coaster.

Massachusetts vandlande, herunder det indendørs vandland, Great Wolf Lodge.

Nedlagte parker

Revere Beach forlystelser
Revere Beach forlystelser

Som mange stater i det nordøstlige, plejede der at være masser af steder at køre på coasters og finde andet sjov i Massachusetts. Blandt Massachusetts' væk-men-ikke-glemte spændingszoner er Revere Beach. Beliggende lige nord for Boston var det områdets svar på New Yorks Coney Island. Det bød på masser af forlystelser og coastere, inklusive den mægtige træcyklon. Der er stadig et par steder at få fat i noget mad, men ligesom de fleste forlystelsesområder ved havet er Reveres forlystelser for længst forbi.

Der er heller ikke længere nogen forlystelser ved Salisbury Beach i Salisbury på grænsen til New Hampshire. Og selvom karrusellen forbliver kærligt bevaret ved Nantasket Beach i Hull, er de andre forlystelser ved Paragon Park også væk. (Sjovt faktum: Paragons træ-coaster fra 1917 lever videre i Six Flags America i Maryland, hvor den nu er kendt som The Wild One.)

I 1960'erne glædede en forlystelsespark kendt som Pleasure Island i Wakefield New Englanders. Det charmerende sted havde ekko af Disneyland. Andre hedengangne Massachusetts-parker omfatter Whalom Park i Lunenburg, Lincoln Park i North Dartmouth og Mountain Park i Holyoke.

Anbefalede: