Busch Gardens Tampa - Great Theme Park and Zoo

Indholdsfortegnelse:

Busch Gardens Tampa - Great Theme Park and Zoo
Busch Gardens Tampa - Great Theme Park and Zoo

Video: Busch Gardens Tampa - Great Theme Park and Zoo

Video: Busch Gardens Tampa - Great Theme Park and Zoo
Video: Zoo Tours: Serengeti Plain & Safari | Busch Gardens Tampa Bay 2024, Kan
Anonim
Kører i Busch Gardens
Kører i Busch Gardens

Det er en spændingspark. Det er en zoologisk have. Det er en botanisk have. Det er tre parker i én!

Lidt uden for Orlando-forlystelsesparkens forbindelse er det værd at køre i timevis til Busch Gardens Tampa. Parken med afrikansk tema byder på nogle spændingsmaskiner i verdensklasse, inklusive den højt ansete Montu omvendt coaster og den vidunderlige gulvløse dykker coaster, SheiKra - en af verdens bedste stål coaster.

Parken mangler superduper E-Ticket-attraktioner, der findes hos Disney og Universal. Men det byder på nogle fantastiske shows, nogle iøjnefaldende haveudstillinger og et menageri af afrikanske dyr, der byder på en vidunderlig stemning og virkelig adskiller parken.

Busch Gardens Tampa-dyr
Busch Gardens Tampa-dyr

Sørg for at give tid til at udforske dyrene. Orangutang- og tigerudstillingerne i Jungala byder på nogle fantastiske oplevelser på nært hold. Og Edge of Africa-udstillingen, som grænser op til den 65 hektar store Serengeti-sletten, giver gæsterne mulighed for at se dyr som løver, surikater, næsehorn og giraffer i naturlige habitater. Serengeti Express, en togtur, giver også muligheder for at se dyrene på sletten

I Animal Care Center vil du kunne se zoologiske fagfolk interagere med parkens menageri. For en særlig godbid (og enekstra gebyr), overvej Serengeti Safari Tours, som tager gæster ombord på åbne lastbiler ind på Serengeti-sletten for virkelig tæt og personlig interaktion med dyrene.

Cobras Curse Busch Gardens Tampa
Cobras Curse Busch Gardens Tampa

Udvalgte Coasters

Parken har et imponerende udvalg af rutsjebaner. Hvis spænding er din ting, så tjek nogle af Busch Gardens hovednavne.

  • Cheetah Hunt – En vidunderlig lanceret coaster, der simulerer en gepard på jagt. Sammen med andre forlystelser i parken er det en af Floridas bedste rutsjebaner.
  • Montu – En af verdens bedste omvendte coasters
  • Kumba – En gammeldags, men stadig velanset stål-coaster med flere elementer
  • SheiKra – Den gulvløse dykkercoaster er blandt de bedste stål coastere over alt.
  • Cobra's Curse – Familie-coasteren inkluderer en elevator og en række roterende bilelementer.
  • Falcon's Fury – Det er ikke en coaster. Men turen med faldtårnet, som inkluderer sæder, der vipper nedad lige før de styrter mod jorden, er blandt de mest spændende forlystelser i verden.

Hvad er nyt hos Busch Gardens Tampa?

Iron Gwazi åbner senere i 2021. Bygget ved hjælp af noget af strukturen fra den tidligere Gwazi, er træ-stål hybrid coasteren klar til at knuse rekorder som Floridas hurtigste, højeste og stejleste coaster. Det vil også være den hurtigste, højeste og stejleste hybrid-coaster i verden.

Hvad skal man spise?

Spisningen på Busch Gardens Tampa Bay er et hak over den typiske forlystelsespark-pris. Favoritter inkludererZambia Smokehouse for lækker BBQ og Dragon Fire Grill & Pub til international mad. Busch Gardens' full-service beliggenhed, Serengeti Overlook Restaurant, tilbyder buffet og a-la-carte-muligheder ledsaget af en fantastisk udsigt over dyrene på Serengeti-sletten.

Placering, åbningstider og adgangsoplysninger

Busch Gardens er placeret på 10165 N McKinley Dr. i Tampa, Florida.

Fra Orlando:I-4W til I-75N. Sørg for at tage mod NORD (selvom det lyder kontraintuitivt!) på I-75 til Fowler Ave afkørsel 265. Hold til venstre på frakørselsrampen ind på Fowler Avenue. Venstre ad McKinley (efter University of South Florida) til parken.

Parken er åben hver dag, året rundt. Driftstiderne varierer. Tjek parkens websted for at få flere oplysninger.

Generel adgang inkluderer adgang til alle dyreudstillinger, shows, attraktioner og forlystelser. Adgang til det nærliggende Adventure Island-vandland kræver en separat billet. Rabatkombinationspas til begge parker er tilgængelige. Der er rabat for børn.

Busch Gardens tilbyder også rabat på kort købt på forhånd online på deres hjemmeside. Parken tilbyder ofte tilbud såsom to dage til prisen for én adgang eller køb en dag og få et sæsonkort. Kontakt Busch Gardens for aktuelle tilbud. Busch Entertainment tilbyder også billettilbud til flere parker til dets attraktioner i Florida, herunder Busch Gardens Tampa, SeaWorld Orlando, Discovery Cove og Aquatica vandland.

Anbefalede: