Carrasco International Airport Guide
Carrasco International Airport Guide

Video: Carrasco International Airport Guide

Video: Carrasco International Airport Guide
Video: Montevideo Carrasco International Airport Terminal Tour 2024, Kan
Anonim
International Carrasco Lufthavn, Montevideo, Uruguay
International Carrasco Lufthavn, Montevideo, Uruguay

Carrasco International Airport, også kendt som General Cesáreo L. Berisso International Airport, er det vigtigste knudepunkt for internationale flyvninger til og fra Uruguay. Skønt den er lille, er denne lufthavn med en enkelt terminal landets største med kapacitet til at betjene fire millioner passagerer om året. Beliggende i Ciudad de la Costa, en udvidelse af hovedstaden Montevideo, er det almindeligvis citeret som værende en af de mest effektive og energibesparende lufthavne i Latinamerika. Det er ekstremt nemt at nå Montevideos centrum fra Carrasco.

Carrasco International Airport Kode, Beliggenhed og Flyinformation

  • Lufthavnskode: MVD
  • Location: Canelones, Ciudad de la Costa; 18,18 km nordøst for Montevideos centrum.
  • Telefonnummer: +598 2604 0329
  • Websted:
  • Flight Tracker:
  • Airport Map:

Vid før du går

Carrasco International Airport består af en enkelt terminal med tre etager, der betjener både nationaleog internationale flyvninger. Ankomsthallen er i stueetagen, afgangshallen på den første og udsigtsterrassen på den tredje. Lufthavnen er fuld af naturligt lys og er sikker, rolig og ikke særlig travl. Det fungerer både som hub for flyselskabet Amaszonas Uruguay og som en luftbase for det uruguayanske luftvåben.

I de seneste år er lufthavnen blevet ombygget for at forbedre dens effektivitet, skønhed og servicekapacitet. Immigrationsprocessen er nu automatiseret, hvilket gør det nemt for amerikanere, europæere, argentinere og brasilianere med pas med elektroniske chips at scanne dem ved e-gates og passere igennem på få minutter. Carrasco har endda sit eget solcelleanlæg, der hjælper det med at reducere sit CO2-fodaftryk. Passagerer (og dem, der venter på passagerer) kan nyde den anlagte terrasse på det øverste niveau af lufthavnen, som tilbyder klar udsigt over fly, der letter og lander.

Carrasco International Airport Parkering

Alle parkeringsmuligheder er let tilgængelige og kan betales med kreditkort eller kontanter (pesos eller dollars).

  • Standard parkering: 95 pesos ($2,25) i timen eller 570 pesos ($13,48) i mere end seks timer, op til 24 timer. Denne mulighed er gratis, hvis du forlader garagen inden for 10 minutter efter indgangen.
  • Leverandørparkering: 95 pesos ($2,25) i timen for langtidsparkering (over 24 timer).
  • Tagedækket parkering med parkeringsservice: 690 pesos ($16,32) om dagen. Efter de første 24 timer vil der blive opkrævet yderligere 172,50 pesos ($4,08) pr. time, op til et maksimum på fire timer.

KørselRutevejledning

Lufthavnen ligger ved motorvej Route 101. Nå rute 101 ved at tage Avenida Italia fra byens centrum til rundkørslen nær lufthavnen og hop på rute 101. Alternativt kan du kan tage Avenida Italia til Camino Carrasco til rute 101. Den tredje mulighed er at køre langs kysten via Ramblaen til Avenida de las Americas og derefter forbinde til rute 101. Alle ruter bør tage omkring 40 minutter eller mindre at nå lufthavnen.

Offentlig transport, Rideshares og taxaer

Du kan tage en offentlig bus, lufthavnsbus, taxa, Uber eller remis for at køre mellem lufthavnen og centrum. Montevideo har ikke et metrosystem.

  • Offentlige busser: Busselskaberne C. O. P. S. A., COT S. A. og CUTCSA leverer alle service mellem lufthavnen og byens centrum. Prisen varierer fra 65 til 196 pesos ($1,54 til $4,64), og skal betales kontant. Du kan fange bussen lige uden for terminalen; enhver bus, der siger "Montevideo" vil tage dig ind til byen, og de fleste vil stoppe ved Rio Branco busstation eller Plaza Independencia. Hvis du ønsker at tage til Tres Cruces (busterminalen, der forbinder Montevideo med andre byer), så bed chaufføren om at advare dig, når du er der, da de fleste busser stopper uden for og ikke i selve terminalen. Busser kører hvert 10. til 15. minut mellem kl. 06.00 og 23.00 og hvert 30. til 35. minut uden for disse timer. Forvent at turen tager ca. en time.
  • Lufthavnstransport: Dette er minibusser, du kan booke med Taxi Aeropuerto Carrasco i ankomsthallen. De fører dig til det ønskede sted iMontevideo og kostede 400 pesos ($9,46). De rejser, når de når minimumsantallet på fem passagerer, men de har plads til 12. Afhængigt af antallet af passagerer og destinationer kan de være ret hurtige eller tage op til en time at nå din destination.
  • Taxaer: Taxaholdepladsen er foran ankomsthallen. Prisen er omkring 1.350 pesos ($31.93) til Tres Cruces og 1.650 pesos ($39) til byens centrum. Bemærk, at taxaer kan være ret trange. Hvis du skal hele vejen ind i Montevideo, vil en Uber eller remis være en mere behagelig mulighed for omtrent samme pris eller mindre.
  • Remises: Remises er en dør-til-dør privat taxatjeneste, der er almindelig i Sydamerika. Du kan booke hos BYB Remis, hvis du ønsker et remisfirma med engelsktalende chauffører. Priserne vil være sammenlignelige med taxaer.
  • Uber: En Uber fra lufthavnen til byens centrum vil koste omkring 770 pesos ($18,21) og 650 pesos ($15,37) til Tres Cruces Terminal. Dette vil være den bedste mulighed for pris, komfort og effektivitet.

Hvor skal man spise og drikke

  • McDonald's: Billig, hurtig, og du ved, hvad du kan forvente. Det er placeret i ankomsthallen.
  • McCafe: Denne lidt fornemme version af McDonald's serverer kaffe og kager. Du finder lokationer i både ankomst- og afgangshallen.
  • Starbucks: Placeret i afgangshallen; få din kaffe og snacks før takeoff.
  • Partria: Den eneste sit-down restaurant i hele lufthavnen, Patria tilbyder typisk uruguayansk mad som f.eks.bøffer, empanadas, chivito og grøntsager dyrket fra deres egen hydroponiske have. Forvent anstændig kvalitet og høje priser. Der er tre steder i hele lufthavnen.

Lufthavnslounger

Carrasco har kun én lounge, Aeropuertos VIP Club Partidas, placeret på luftsiden af afgangshallen. Med et område til arbejde og et område til afslapning, drinks og brusere, er det åbent 24 timer i døgnet for medlemmer af visse flyselskabers loyalitetsprogrammer (som LATAM's) gratis; for ikke-medlemmer er adgangsgebyret $70.

WiFi og ladestationer

Lufthavnen har gratis WiFi; oprette forbindelse til "Antel-Wi-fi"-netværket. Strømudtag er placeret i hele lufthavnen.

Carrasco International Airport Tips og fakta

  • Den bedste udsigt i lufthavnen kan ses fra den luftige, lyse terrasse på tredje sal.
  • Du kan besøge stedets oberst Jaime Meregalli Aeronautical Museum for at lære mere om luftfart.
  • Hvis du ikke vil have en portør til at hjælpe med dine tasker, så sig enten bestemt "Nej tak," eller lad være med at få øjenkontakt. Hvis du lader dem hjælpe dig, vil de forvente et lille drikkepenge på omkring 20 pesos eller $1.
  • Det hvide, bølgende tag på lufthavnen var inspireret af sandklitterne på Uruguays strande.
  • Siden renoveringen i 2009 har lufthavnen opkrævet 40 USD pr. passager som en skat for at kompensere for sine ombygningsomkostninger. Dette føjes norm alt til billetprisen, men hvis ikke, kan du betale det ved lufthavnsafgiftsskranken ved siden af check-in skranken.
  • Få dine negle lavet, dine øjenbryn vokset eller enklipning hos Peluqueria Aeropuerto, der ligger ved siden af ankomsthallen.
  • Carrasco var den første latinamerikanske lufthavn, der delvist kørte på solenergi.

Anbefalede: