De bedste restauranter i Birmingham, Alabama

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Birmingham, Alabama
De bedste restauranter i Birmingham, Alabama

Video: De bedste restauranter i Birmingham, Alabama

Video: De bedste restauranter i Birmingham, Alabama
Video: The BEST Weekend in Alabama! - Restaurant Tour, Breweries, Caves & MORE (Birmingham, AL) 2024, Kan
Anonim

Birmingham, den største by i staten Alabama, er en fantastisk destination for madelskere. Uanset om du vil snuppe en lokal bryg, mens du spiser på brændefyret pizza, slurre noget sen nat-ramen eller spise sydlandsk komfortmad, byder byens restauranter på en række muligheder for ethvert budget. Til særlige lejligheder er den elegante Highlands Bar and Grill i Five Points South et must, mens familier vil nyde mere afslappede steder som John's City Diner eller Trattoria Zaza. Fra kystnære mad på Automatic Seafood and Oysters til hjemmelavede kager og pastaer på Essential, du kan ikke gå g alt med et måltid på nogen af disse toprestauranter i Birmingham.

Automatisk fisk og skaldyr og østers

Automatisk fisk og skaldyr og østers
Automatisk fisk og skaldyr og østers

Med en spisestue udstyret med fletlysarmaturer, Adirondack-stole på den udendørs græsplæne og friske fisk og skaldyr hentet fra den nærliggende Golf, transporterer Automatic Seafood and Oysters spisende gæster til en afslappet strandby. Maden har den samme elegante, men afslappede stemning; nyd østers fra Golfen, Østens og Vestkysten i den ekspansive rå bar, eller slå dig ned i en bod for favoritter som den ømme blæksprutte a la Plancha og andefed pocheret fisk. Automatic serverer også weekendbrunch og byder på fisk og skaldyrs-centrerede retter som en tun-morgenmadssandwich og fisketerrine samt fransk toastog en dobbeltstabel husburger.

Highlands Bar and Grill

Highlands Bar & Grill
Highlands Bar & Grill

Denne fransk-inspirerede restaurant i Five Points South er konsekvent en af byens bedste og blev hædret som James Beard Foundations mest fremragende restaurant i 2018. Fra dens romantiske, vedbendbeklædte ydre til dens intime spisestue er det også et godt sted for en særlig lejlighed middag. Den roterende menu er tung på bæredygtige, sæsonbestemte ingredienser - mange hentet fra kokken/ejeren Frank Stitts gård. Tænk vildt, svinekød, mørkegrønt og solide rodfrugter om efteråret og vinteren, med lysere retter som fisk og skaldyr og økologisk frugt om foråret og sommeren. Et punkt altid på menuen: de stenformede bagte gryn. Spring ikke desserten over: Konditor Dolester Miles vandt en James Beard for sine søde kreationer som dekadent kokos-pecan kage.

Yo' Mama's

Yo Mamas kylling og vaffel
Yo Mamas kylling og vaffel

Denise og Crystal Petersons mor-datter-team er dette afslappede sydlige frokoststed i centrum, der er populært blandt både forretningsfolk og familier. Kunder står i kø på hverdage fra kl. 08.00 til 14.30 samt den anden og sidste lørdag i måneden for soulfood-fødevarer som kylling og vafler, rejer og gryn, stegte svinekoteletter, hot wings, collard greens, coleslaw, og makaroni og ost. Gå ikke glip af den hjemmelavede røde Tropical Splash-punch.

OvenBird

OvenBird
OvenBird

Kom efter oksekødfedt-"stearinlyset" - en flig flammende, smeltet fedt, der svømmer i sofrito - og bliv ide velsmagende spanske og sydamerikanske små tallerkener, alle tilberedt over åben ild. Ideel til store grupper eller sultne duoer, menuen er opdelt i syv sektioner, der spænder fra snacks som djævelæg og spansk charcuteri til fisk og skaldyrstallerkener såsom Golffisk toppet med sprød bacon, jalapeños og kandiserede hasselnødder. Fremragende retter omfatter årstidens paella og markedets hele fisk, serveret med chimicurri og grillede citroner.

The Essential

Det essentielle
Det essentielle

Denne luftige bistro i europæisk stil serverer frokost og middag onsdag til lørdag samt en weekendbrunch. Ejer og konditor Kristen Farmer Halls velsmagende brød og forretter er et must. Prøv champignontoast på husets surdej eller kyllingelevertoast med kirsebærmostarda og pickles. Til hovedretter kan du ikke gå g alt med de fremstillede pastaer fra bunden, som en simpel rigatoni med chorizo bolognese og manchego. Spar plads til desserten: Æbleflødepusten med vaniljedejscreme og æblesmør er fremragende. Restauranten har også et fantastisk vin- og cocktailprogram.

John's City Diner

John's City Diner
John's City Diner

Hvis du eller nogen i din gruppe har diætrestriktioner, så tag til John's City Diner downtown, som har en omfattende sydstats- og asiatisk-inspireret menu med adskillige glutenfrie muligheder og hormonfrit kød. Plus, de har en dedikeret børnemenu til at behage selv de kræsne spisende. Mulighederne her omfatter appetitvækkere som pimentost med sprødt brød og koreanske vinger, generøse salater og burgere og sandwich. Komfortmad kan også nydes med klassiske retter som makaroni og ost, kødbrød og fish and chips på tilbud.

Slice Pizza & Brew

Slice Pizza & Brew
Slice Pizza & Brew

Birmingham er kendt for sin håndværksøl, og du kan prøve bryg fra flere lokale producenter som Ghost Train Brewing Company og Avondale Brewing Company på dette afslappede pizzeria. Vælg mellem hustærter som en grundlæggende pesto med husets italienske pølse, ristede røde peberfrugter, Alabama gedeost og barberede rødløg; eller byg din egen med muligheder for glutenfri skorpe og vegansk ost. Alle tærter bages i en brændefyret ovn. Menuen omfatter også adskillige salater, små tallerkener som tatertotter og brændte vinger og dessertpizzaer. Slice Pizza & Brew har lokationer i både Vestavia Hills og Lakeview.

SAW's BBQ

SAW's BBQ
SAW's BBQ

Med steder i Homewood og South Side er du aldrig langt fra nogle af byens bedste grill. Begge steder serverer tallerkener med røget kød som pulled pork, ribben og røget kylling med hvid barbecuesauce i Alabama-stil. Menuen inkluderer også flere stilarter af "fyldte taters", plus solide sider i sydstatsstil som bagte bønner, kartoffelsalat og makaroni og ost. Du kan også få SAWs signaturrøgede grillsandwich – såvel som burgere, salater, rejer og gryn, og den søde te-stegte kyllingesandwich, som du skal prøve på søsterrestauranten SAW's Soul Kitchen i Avondale.

Hot and Hot Fish Club

Hot and Hot Fish Club
Hot and Hot Fish Club

Denne Five Points South-destination fraduoen bag OvenBird viser kokke-ejerne Chris og Idie Hastings' engagement i bæredygtig fisk og skaldyr. Den kortfattede menu blander klassiske franske teknikker med sydlandske smage. Start med lokale østers på den halve skal, en oste- og charcuteritallerken eller en lys afkølet skaldyrspastasalat med rejer, blå krabber, languster og citronvinaigrette. Forretter spænder fra en førsteklasses N. Y.-strimmel til stegt snaps og rejer og gryn - alt sammen serveret med årstidens grøntsager som sellerirodpuré og Brussel-soufflé. For en intim oplevelse, book kokkens disk med udsigt over det åbne køkken.

Shu Shop

Shu-butikken
Shu-butikken

Beliggende i Teaterdistriktet er denne restaurant dels en ramen-butik, dels en izakaya-mørk nat, humørfyldt og perfekt til snacks efter showet. Sæt dig ved den lange bar, den udendørs terrasse eller en af de intime indendørs båse, og nyd delbare snacks som shishito-peber, edamame og tako-hvalpe (blækspruttehvalpe serveret med yuzu mayo). For noget mere mættende, bestil en dampende skål med varm ramen. Den krydrede miso med chashu svinekød er et must at prøve og fås også i vegetariske og veganske indstillinger. Vil du lave deres retter derhjemme? Restauranten sælger sine hjemmelavede saucer, s alte og andre tørvarer.

Johnny's

Kokken Tim Hontzas blander ubesværet smagene fra sin græske arv med dem fra hans barndom i Mississippi-deltaet på denne Homewood-restaurant. Døbt af lokalbefolkningen som "græsk plus tre", Johnny's serverer traditionelle sydlige retter som stegt havkat, jambalaya og rødbønner og ris sammen med græske basisvarer som ketfedes (græske frikadeller) og fasolakia (stuvede grønne bønner og tomater). Din bestilling? Kødet plus tre tallerken frokosttallerken, serveret med et hjemmelavet majsbrød eller gærrulle.

Trattoria Zaza

Trattoria Zaza
Trattoria Zaza

Denne hurtige afslappede restaurant i centrum serverer nogle af byens bedste italienske retter. Stil dig tidligt i kø for at få en plads i spisestuen, hvor du kan se, mens kokke trækker varme pizzaer ud af ovnen og koger enorme gryder med fettuccine og penne. Ud over pizzaer i stykker og trøstende pastaer, inkluderer menuen salater, sandwich og daglige specialiteter som braiseret short rib. Med morgenmadspizza, svinekødshash og fransk toast er brunchmenuen også enestående. Den bedste del? Alt er til en rimelig pris.

Anbefalede: