De bedste restauranter i Raleigh, North Carolina
De bedste restauranter i Raleigh, North Carolina

Video: De bedste restauranter i Raleigh, North Carolina

Video: De bedste restauranter i Raleigh, North Carolina
Video: Inspectors find 110 violations at China Buffet 2024, Kan
Anonim

Raleigh, North Carolina er kendt for sine fremragende museer, topforskningsuniversiteter, parker og grønne områder og ølscene. Endnu en toptrækning? Dens mad, som konkurrerer med enhver by i det sydøstlige. Mens spisende gæster kan finde deres rimelige andel af sydlige klassikere som Eastern Carolina-grill og kiks og sovs, byder byen på noget for enhver smag: steder til særlige lejligheder, afslappede restauranter i nabolaget, vegansk køkken og internation alt inspirerede retter. Og for en indlandsby, har Raleigh et overraskende stort antal fiskerestauranter, uanset om du har lyst til østers på den halve hylde eller et stegt skaldyrstårn.

Fra old school steakhouse Angus Barn til den prisvindende moderne restaurant Poole's, her er de 16 bedste restauranter i Raleigh.

Crawford & Son

Crawford og søn
Crawford og søn

Scott Crawford, femdobbelt James Beard Foundation-semifinalist for Bedste kok: Sydøst, skabte det ultimative nærliggende område i Crawford & Son. Beliggende i det historiske Oakwood viser den intime restaurant hans passion for udsøgt spisning uden besvær. Tag de simple m altede hvedekugler drysset med havs alt og serveret lune med en side af rigt hickorysmør - eller sommermelon-gazpachoen, forstærket et hak med en generøs portion delikat blå krabber og kick afjalapeño peber. Mens menuen skifter sæsonmæssigt, er kvaliteten enestående året rundt.

Garland

Garland
Garland

Garlands ejer og kok Cheetie Kumar er en rockstjerne. Bogstaveligt t alt. Når hun ikke driver sin trio af downtown ventures - de to andre er indie-musikstedet KINGS og den intime bar Neptunes Parlour - spiller hun og turnerer som guitarist med sit band, Birds of Avalon.

Restaurantens eklektiske menu henter inspiration fra hendes hjemland Indien samt andre asiatiske køkkener og smagsvarianter fra hendes adopterede syd. Deres menu skifter sæsonmæssigt, men du kan forvente små tallerkener, der kan deles, såsom Szechuan-marinerede lokale majroer og sprød ris Papdi chaat med arvestykker af markærter, samt store tallerkener såsom citrongræsbryst i kokosbraisesauce.

Oakwood Pizza Box

Oakwood pizzaæske
Oakwood pizzaæske

Find et stykke af det store æble i Raleigh på dette pizzeria, der ejes af Anthony Guerra fra New York. Byg din egen 18-tommer tærte med dit valg af hvid eller rød sauce og toppings lige fra frikadeller, pølse og bacon til oliven, peberfrugt og svampe. (Pizzaer fås også ved skiven). Restauranten har et udvalg af øl og vin på glas samt cocktails som Campari og sodavand og Aperol spritzen.

Pools

Pooles makaroni og ost
Pooles makaroni og ost

Da denne moderne spisestue fra den prisvindende kok Ashley Christensen åbnede i 2007, var den medvirkende til at genoplive byens dengang sovende centrum. Poole's var engang en lokal tærtebutikbeholdt sin originale dobbelte hesteskobar og banketter i rødt læder, samtidig med at den tilføjede mere moderne detaljer som sin karakteristiske vægmaleri tavlemenu. Maden er en blanding af gammelt møder nyt, med moderne spins på sydstatsklassikere, der fremhæver årstidens råvarer. Fremragende omfatter macaroni gratineret, lavet med tre typer ost, toppet med havs alt og færdig i en slagtekylling.

Prof tip: Restauranten tager ikke imod reservationer, og der dannes køer en halv time før den åbner kl. 17.00

Jose & Sons

Jose og sønner
Jose og sønner

Som navnet antyder, drives dette familieejede Warehouse District-sted af patriarken Jose Ibarra og hans to sønner, Charlie og Hector. Maden forener smagen fra den ældre Ibarras indfødte Mexico med smagen i Syden, som braiserede grønne tamales og quesadillas lavet med lokale grøntsager. Selvom barens omfattende udvalg af bourbon og tequila er fremragende, er den hjemmelavede horchata fremragende, hvis du vil holde den fri for sprut.

42nd Street Oyster Bar

42nd Street Oyster Bar
42nd Street Oyster Bar

42nd Street Oyster Bar, der engang var en købmandsbutik fra 1930'erne, der solgte østers og fadøl, er et af byens ældste fiskerestauranter med en nostalgisk indretning, der matcher. Den udtømmende menu spænder fra rå barvarer som østers på den halve skal og rejecocktails til stegte fisk- og skaldyrstårne, skaldyrspasta og surf- og turf-plader. Prøv 42nd St. Platter, som kommer med Cajun-smør og hvidløgssaurede rejer og kammuslinger, plus dit valg af stegte rejer. Restauranten har også enomfattende vinkort - tungt på dristige californiske cabernets og sprøde rieslings - og byder på livemusik fredag og lørdag aften.

Cortez

Cortez
Cortez

Hjemmet af Ibarra-brødrene til Jose & Sons, dette sted for skaldyr og skaldyr på Glenwood Avenue blander problemfrit mexicanske og amerikanske smage. Fisk og skaldyr leveres friske fra Carolina-kysten hver morgen, så du er til retter som North Carolina gulfinnet tuntartare serveret med Sriracha-mayo og stegte grønne tomater. Sov ikke på cevicher eller østers: Sidstnævnte koster kun $1 hver under happy hour, tirsdage til søndage.

Angus Barn

Angus Barn
Angus Barn

Søger du efter en gammeldags, avanceret steakhouse-oplevelse? Gå til Angus Barn, der ligger i et vidtstrakt ladekompleks lige uden for byen. Ud over ni forskellige stykker bøf byder menuen på fisk og skaldyr, ribben og vegetariske muligheder samt en omfattende vin- og premium-cigarliste. For en drink før middagen eller en godnatdrink, tjek The Wild Turkey Lounge, en cocktailhule med bløde lædersofaer, levende musik og verdens største private samling af Wild Turkey-karafler.

Big Ed's

Big Ed's
Big Ed's

For sydstatsklassikere og morgenmad hele dagen, tag til denne Raleigh-institution. Med tre lokationer, inklusive den oprindelige forpost ved City Market, er du aldrig langt fra generøse portioner af smøragtig kiks, land skinke med rødøjet sovs, hotcakes, stegt havkat og andre regionale retter. Siderne, lige fra smørbønner til majroer, er fremragende somgodt.

The Fiction Kitchen

Hvis du holder dig til en plantebaseret kost, men stadig vil nyde sydstatsfavoritter, så prøv The Fiction Kitchen, et vegansk/vegetarisk sted i Raleigh centrum. Menuens højdepunkter inkluderer den sprødstegte "kylling" og vafler med rucola og ahornsirup, plus Seitan-bryst og en vegansk pimento-ostdip. Restauranten tilbyder også masser af lettere retter, herunder salater, supper, sandwich og byg-selv skåle.

The Pit

Hullet
Hullet

Ingen tur til North Carolina er komplet uden at prøve dens berømte grill. Prøv The Pit, der har til huse i et restaureret 1930'er-lager i centrum, som byder på tallerkener med bryst, pulled pork, stegt kylling, baby back ribs og andet røget kød. Din bestilling? Hakket BBQ, mør cue i Eastern North Carolina-stil, overhældt i signatureddikedressing. Mens du venter på dit måltid, kan du dele forretter som stegepande majsbrød og stegte pimento-ostkugler eller bestille en drink fra den velassorterede bar.

Second Empire Restaurant and Tavern

Second Empire Restaurant & Tavern
Second Empire Restaurant & Tavern

Second Empire Restaurant and Tavern, der ligger i et historisk hjem fra slutningen af det 19. århundrede i centrum, er den ultimative restaurant til særlige lejligheder. Den moderne amerikanske menu har franske og sydlige påvirkninger, herunder den sprøde "Pepsi-Cola" svinemave serveret med en krydret urtecrepe og røget ørred. Har du lyst til en splurge? Reserver kokkens bord, som har plads til to til otte og inkluderer et multi-retters måltid med vin. For en mere afslappet oplevelse, prøvrestaurantens Tavern, en intim cocktaillounge, der byder på små retter og nogle af byens bedste martinier.

J. Betskis

J. Betski's
J. Betski's

Denne tysk-polske restaurant i centrums Seaboard Station serverer østlige og centraleuropæiske klassikere med friske ingredienser fra lokale gårde. Til appetitvækkere, start med den ristede roe-salat med peberrodskvark eller den røgede okse- og svinekielbasa - en familieopskrift - med surkål og krydret sennep. Middagens særpræg inkluderer den sprøde andeconfit, serveret med en varm salat af kål, æble og sennep. Gå ikke glip af desserter som chokolade-hasselnød-torte med havs alt, karamel og sprød bacon.

Lee's Kitchen

Få det bedste fra begge verdener i Lees Kitchen, som serverer jamaicanske hæftevarer (kylling og gedekarry) sammen med sydstatsklassikere (stegt kylling og små ribben) i begge Raleigh-lokationer. Spring ikke over de generøse portioner af ris og ærter, pisang, kandiserede yams og makaroni og ost - samt et stort udvalg af jamaicanske sodavand. Restauranten har også en foodtruck, som strejfer rundt i Trekantområdet og tilbyder mange af de samme signaturretter.

Saint Jacques French Cuisine

Gemt væk i det ubeskrivelige North Ridge Shopping Center er det intime og elegante Saint Jacques en af byens skjulte perler. Forvent en kortfattet menu med franske klassikere: tænk på bœuf bourguignon, foie gras, escargots og and à l'orange samt et udvalg af franske vine, cocktails, aperitiffer og digestifs. Gå ikke glip af prix fixe tre-kursus søndagsbrunch, som er $35 for dit valg af lille tallerken, hovedret og dessert.

Relish Craft Kitchen & Bourbon Bar

Bacon Jam Burger fra Relish Craft Kitchen & Bourbon Bar
Bacon Jam Burger fra Relish Craft Kitchen & Bourbon Bar

Ud over sin omfattende samling af bourbons og whiskyer, serverer denne North Raleigh-restaurant moderne, publikumsvenlig sydstatskomfortmad. Fra forretter som kogt jordnøddehummus og pimentostfritter til makaroni- og ostepander, solide sandwich og store tallerkener som rejer og gryn, er der noget for enhver smag på menuen. Besøg butikken på stedet for at købe mad, gaver og andre varer fra lokale forhandlere.

Anbefalede: