Top forlystelsesparker og temaparker i Ohio
Top forlystelsesparker og temaparker i Ohio

Video: Top forlystelsesparker og temaparker i Ohio

Video: Top forlystelsesparker og temaparker i Ohio
Video: Cedar Point in Sandusky Ohio, the roller coaster capital of the world. 2024, Kan
Anonim
Valravn coaster Cedar Point
Valravn coaster Cedar Point

I denne artikel

Ohio er hjemsted for to af de største og bedste forlystelsesparker over alt, Cedar Point og Kings Island, og kan prale af nogle af de bedste rutsjebaner på planeten. Uanset om du bor i eller i nærheden af staten eller planlægger et besøg langvejs fra, vil Ohio tilfredsstille din spænding.

Følgende Ohio-forlystelsesparker er opført i alfabetisk rækkefølge.

Cedar Point i Sandusky

Cedar Point, den selverklærede "America's Roller Coast", er en af verdens store forlystelsesparker med en utrolig samling af rutsjebaner. Med hoteller på ejendommen og en strand er det også noget af et feriested. Dens vandlande (som ikke er inkluderet i entréen) er Castaway Bay Indoor Water Park Resort og Cedar Point Shores Waterpark, et udendørs vandland. Blandt de fremhævede forlystelser er Steel Vengeance, en af de bedste hybrid rutsjebaner i træ og stål, Millennium Force, en 300 fods "Giga-coaster" og Top Thrill Dragster, en 420 fod høj raketrutchebane.

Da pandemien forstyrrede dens planer, kunne Cedar Point ikke fejre sit faktiske 150-års jubilæum i 2020. I stedet vil det markere lejligheden i 2021. Højdepunkter vil omfatte Snake River Expedition, en ny attraktion, der vil tage passagerer med på en fort alt båd med temaride, og Celebrate 150 Spectacular, en natlig parade, der vil hylde parkens historie. Cedar Point vil også åbne Town Hall, et museum, der vil indeholde udstillinger, der fortæller om parken.

Funtimes Fun Park in Alliance

Familieunderholdningscentret tilbyder minigolf, gokarts, battingbure og bumperbåde. Det har også et par forlystelser såsom en Tilt-A-Whirl, en karrusel, spinning-turen, Gunky Monkey's Barrels of Fun og børneforlystelser. Det tilstødende Splash Waterpark byder på vandrutsjebaner og en skråstreg.

Island Adventures park Ohio
Island Adventures park Ohio

Øeventyr i Port Clinton

Familiesjovcentret tilbyder bumperbåde, gokarts, minigolf, en spillehal og en attraktion til minedrift af ædelstene.

Jungle Jacks landing i Columbus Zoo
Jungle Jacks landing i Columbus Zoo

Columbus Zoo and Aquarium

Forlystelsesområdet i parken, som plejede at være kendt som Wyandot-søen, er lille og er mere en adspredelse for besøgende til zoologisk have end en destination i sig selv. Det omfatter det tilstødende Zoombezi Bay-vandland. Blandt højdepunkterne i forlystelsesparken er Sea Dragon junior træ-coaster.

Ny for 2021, den zoologiske have åbner endnu en coaster, Tidal Twist. Den vil have snurrende biler.

Kings-Island-Racer
Kings-Island-Racer

Kings Island i Mason

En af landets førende forlystelsesparker, Kings Island, har et utroligt udvalg af coastere, inklusive den legendariske træ-coaster, The Beast, og den store stål-hypercoaster, Diamondback. Nyere tilføjelser til parkens coasterlineup er Banshee og Mystic Timbers. Det udendørs vandland, Soak City, er inkluderet i entréen. Ved siden af parken ligger det indendørs vandland-resort, Great Wolf Lodge at Kings Island.

I 2021 åbner Kings Island Camp Cedar, et feriested, der vil omfatte autocamperpladser og hytter. I 2020 lancerede parken giga-coasteren, Orion, som falder en hjertestop 300 fod og når en tophastighed på 91 mph.

Memphis Kiddie Park i Ohio
Memphis Kiddie Park i Ohio

Memphis Kiddie Park i Cleveland

Dette er en lille, klassisk forlystelsespark bygget i 1952. Forlystelser omfatter en rutschebane for børn og et lille tog. Den er beregnet til familier med børn, der er 2 til 5 år gamle.

Playzone Toledo coaster Ohio
Playzone Toledo coaster Ohio

Playzone Toledo

Et lille indendørs familieunderholdningscenter, Playzone Toledo tilbyder arkadespil, indløsningsspil, laser, tag, kofangerbiler og en lille udendørs rutsjebane til små børn.

Scene75 underholdningscentre i Ohio
Scene75 underholdningscentre i Ohio

Scene75 i Cincinnati, Cleveland, Columbus og Dayton

Kæden af indendørs familieunderholdningscentre tilbyder alle slags sjove aktiviteter, herunder 4-D-biografer, kofangerbiler, gokarts, laserlabyrinter, virtual reality-oplevelser, minigolf og spillehaller. Stederne i Columbus og Dayton tilbyder også rutsjebaner.

Stricker's Grove forlystelsespark i Ohio
Stricker's Grove forlystelsespark i Ohio

Stricker's Grove i Hamilton

Denne mærkelige lille park er privat og bruges til funktioner og picnic. Det er dog åbent et par dage hvert år tiloffentligheden. Dens træbrikker inkluderer bamsen og tornadoen.

Tuscora Park i New Philadelphia

Dette er en lille park for små børn, der tilbyder gamle børneture, herunder en rutsjebane og et tog. Det tilbyder også swimmingpools, minigolf og batting-bure.

Workz underholdningscenter i Ohio
Workz underholdningscenter i Ohio

The Workz i Cuyahoga Falls

The Workz har til huse i en ombygget biograf, der kan dateres tilbage til 1928, og er et underholdningscenter, der omfatter duckpin bowling, en spillehal, VR-spilattraktioner, en pub og en restaurant.

Nedlagte Ohio Parker

Der plejede at være endnu flere forlystelsesparker i staten, inklusive Six Flags, SeaWorld og Geauga Lake. De tre parker var alle forbundet med hinanden, men fra 2016 er alle rester af dem væk.

Der var også mange andre søbaserede parker i staten, inklusive Brady Lake Park i Ravenna; Buckeye Lake, som forblev åben indtil 1970'erne; LeSourdsville Lake Amusement Park i Youngstown, som varede i 80 år, indtil den lukkede sine porte i 2002 og havde coastere såsom Screechin' Eagle; og Chippewa Lake Park, som fungerede i 100 år fra 1878 til 1978 og tilbød coastere såsom Big Dipper og Little Dipper. En anden populær Ohio-park, der siden er lukket, er Euclid Beach i Cleveland. Det var åbent fra 1895 til 1969 og indeholdt coastere som Thriller, Flying Turns og Derby Racer. Idora Park i Youngstown glædede besøgende fra 1899 til 1984 og tilbød coastere såsom Wildcat og Jack Rabbit.

Anbefalede: