Seattle til Spokane: 5 ting at se på vejen

Indholdsfortegnelse:

Seattle til Spokane: 5 ting at se på vejen
Seattle til Spokane: 5 ting at se på vejen

Video: Seattle til Spokane: 5 ting at se på vejen

Video: Seattle til Spokane: 5 ting at se på vejen
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim
Snoqualmie Falls
Snoqualmie Falls

Seattle har en masse fantastiske ting at se og lave, men det har resten af staten Washington også. En af de bedste måder at få et udsnit af alt, hvad Evergreen State har at byde på, er ved at tage på en roadtrip på I-90, der strækker sig fra Seattle til Spokane og går fra storby til stedsegrønne skove til bjerge til ørken, alt i fire til fem timer. Undervejs er der mange steder at trække fra motorvejen og tage en pause eller også få en oplevelse. Fra vandfald til lokale frugtboder til en forstenet skov, her er fem steder, der er værd at stoppe på denne fantastiske Washington roadtrip.

Og tjek altid vejforholdene, før du går, så du ikke bliver overrasket over byggeriet af passpærringer!

Snoqualmie Falls

snoqualmie falder
snoqualmie falder

Knap en time fra Seattle er Snoqualmie Falls, nær den lille by Snoqualmie, intet mindre end et fantastisk sted at stoppe. Med en højde på 268 fod kan faldene se anderledes ud afhængigt af, hvor meget regn der er faldet for nylig. Deres mest ikoniske udseende er som to fald ved siden af hinanden, men hvis der har været meget regn, kan Snoqualmie Falls være rasende og massivt. Observationsdækket er let at nå uden meget af en gåtur fra nærliggende parkeringspladser, men der er moderate vandrestier, derkomme med et par forskellige synspunkter. I nærheden af observationsdækket finder du en gavebutik, en park (fantastisk til en picnic på en dejlig dag) og Salish Lodge, en resortejendom med en restaurant og fantastisk udsigt over floden og vandfaldene.

Omkring en time forbi Snoqualmie Falls, er Summit at Snoqualmie-skiområdet et fint pitstop med restauranter og masser af vandreture at udforske, herunder en fantastisk sti, der starter ved Alpental-skisportsstedet Snow Lake.

Thorp frugt og antikviteter

Washington kirsebær
Washington kirsebær

Efter at have nået det over Snoqualmie Pass og kommet forbi Cascades-bjergkæden, er du officielt i det østlige Washington, som er ørken og tørt og meget anderledes end enten det vestlige Washington eller bjergene. Et område, hvor denne region skinner, er landbruget. Afgrøder (ofte med skilte på hegnene, der angiver, hvad de er) langs vejkanterne i miles og miles og sikrer, at de lokale frugtboder er fyldt med friske, lækre råvarer. Det betyder, at det er 100 procent værd at stoppe ved en frugtbod. Der er ingen mangel på store og små frugtstande undervejs, men Thorp Fruit and Antiques på Gladmar Road 220 i Thorp er et must for sit udvalg og størrelse. Virksomheden er familieejet og drevet (nu på tredje generation) og har til formål at fremvise nogle af de bedste fødevarer i Washington på ét sted. Udvalget af frugt er sæsonbestemt, men højdepunkter omfatter Rainier og Bing kirsebær i det sene forår og sommeren. Det antikke udvalg kommer fra forhandlere rundt om i Washington State og er også værd at kigge på.

Ginkgo PetrifiedSkov- og ginkgo-perlebutik

Forstenet skov
Forstenet skov

Vantage, Washington, er hjemsted for et par steder at stoppe, fantastisk til rockhunde, historieinteresserede eller dem, der bare skal ud og strække sig. Gingko Petrified Forest State Park og Wanapum Recreation Area har nogle vandrestier og campingpladser, men den virkelige fordel ved at stoppe i dette område er at komme helt tæt på nogle fossiler, som for det meste er placeret ved eller i nærheden af besøgscentret sammen med udstillinger og nogle helleristninger. Parken er dog en statspark, hvilket betyder, at du skal bruge et Discover Pass, eller du skal betale dagsadgangsgebyret. Hvis det ikke er i kortene, så gå ikke glip af at stoppe ved Ginkgo Gem Shop på 330 Ginkgo Avenue, også i Vantage. Butikken er uafhængig af parken og gratis at gennemse. Butikken har alt fra super overkommelige små geoder, du selv kan bryde op, til ædelsten, til flottere sten og fossile stykker, til store og meget dyre forstenede træstammer og fossiler.

Wild Horse Monument

Vildhestemonumentet
Vildhestemonumentet

Lige på den anden side af Columbia-floden fra Vantage er et stop kun muligt, hvis du rejser østpå - Wild Horse Monument i George, Washington (ja, byens navn er lidt af et ordspil, og dette er også hjemsted for det store koncertsted, Gorge at George). Monumentet er placeret lige ved afkørsel 139 og består af en parkeringsplads, en ujævn sti og hesteskulpturerne højt på toppen af en bakke. Udsigten fra selve parkeringspladsen er ret fantastisk, med udsigt over Columbia River-kløften, men hvis du vil op adante, vov dig op til hestene på toppen af bakken. Stien er ujævn og stenet, og det kan være lidt glat at komme ned, men udsigten på toppen er værd at de uundgåelige skridninger og rutsjebaner er værd, ligesom det er tæt på de 15 metalhesteskulpturer af Chewelah-skulptøren David Govedare.

Cave B Estate Winery

Cave B Winery
Cave B Winery

Mens der er et par vingårde langs I-90, hvis du kun vil stoppe ved én, skal du stoppe ved Cave B ved 348 Silica Road NW i Quincy. Vinsmagninger er tilgængelige i smagslokalet uden behov for en aftale - perfekt for road trippers! Vingården ligger over Columbia River-dalen og har nogle smukke stjerneudsigter. Hvis du kan lide det, du ser, har Cave B Inn overnatningssteder, der spænder fra luksuriøse til yurter, hvor du kan overnatte, samt en spa, der gør et fint stop, hvis du har masser af tid på dagen.

Anbefalede: