De bedste restauranter i Fort Lauderdale

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Fort Lauderdale
De bedste restauranter i Fort Lauderdale

Video: De bedste restauranter i Fort Lauderdale

Video: De bedste restauranter i Fort Lauderdale
Video: The Top 10 BEST RESTAURANTS in FORT LAUDERDALE, Florida in 2023 | Famous Restaurants 2024, April
Anonim
Hummeræg Benedikt
Hummeræg Benedikt

I mange år forlod Miami Fort Lauderdale i støvet, når det kom til fire- og femstjernede spisesteder. Nu er den magiske bys lillesøster blevet voksen. Nedenfor har vi delt alle de bedste restauranter i Fort Lauderdale, fra fisk og skaldyr til soulfood. Prøv en eller prøv dem alle – måske har du endda plads til sekunder.

Lona Cocina & Tequileria

Mad på tallerkener hos Lona Cocina & Tequileria
Mad på tallerkener hos Lona Cocina & Tequileria

Denne prisvindende restaurant på Westin Fort Lauderdale Beach Resort drives af kokken Pablo Salas, og den producerer måske de mest autentiske mexicanske retter i hele det sydlige Florida. Snup et bord på terrassen (det er så tæt på havet, at du kan lugte s altvandet). Alle menupunkter her er fremragende, men vi anbefaler tuntostadaen lavet med chipotle-aioli og sprøde porrer. De mexicanske ribben er et must, ligesom hummer-quesadillas. Sæt dit måltid sammen med et par margaritas, selvfølgelig, og afslut stærkt med en bestilling af churros-chokoladesauce valgfri.

Kokosnødder

Skaldyr koger på Coconuts i Fort Lauderdale
Skaldyr koger på Coconuts i Fort Lauderdale

Få et glimt af krydstogtskibe, der passerer gennem de mellemkystnære vandveje, når du spiser på Coconuts, et afslappet strandområde, hvor alle gode hunde er velkomne til at spise (husk blot at medbringe snor). Nyd solnedgangen sammen med en fisk- og skaldyrs-tung menu, der inkluderer konkylier, kokosrejer og hummerruller. Hold dig til Outdoor Paella, en rigtig lækkerbisken hver tirsdag og fredag aften, og nyd tilbud med halv pris flasker vin mandag og tirsdag aften. Mens du er i området, kan du bestille en reservation til søndagsbrunch. Med sine fisk- og skaldyrsfrittatas og hummer Benedicts fortjener denne lækre sag hypen.

The Foxy Brown

Mad på The Foxy Brown i Fort Lauderdale
Mad på The Foxy Brown i Fort Lauderdale

Fokus her er comfort food med et twist. Selvom frokost og middag serveres på The Foxy Brown dagligt, må du ikke gå glip af dens prisvindende brunch. Menuen har alt, hvad du ikke vidste, du overhovedet kunne ønske dig: glaserede donuthuller serveret med kornmælk, bananbrød grillet ost med Nutella og ricotta som fyld og kyllinge- og vaffelskydere. Afrund dit måltid med en mimosa eller Bloody Mary, eller hvis du har brug for et koffein-boost, så prøv den koldbryggede kaffe på fad. Din mave vil ikke fortryde den forestående madkoma.

Betty's Soul Food Restaurant

Soul food på Betty's Soul Food Restaurant
Soul food på Betty's Soul Food Restaurant

Grill og soulfood er ikke ligefrem rigeligt i det sydlige Florida, men når du finder en sjælden perle som Betty's Soul Food Restaurant, holder du godt fast og giver ikke slip. I diner-lignende omgivelser er Betty's stedet for stegt kylling, BBQ-ribs, corned beef-hash og et højt glas iste. Denne enkle restaurant åbner kl. 06.00, så det er det perfekte sted at starte din dag, når du vågner tidligt om morgenencall-the breakfast menuen inkluderer alt fra stegt kylling og vafler til den mættende Blue Plate Special: to æg, to strimler bacon, to pølselinks og to pandekager.

Bådhus ved floden

Burgere og mad ved poolen ved Boathouse ved Riverside i Fort Lauderdale
Burgere og mad ved poolen ved Boathouse ved Riverside i Fort Lauderdale

Boathouse at the Riverside har udsigt over New River på Fort Lauderdales Riverside Hotel og tilbyder en enestående madoplevelse ved vandet. Denne restaurant drives af den kendte kok Toby Joseph og serverer burgere, guacamole og chips, hummus og andre friske retter efter først-til-mølle-princippet. Gå ikke glip af happy hour, som finder sted mandag til lørdag fra 16:30. til 18:30 med halve tilbud på øl, vin og spiritus og store rabatter på små retter i baren. Brunch er tilgængelig om søndagen fra 11.30 til 15.00, mens du kan spare på små bidder indtil 16.00. Foretrækker du at bestille ved poolen eller i baren? Det kan du også.

Kousine

En lækker tallerken mad på Kousine Fort Lauderdale
En lækker tallerken mad på Kousine Fort Lauderdale

Med to steder i det sydlige Florida (den ene i Fort Lauderdale, den anden i Boca Raton) er kokken Danny Kous kæde Kousine kendt for sin driftige peruvianske og asiatiske menu, som inkluderer interessante blandinger i madlavningsstile som quinoa chaufa (peruviansk -stil quinoa med spejlæg, grøntsager og sojasovs) og camarones a la plancha (rejerøre med grøntsager, serveret i en krydret soja- og chili-hvidløgssauce). Du kan forvente at se traditionelle peruvianske fornøjelser som ceviche, tiraditos, anticuchos (s altespyd af kylling, fisk, oksekød og rejer), samt den flerårige favorit lomo s altado, en peruviansk stegt skål serveret med oksekød, pommes frites og dampede ris.

Takato

Sushi på Takato i Fort Lauderdale
Sushi på Takato i Fort Lauderdale

Takatos Executive Chef Taek Lee (Taka) ligger inde på Conrad Fort Lauderdale Beach-hotellet og serverer det ultimative inden for japansk og koreansk fusion med smagsgivende retter som ande- eller shiitake-svampe-bao-boller, Wagyu kalbi-skydere og short rib kimchi tacos på menuen. Du finder også et udvalg af fisk og skaldyr og landbaserede muligheder som hummer med Yuzu shiso smør, chilensk havaborre, Wagyu nederdel bøf og lammekoteletter samt en 26 fods sushi bar, der helt sikkert vil tilfredsstille alle i humør til nigiri, sashimi eller maki (skårne sushiruller). Takato oversættes til "en tilstand af ekstrem lykke", som du helt sikkert vil være i efter middagen og nogle af restaurantens signaturcocktails, såsom Fugu Cup (lavet med vandmelon, thailandsk basilikum, ingefærøl, lime og tequila blanco), Shitoku Margarita (lavet med blandt andet mezcal, passionsfrugt, ananas, agave og kardemomme) eller Sekushi Sour (lavet med abrikossprit, cognac, æblesirup og citronsaft).

Padrino's

Pan con lechon ved Padrino's Fort Lauderdale
Pan con lechon ved Padrino's Fort Lauderdale

Padrino's er blevet en ærværdig Fort Lauderdale-institution gennem årene, en tredjegenerations familieejet restaurantkæde dedikeret til at servere cubansk mad i familiestil, siden dens første forpost åbnede i 1976. Hvad startede som et lille marked i Cuba i 1930'erne er siden vokset til et sydFlorida-imperiet med seks restauranter (Fort Lauderdale, Boca Raton, Dania Beach, Hallandale Beach, Plantation og Orlando) og traditionelle cubanske retter, der stadig laves efter deres bedstemor Rosas opskrifter. Bliv mættet af cubansk komfortmad som mariquitas (plantainchips og hvidløgssauce), croquetas de jamon (skinkekroketter), tostones (lavet med håndpressede grønne pisang) og sorte bønnesuppe. Paella, sort mahi mahi, arroz con pollo (kylling og gule ris) og en række cubanske sandwich er også på tilbud, ligesom flan og tres leches kage til dessert.

Rendezvous Bar & Grill

Mad ved vandet på Rendezvous Bar & Grill
Mad ved vandet på Rendezvous Bar & Grill

Du finder denne populære fiske- og skaldyrsrestaurant og hele det sjove kvarters-hang-out-sted langs vandet i Marina Bay, hvor gæster ankommer i bil eller båd. Uanset om du vælger at spise ude på terrassen ved vandet eller holde dig afkølet i den airconditionerede spisestue, så start med en forret som revne konkylie, muslinger, muslinger i midterhalsen eller kammuslinger indpakket i bacon. Menuen er enorm, med hovedsageligt fokus på fisk og skaldyr, mens du også vil se velsmagende landbaserede muligheder som jerk chicken, tacos, pasta, Po' Boys (musling, rejer, kuller eller bøffelkylling) og bøf. Uanset hvad du går med, skal du vide, at det er lavet med friske og lokale fisk og skaldyr, råvarer og andre ingredienser leveret af producenter i området.

Sistrunk Marketplace & Brewery

Mad på Sistrunk Marketplace & Brewery i Fort Lauderdale
Mad på Sistrunk Marketplace & Brewery i Fort Lauderdale

Denne ekspansive 24.000 kvadratmeter store Fort Lauderdale madhal er hjemsted for alt fra et bryggeri og et destilleri til en co-op butik, slagter og et kunstmarked. Med hensyn til madmuligheder, vælg mellem Senbazuru (asiatisk fusionstapas), Needa' Pita (Middelhavet), The Empanada Bodega, Nellies Southern Table, Cuzzy's Italian Eats (italiensk mad tilberedt i en brændeovn), Hot Lime (håndværkstacos). og ceviche bar), Poke OG (poke bowls), Sushi fra Poke OG, Osom Crepes, Kasai & Koori (japanske desserter) og Bean & Rose Craft Coffee House, eller lav dit eget schmorgasbord med alle dine yndlingsretter fra hver. Sørg for at reservere en plads online ved et af de udendørs terrasseborde eller til indendørs siddepladser online, før du går for at undgå skuffelse, da kapaciteten er begrænset.

Casa Sensei

Forkullet blæksprutte på Casa Sensei i Fort Lauderdale
Forkullet blæksprutte på Casa Sensei i Fort Lauderdale

Hvis du er i humør til fornemme panasiatiske og latinamerikanske retter, så kom til Casa Sensei, som på glimrende vis blander begge stilarter til en lækker aften med spisning langs vandet nær Los Olas Boulevard - der er endda en middag krydstogtsmulighed, hvis du foretrækker at nyde dit måltid, mens du sejler ned ad kanalen takket være et partnerskab med Riverfront Gondola Tours, der ligger ved siden af. Nyd klassikere som pad Thai, kimchi-stegte ris, lo mein, bao-boller og bulgogi, tag på sushibaren, eller prøv signaturtallerkener som hummerguacamole eller koreansk grillet bøf chimichurri blandt andre specialiteter. Der er også en komplet bar med et udvalg af japanske whiskyer og Sake. Gå ikke glip af Rock N' Roll-brunchen, der afholdes lørdag og søndag fra kl. 12.00-16.00, med levende musik og den første weekendi måneden, en lodtrækning, hvor vinderen scorer en gavekurv og to nætter på Seminole Hard Rock Hotel &Casino's Guitar Hotel.

Rivertail

Fisk og skaldyr på Rivertail i Fort Lauderdale
Fisk og skaldyr på Rivertail i Fort Lauderdale

Beliggende på Downtown Fort Lauderdales travle Riverwalk, har chefkok José Mendín skabt en menu bestående af retter fundet i og inspireret af østersbarer over hele verden. Start med østers fra råbaren eller skaldyrs-ceviche, før du spiser kokkens specialiteter som brasiliansk gryderet i Bahia-stil (lavet med hvid fisk, rejer, muslinger, kammuslinger, muslinger, kokosmælk og dendeolie) eller muslingefrites. Besøg i weekenden til brunch (kl. 11.00-16.00), tirsdag for gratis taquitos med hver Titos cocktail, torsdag for tre gratis østers til hver martini og happy hour tirsdag til fredag med speci altilbud på østers, øl, vin og andre klassiske cocktails.

Anbefalede: