De bedste ting at gøre i Raleigh, North Carolina
De bedste ting at gøre i Raleigh, North Carolina

Video: De bedste ting at gøre i Raleigh, North Carolina

Video: De bedste ting at gøre i Raleigh, North Carolina
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim
Raleigh, North Carolina
Raleigh, North Carolina

Raleigh, der ligger i det østlige centrale North Carolina, er en af de hurtigst voksende byer i landet. En del af Research Triangle (som består af universitetsbyerne Raleigh, Durham og Chapel Hill), trækker statens hovedstad næsten 17 millioner besøgende årligt på grund af dens overflod af sportsbegivenheder, museer og gallerier, håndværksbryggerier og restauranter, parker, og spillesteder. Fra at se den største samling af Rodin-skulpturer i det sydøstlige til at prøve lokale bryggerier i Raleigh Beer Garden, her er de 15 bedste ting at gøre i City of Oaks.

Lær om naturen på North Carolina Museum of Natural Sciences

North Carolina Museum of Natural Sciences
North Carolina Museum of Natural Sciences

Fra sommerfugle, skildpadder og slanger til forhistoriske fossiler og hvalskeletter har det fire-etagers interaktive museum mere end 25 permanente udstillinger dedikeret til North Carolinas dyreliv og levesteder. Højdepunkter inkluderer en tropisk tør skov fyldt med levende planter som ananas og orkideer samt dyr, herunder et to-tået dovendyr. Museet har også naturkunstgallerier og et 3-D-teater, der viser film om videnskab og natur. Entré er gratis.

Walk the Gardens ved JC Raulston Arboretum ved NC State University

JC Raulston Arboretum North Carolina
JC Raulston Arboretum North Carolina

Beliggende kun 3,2 km vest for North Carolina State Universitys hovedcampus, har denne internation alt anerkendte have en af sydøstens største samlinger af landskabsplanter. Med mere end 6.000 arter af indenlandske og internationale planter på tværs af flere forskellige haver, vil du komme til at nyde en børnevenlig sommerfuglehave, japansk have og en miljøvenlig tagterrasse. Det er gratis at besøge, og arboretet tilbyder gratis guidede ture om søndagen kl. fra marts til oktober.

Besøg North Carolina Museum of Art

North Carolina Museum of Art
North Carolina Museum of Art

North Carolina Museum of Art blev grundlagt i 1947 og var det første statsfinansierede museum i landet. Deres permanente samling kan måle sig med ethvert storbymuseum og byder på italienske barokmalerier skabt af mestre som Raphael; gammel græsk og romersk skulptur; moderne afrikansk kunst; og betydningsfulde maya-, jødiske og amerikanske pastorale værker. Gå ikke glip af haven, der huser 30 Rodin-skulpturer - den største samling i det sydøstlige - eller den 164 hektar store museumsplads, som omfatter permanente og midlertidige kunstudstillinger, 5 miles af vandrestier og et udendørs amfiteater, der er vært for film og koncerter.

Sample Brews at the Raleigh Beer Garden

Raleigh Beer Garden
Raleigh Beer Garden

Du kan prøve mere end 350 forskellige bryg i Raleigh Beer Garden, som hævder at have det største udvalg af øl i verden. Med en naturskøn tagterrasse og udendørsterrasse med bålpladser og rigelig siddepladser, den tre-etagers plads er massiv. Blandt ølene på fad? Valgmuligheder fra lokale bryggerier som Trophy Beer Company og Lonerider Brewing Company samt sæsonbestemte, eksperimentelle og internationale bryg. Ud over øludvalget har stedet også en omfattende menu, der omfatter pizzaer, burgere, salater, sandwich og appetitvækkere som buffalo wings og en ølfyldt kringle.

Slentre gennem Pullen Park

Bro over søen i Pullen Park
Bro over søen i Pullen Park

Pullen Park blev grundlagt i 1887 og er den ældste offentlige park i staten North Carolina. Det 66 hektar store grønne område strækker sig fra Western Boulevard til Hillsborough Street og kan prale af en række attraktioner, herunder en historisk karrusel, forlystelsesparker, et vandcenter, et kunstcenter, flere legepladser og vandrestier. Tjek parkens kalender for særlige begivenheder såsom Theatre in the Park, som er vært for produktioner lige fra Shakespeare-klassikere til moderne dramaer i et teater i røde mursten i parkens nordlige udkant.

Sample lokal mad i Morgan Street Food Hall

Morgan Street Food Hall
Morgan Street Food Hall

Fra argentinske empanadas til Boba-teer, macarons, tacos og katsu-sandwicher, find mere end 20 lokale og glob alt inspirerede snacks, fødevarer og specialiteter under ét tag på den 22.000 kvadratmeter store Morgan Street Food Hall i Lagerdistriktet. Snup en trøffelburger på Cow Bar, svinebollerne på MKG Kitchen eller butter chicken på Curry in a Hurry, og tag derefter en plads i hovedsalen eller maven op tilindendørs/udendørs bar på stedet, The Arbor.

Gå på vandretur i William B. Umstead State Park

Umstead State Park i Raleigh, North Carolina
Umstead State Park i Raleigh, North Carolina

Beliggende kun 18 miles nordvest for Raleigh, er William B. Umstead Park det perfekte byferiested. Den næsten 6.000 hektar store ejendom omfatter 22 miles af vandrestier, 13 miles af multi-brug stier og tre menneskeskabte søer til rekreative aktiviteter som fiskeri, paddling og sejlsport. For en ægte rustik oplevelse, medbring et telt eller book en gruppeudlejning for at sove omgivet af naturens lyde under en baldakin af hårdttræ.

Opdag mad, kunst og mere i Moore Square District

Køb i eklektiske butikker, gennemse lokale kunstgallerier, og spis på nogle af byens bedste restauranter på brostensbelagte gader i dette downtown-distrikt, som er opført i National Register of Historic Places. Gå en tur gennem det tre-etagers Artspace for at se udstillinger og se mere end 30 juvelerer, malere og andre kunstnere i arbejde, og besøg derefter Marbles Kids Museum, hvis IMAX-teater er statens eneste 3D-kompatible kæmpeskærm. Til mad kan du prøve den anerkendte kok Ashley Christensens Beasley's Chicken + Honey til stegt kylling, kiks og andre sydlige lækkerier.

Besøg CAM Raleigh

CAM Raleigh
CAM Raleigh

For moderne kunst og design fra nye kunstnere, tag til CAM Raleigh i det tidligere industrielle Warehouse District. Det første af sin slags i byen, museet er ikke-indsamlingsfrit, hvilket betyder, at udstillingerne konstant er i forandring - men du kan forvente alt fra blandetmedieskulptur til malerier og fotografi. CAM er gratis og åbent for offentligheden torsdage, fredage og lørdage.

Opdag historiske og nutidige Durham

Durham, North Carolina, USA bybillede i centrum
Durham, North Carolina, USA bybillede i centrum

Durham, der ligger 40 km fra Raleighs centrum, udgør den nordvestlige del af Research Triangle. Start med en selv-guidet vandretur i centrum, som begynder ved Durham Visitor Info Center, der ligger i en historisk bygning i Beaux Arts-stil fra 1905 - og tager dig til interessepunkter som Carolina Theatre og den gotiske genoplivning Trinity United Methodist Church. Sørg for at tjekke den historiske Black Wall Street, et distrikt på Parrish Street, hvor Dr. Martin Luther King, Jr. t alte, og borgerrettighedstidens sit-ins fandt sted. Lær mere om områdets rige fortid på Durham History Museum, og følg den derefter op med et besøg på Hayti Heritage Center, et multidisciplinært mødested, der er vært for kunstudstillinger, poetry slams, en kvartalsvis musikserie og film- og bluesfestivaler.

Catch a Show på Duke Energy Center for the Performing Arts

Duke Energy Center
Duke Energy Center

Bygget i 1931, dette vidtstrakte, historiske kulturelle kompleks i centrum driver fire adskilte spillesteder, der præsenterer alt fra Broadway-shows til turnerende rockmusikere, stand-up-komikere og forfatteroplæsninger. Hjemmestedet for Carolina Ballet samt North Carolina Opera og North Carolina Symphony, Duke Energy Center har også et galleri på stedet med kurateret værk af North Carolina-baserede kunstnere.

BesøgNorth Carolina Museum of History

North Carolina Museum of History
North Carolina Museum of History

Fra Wright-brødrene til Michael Jordan har staten North Carolina produceret adskillige storheder. Du kan lære mere om dem, såvel som statens historie, på North Carolina Museum of History, et datterselskab af Smithsonian. "The Story of North Carolina" dykker ned i fortiden, begyndende med statens tidligste indbyggere og tager besøgende gennem mørket af kolonisering, slaveri og borgerkrigen, før den lander i dag. Blandt artefakterne finder du forhistoriske stenværktøjer, genstande fundet fra Blackbeards skibsvrag, en replika af Wright Flyer fra 1903 og en frokostdisk fra en sit-in fra 1960 i Salisbury. Museet huser også North Carolina Sports Hall of Fame med memorabilia og udstillinger lige fra Michael Jordan og Richard Petty til Carolina Hurricanes og North Carolina Women in Sports.

Eat Carolina Barbecue

Hullet
Hullet

Det er ikke en tur til Tarheel-staten uden at prøve North Carolina-grill. Staten har to karakteristiske stilarter: Eastern, en kø af helsvin kendetegnet ved sin eddike- og pebersauce, og vestlig, svinekødsskulder serveret med en tomatbaseret rød sauce. Prøv sidstnævnte på Backyard BBQ Pit i Durham, hvor de langsomt ryger kødet over hickory trækul og tilbyder alle de traditionelle sider som mac n' cheese, collard greens og baked beans. For byens bedste østlige stil, tag til The Pit, der har til huse i et restaureret 1930'er-lager i centrum, og bestil det hakkedeBBQ.

Hør livemusik

Raleigh har en blomstrende musikscene med mere end 80 live spillesteder lige fra massive arenaer til afslappede dykkerbarer. Tag til det intime KINGS centrum for at turnere indie-acts som Sharon Van Etten og War on Drugs, eller Pour House Music Hall for grunge, rock og metal (de har også en pladebutik på stedet). Andre bemærkelsesværdige spillesteder omfatter Red Hat Amphitheatre, Coastal Credit Union Music Park ved Walnut Creek og Cat's Cradle i nærliggende Carrboro.

Tour Duke University

Duke University, North Carolina
Duke University, North Carolina

Mens du teknisk set er i nærliggende Durham, er Duke Universitys gotiske arkitektur og frodige grunde den korte køretur værd. Efter at have slentret gennem vagten og det naturskønne West Campus, skal du tage til Sarah P. Duke Gardens for at se majestætiske magnoliaer, en koi-dam og et blåregn-dækket lysthus.

Anbefalede: