Bedste thailandske restauranter i North Jersey

Indholdsfortegnelse:

Bedste thailandske restauranter i North Jersey
Bedste thailandske restauranter i North Jersey

Video: Bedste thailandske restauranter i North Jersey

Video: Bedste thailandske restauranter i North Jersey
Video: Американская еда - Лучшие итальянские жареные хот-доги и сосиски в Нью-Джерси! 2024, April
Anonim
pad thai ret
pad thai ret

Ønsker du at øge dit sædvanlige nudelspil? Thai mad er fuld af robust, krydret (faktisk virkelig krydret, hvis du foretrækker det), og unikke smagsvarianter som kokos, lime og jordnødder. Ingen grund til at rejse til Thailand, eller endda New York City for den sags skyld. Der er mange lækre og førsteklasses thailandske restauranter lige her i North Jersey. Vi har samlet et par af vores favoritter.

Topaz Thai

Tre ord: Mama's Homestyle Cooking. Det er denne hyggelige (ja, der er puder på banketterne) Belleville spisesteds slogan, og dreng, er den nøjagtig. Mama er altid i restauranten og bevæger sig fra bord til bord for at tjekke, hvordan du nyder det måltid, hun så kyndigt tilberedte til dig. Stol på os, når vi siger, at maden er guddommelig, men hvis du virkelig har brug for nogle beviser, så kig på New York Times anmeldelse.

Det perfekte måltid: Mama's Love Nest Veggie Tacos (sprøde wonton-agtige tacoskaller fyldt med bønner, koriander, løg, ingefær og citronjuide), efterfulgt af sprød basilikum And.

Den thailandske elefant

Du kender måske den populære thailandske madvogn, Aroy-D ("meget lækkert" på thai) fra Hoboken. Verona-forposten er gemt væk inde i et butikscenter på en sidegade, men er så besøget værd, hvis ikke for den gratis thailandske lektion, du får af den venlige tjener. Krydderi niveauerer "Dare", "Double Dare", og vores favorit, "Triple Dog Dare", komplet med en advarsel om, at "Thai level spice" er brugt. Hvis du er en fan af krydret mad, så forår til Triple.

Det perfekte måltid: Ka Nom Jeeb (krabbe, rejer, kylling og svinekød i en wrap-hvordan kan du gå g alt?), efterfulgt af Crab Fried Rice.

Pimaan

Pimaan vandt prisen Best of Bergen's Best Thai Restaurant fire år i træk og er blevet anmeldt af New York Times. Behøver vi sige mere? Hvis du leder efter en sundere mulighed, er dette sted noget for dig, da det er stolt af at bruge mindre olie og friske urter i sine opskrifter.

Det perfekte måltid: Krabbekødpandekage, efterfulgt af det meget passende navn Squid in Love (fordi vi er forelskede: mør sauteret blæksprutte, kylling og rejer med peberfrugt og spidskål i en lys chilisauce).

Morris Thai

Vi går videre og siger det: Morris Thai har den bedste Pad Thai i området. Det kan bare være forholdet mellem knuste peanuts (med mulighed for at fylde mere fra de små glaskrukker på bordet) og chili til nudler, der sætter det over kanten.

Det perfekte måltid: Fried Tofu eller Tom Yum Gai suppe, efterfulgt af-du gættede det-Pad Thai. Afslut det hele med litchi i sirup "on the rocks".

Penang malaysisk og thailandsk køkken

Mens Penang primært er en malaysisk restaurant og bør æres som sådan, med sine lækre specialiteter som Roti Canai (en sprød pandekage til at dyppe i kylling karry), er dens thailandske klassikere for gode til ikke at kommenterepå. Mens du nøler, kan du nyde den fulde bar og fancy cocktailmenu. Vi kan godt lide "Fire Breathing Dragon" - thailandske smage i et glas - "chili-lime-infunderet vodka blandet med mango-nektar og mango-infunderet vodka".

Det perfekte måltid: Hvis du holder dig til den thailandske rute, Thai Mango Salat, efterfulgt af Thai Basilikum Stir Fry.

Anbefalede: