Texas forlystelsesparker og forlystelsesparker
Texas forlystelsesparker og forlystelsesparker

Video: Texas forlystelsesparker og forlystelsesparker

Video: Texas forlystelsesparker og forlystelsesparker
Video: Six Flags Over Texas Top 5 Coasters #rollercoasters 2024, April
Anonim
Six Flags Over Texas forlystelser
Six Flags Over Texas forlystelser

Det er en stor stat. Med stort alt. Så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at Texas har masser af forlystelsesparker og forlystelsesparker med masser af store kystbaner. Blandt de største af parkerne er Six Flags Over Texas, den originale Six Flags-park. Dens krav på berømmelse omfatter The New Texas Giant, en legendarisk coaster, der fik en makeover i 2011 og slyngede tilbage til en elsket tur.

Six Flags Fiesta Texas, som byder på masser af musik og shows, er helt anderledes end de fleste andre parker i Six Flags-kæden. Dens nabo, SeaWorld San Antonio, er en anden fremtrædende blandt Texas-parker og er især kendt for sit Aquatica-vandland.

Texas forlystelsesparker og forlystelsesparker er opført alfabetisk.

Big Rivers Fairgrounds i New Carney

Big Rivers Fairgrounds forlystelsespark i Texas
Big Rivers Fairgrounds forlystelsespark i Texas

Kendt som et vandland, introducerede Big Rivers "tørre" forlystelser med tilføjelsen af Big Rivers Fairgrounds i slutningen af 2021. Blandt attraktionerne er SPINdletop, en spændende pendultur, der svinger passagererne hele 360 grader, og den roterende tur. rutsjebane, Rolling Thunder. Der er også forlystelser, der snurrer rundt og attraktioner rettet mod små børn på messeområdet. Big Rivers tilbyder bueskydning, øksekastning, ædelstensminedrift, en labyrint, en børnezoo,og fiskeri også.

Cotaland i Austin

Palindrom coaster ved Cotaland i Austin, Texas
Palindrom coaster ved Cotaland i Austin, Texas

Cotaland, der ligger ved Circuit of The Americas motorsports- og underholdningskompleks, begyndte som en lille børneforlystelsespark med forlystelser såsom et tog, en karrusel og en pisk med racerbiltema. Den byder også på to nedtonede rutsjebaner, Big Apple og Skyflyer. I 2021 udvidede parken sin midtvej ved at tilføje Texas Wildcat, en moderat spændende stål-coaster. For 2022-sæsonen vil Cotaland tage det til næste niveau med Palindrome, en brugerdefineret tur, der vil byde på mere ekstrem spænding. Shuttle coasteren vil klatre 95 fod, ramme 51 mph og inkludere to inversioner. Den vil klatre op på en blindgyde og derefter spore sin rute tilbage på vej baglæns.

Galveston Island Historic Pleasure Pier i Galveston Island

Tilt-a-Whirl på Galveston Islands Pleasure Pier
Tilt-a-Whirl på Galveston Islands Pleasure Pier

Den lille forlystelsespark ved havet omfatter en coaster, spændingsture, familieture og børneforlystelser. Blandt dets højdepunkter er en 5D teatertur. Molen byder også på restauranter og butikker.

Joyland in Lubbock

joyland i lubbock texas
joyland i lubbock texas

Joyland er en mellemstor, traditionel forlystelsespark med en lille Galaxi-stål-coaster, en Mad Mouse-coaster, en bjælkekanal, en gondoltur, spinning-ture, spændingsture, børne-forlystelser og et par "tørre" " våde ture (ingen badedragt påkrævet).

Moody Gardens in Galveston Island

Moody Gardens på Galveston Island
Moody Gardens på Galveston Island

Det pædagogiskedestination, som byder på et akvarium, en regnskovsudstilling og et opdagelsesmuseum omfatter også attraktioner såsom et 3D-teater, et 4D Special FX-teater, 20.000 Leagues Under the Sea: An Interactive Adventure, en padlehjulsbåd, en rebbane og en zipline. Moody Gardens tilbyder også et hotel, spa, golfbane og restauranter.

Kemah Boardwalk i Kemah

Kemah Boardwalk
Kemah Boardwalk

Forlystelserne på Kemah Boardwalk er et underholdnings-, forlystelses-, shopping- og restaurantkompleks, som inkluderer Boardwalk Bullet-træ-coaster, en dobbeltdækker-karrusel og et pariserhjul. Der er også en stingray-rev og regnskovsudstilling og Boardwalk Beast-speedbåden.

Morgans Eventyrland i San Antonio

Morgan's Wonderland indgang
Morgan's Wonderland indgang

Denne unikke park i San Antonio er designet specielt til børn og voksne med særlige behov, deres familiemedlemmer, omsorgspersoner og venner. Attraktioner, som omfatter en karrusel, en legeplads med pirat-tema, et pariserhjul og en stænkpark, er alle bygget med overnatningsmuligheder. Gæster med særlige behov får gratis adgang. Reservationer er påkrævet.

Kiddie Park i San Antonio

Kiddie Park San Antonio
Kiddie Park San Antonio

Den charmerende park, som er en del af San Antonio Zoo, dateres tilbage til 1925. Dens ejere angiver den som den ældste børneforlystelsespark i landet. Attraktioner omfatter en antik karrusel, roterende helikoptere, et pariserhjul og andre klassiske forlystelser. Der er også live ponyridning, karnevalsspil, en spillehal ogansigtsmaling.

SeaWorld San Antonio

Spækhuggershow i San Antonio SeaWorld
Spækhuggershow i San Antonio SeaWorld

Del af SeaWorld-kæden (der er også steder i San Diego og Orlando), marinelivsparken byder på shows og udstillinger sammen med forlystelser og Aquatica-vandlandet. Temaforlystelser omfatter Wave Breaker, Rescue Coaster. For 2022 vil parken vise Tidal Surge, verdens højeste og hurtigste "Screaming Swing"-tur. I alt 40 passagerer vil svinge frem og tilbage på to pendularme op til 135 fod i luften med en tophastighed på 108 km/t. Parken siger, at turen vil levere noget alvorlig negativ G-lufttid.

Six Flags Fiesta Texas i San Antonio

The Iron Rattler på Six Flags Fiesta Texas
The Iron Rattler på Six Flags Fiesta Texas

Den store forlystelsespark i San Antonio er kendt lige så meget for sine sceneshows som sine forlystelser og byder på rock, soul, oldies og andre genrer. Blandt dets iøjnefaldende attraktioner er Iron Rattler, en vidunderlig hybrid træ-stål coaster. Inkluderet i entréen er vandlandsturene ved White Water Bay. I 2022 vil Fiesta Texas byde velkommen til Dr. Diabolicals Cliffhanger. Beregnet som verdens stejleste dykker-coaster vil den et øjeblik strande passagerer 150 fod i luften og derefter slippe dem ned i en vanvittig 95-graders vinkel.

Six Flags Over Texas i Arlington

Justice League: Battle for Metropolis Six Flags-tur
Justice League: Battle for Metropolis Six Flags-tur

En af Six Flags' flagskibsparker (og den originale park i kæden), den er fyldt med coastere og mange andre forlystelser. Six Flags Over Texas kan prale af branchens førstetur med bjælkeløb, den første minetogs-coaster og den første hybrid-træ-stål-coaster. Den byder også på Six Flags' første Justice League: Battle for Metropolis interaktive 4-D-tur. Nyt for 2022, parken vil åbne Aquaman: Power Wave, en lanceret coaster, der også vil omfatte en drenching splashdown. Six Flags vil også omdanne sin bådbaserede mørketur og introducere scalawags i Pirates of Speelunker Cave.

Tilt Studio i Beaumont og Katy

Tilt Studio underholdningscenter Texas
Tilt Studio underholdningscenter Texas

De indendørs familieunderholdningscentre tilbyder spillehaller, snackbarer, laser tag, bowling, minigolf og Outrun 2 racersimulatorattraktioner. Beaumont-lokationen byder også på kofangerbiler og en Himalaya-spinningtur. Katy Tilt Studio har en Tilt-A-Whirl spinning tur.

Traders Village i Grand Prairie, Houston og San Antonio

Traders Village forlystelsespark i Grand Prairie Texas
Traders Village forlystelsespark i Grand Prairie Texas

The Traders Village-lokationer er primært loppemarkeder, der hver især tiltrækker tusindvis af forhandlere til deres vidtstrakte steder. Men de tilbyder også små forlystelsesparker med forlystelser såsom Village Vortex, der sender passagererne på hovedet i løkken; Loppefaldet, en tur i faldtårnet; og børneture, herunder en karrusel, en helikopter-spinning-tur og en klatrestruktur. For 2021 åbner Grand Prairie-parken Prairie Screamer, en 80 fod høj, 50 MPH rutsjebane. Traders Village tilbyder også begivenheder såsom festivaler, koncerter og professionel wrestling samt RV-parker på Houston og Grand Prairie-lokationerne.

WonderlandParker i Amarillo

Wonderland Park Texas
Wonderland Park Texas

Den klassiske forlystelsespark i Amarillo byder på tre store rutsjebaner, inklusive den løkkede Texas Tornado. Det byder også på en stor samling af vandforlystelser såsom Big Splash log-flue, Shoot the Chute splashdown-turen og Rattlesnake River-flåde-turen. Wonderland har også en sky ride og minigolf.

Western Playland in El Paso

Western Playland Pharaoh's Fury ride Texas
Western Playland Pharaoh's Fury ride Texas

Den mellemstore forlystelsespark i El Paso byder på Hurricane-rutschebanen, en spinning-coaster, Tsunami-splashdown-turen, en drop-tower-tur, børneforlystelser og yderligere spændende forlystelser.

ZDT's forlystelsespark i Seguin

ZDT's forlystelsespark coaster
ZDT's forlystelsespark coaster

Den lille forlystelsespark i Seguin byder på den unikke træ-coaster, Switchback. Det har også andre forlystelser såsom gokarts, vandlandsattraktioner, en klatrevæg og en spillehal.

Anbefalede: