Hvad skal man spise i Delhis Connaught Place Neighborhood
Hvad skal man spise i Delhis Connaught Place Neighborhood

Video: Hvad skal man spise i Delhis Connaught Place Neighborhood

Video: Hvad skal man spise i Delhis Connaught Place Neighborhood
Video: The DIRTIEST Scam in India 💩👞 2024, Kan
Anonim

Connaught Place, New Delhis centrale forretningsdistrikt, er virkelig blevet levende i de seneste år. Dette engang ret intetsigende kvarter er nu hjemsted for nogle af byens bedste restauranter og barer. De fleste er placeret i Outer Circle (også kendt som Connaught Circus). Det er levende og soci alt! Uanset om du er interesseret i at prøve noget gademad eller foretrækker udsøgt mad, er her valget af, hvad du skal spise i Connaught Place.

nordindisk køkken: Veda

Veda
Veda

Veda er bestemt ikke dit almindelige nordindiske køkken. Det er et eklektisk samarbejde mellem New York-restauratøren Alok Aggarwal, den indiskfødte New York-baserede mesterkok Suvir Saran og den anerkendte indiske modedesigner Rohit Bal. Restaurantens udsøgt overdådige interiør har en distinkt kongelig følelse. Tænk på dybe røde murstensvægge, fløjlsgardiner, lysekroner og spejle over alt. Mange af retterne serveres med nutidige twists. Lammebenet er husets specialitet. Der er også en særlig smagsmenu med små portioner af et udvalg af varer. Vil du have en romantisk middag? Dette er stedet. Åbningstiderne er dagligt fra middag til 23.30

Sydindisk køkken: Saravana Bhavan

Sydindisk dosa og chutney
Sydindisk dosa og chutney

Kendt for sin lækre og rimelige autentiskevegetarisk sydindisk køkken, denne meget succesrige kæde af restauranter har ekspanderet på tværs af Indien og internation alt, siden den blev grundlagt i Chennai i 1981. Connaught Place-filialen blev lanceret i 2004. Den er enormt populær, så forvent at vente med at sidde i weekenden. Dosas er en specialitet her. Hvis du føler dig sulten, så prøv den klassiske Tamil Nadu thali. Afslut med en sydindisk filterkaffe. Restauranten er åben fra 8.00 til 23.00. dagligt.

Moderne indisk køkken: Farzi Cafe

Farzi Cafe
Farzi Cafe

Quirky, men elegant Farzi Cafe har til formål at bringe det indiske køkken på mode, og det gør et godt stykke arbejde! Restauranten blev etableret af den afdøde indisk madekspert Jiggs Kalra og hans iværksættersøn (som også er ansvarlig for det vildt succesrige Masala Library). Farzi Cafe har samme tilgang til indisk mad som Masala Library, med fokus på molekylær gastronomi. Maden er dog mere eksperimenterende og overkommelig, da restauranten henvender sig til et yngre publikum. Se efter retter som tempura-stegte rejer, andesamosa og asparges og vandkastanjekorma. Bands og dj's optræder også regelmæssigt der i weekenden, så du kan feste til sent. (Bemærk, at børn ikke er tilladt i restauranten fredag og lørdag aften).

Kontinentiel og indisk køkken: Kwality

Kwality
Kwality

Kwality, en af Indiens bedste historiske restauranter og en af de ældste restauranter i Delhi, åbnede i Connaught Place i 1940. Det fik nyt liv med en omfattende nostalgi-gennemblødt fornyelse i2018. Restauranten hævder, at den serverer den bedste kolebhature (krydret kikærtekarry og hævet dybstegt brød) i byen med en hemmelig opskrift fra en kok i Rawalpindi, en by i Punjab-provinsen i Pakistan, der var den originale "channa" (chole)kapital". Men det gør også nogle klassiske indiske karryretter og kontinentale retter, der har skilt sig ud i løbet af restaurantens liv. En klaverlounge tilføjer den historiske stemning. Åbningstiderne er middag til 23.30

Biryani: Bikkgane Biryani

Image
Image

Hvis du har lyst til autentisk Hyderabadi biryani, er Bikkgane Biryani stedet at tage hen. Denne aromatiske, ikke-vegetariske delikatesse betragtes som kongen af risretter. Den er lavet af basmatiris, kogt med en speciel blanding af krydderier i en gryde. Restauranten serverer alle typer, lige fra fårekød til rejer, men fårekød er det mest kendte. Der er også muligheder for vegetarer. Plus, tikkas, karryretter og kebab som supplement til biryanierne. Sådan er den legendariske status for denne restaurant, at du skal vente mindst 20 minutter på et bord i weekenden. Åbningstiderne er 11.30 til 23.00. dagligt.

Thali: Rajdhani

Rajdhani
Rajdhani

Der er intet lige så tilfredsstillende som en thali med dens række af forskellige retter, hvis du er sulten. Hos Rajdhani kommer denne tallerken med ufattelige 32 genstande! Hvad mere er, er der 72 forskellige menuer, som konsekvent roteres. Thalierne er vegetariske og består overvejende af gujarati og rajasthanisk køkken. Den første Rajdhani-restaurant åbnede i Barodai Gujarat i 1985, og nu er der forretninger omkring 30 steder i Indien. Åbningstiderne er middag til 15.30. til frokost, og kl. til 23.00. til middag.

Gademad, snacks og slik: Haldiram's

Raj Kachori
Raj Kachori

Det, der startede som en lille butik i Bikaner i Rajasthan, er blevet en eksportsensation for indere, der bor over hele verden. Haldiram's ankom til Delhi i 1982 og pirrede byens indbyggere med sit brede udvalg af hygiejnisk tilberedte retter og slik. Du vil finde billige vegetariske streetfood-favoritter fra hele Indien der, inklusive ikoniske raj kachori, chole bhature, masala dosa og pav bhaji. Vask det ned med en lassi eller frisk lime sodavand. Restauranten er åben dagligt fra 8.30 til 23.00

Chai: Cha Bar

Cha Bar
Cha Bar

Cha Bar, der ligger i Oxford Bookstore, er et af de bedste steder at drikke te i Indien. Konceptet startede i Kolkata i 2000 og har været ansvarlig for at gøre chai (te) til en trendsættende livsstilsdrink i hele landet. Med mere end 150 teer på menuen er der noget for enhver smag, lige fra en genopfindelse af den allestedsnærværende mælkeagtige indiske "cutting chai" til eksotisk japansk Genmaicha. Vælg mellem blomstrende teer, økologiske teer, urte- og ayurvediske teer, diæt-teer, eksklusive teer fra indiske te-regioner og de bedste kulturelle teer fra Sri Lanka, Sydafrika, Thailand, Rusland, Japan, Kina og Arabien. Mulighederne er næsten uendelige! Der serveres gourmetsnacks og lette frokoster, plus kunder er velkomne til at slappe afog læs en bog fra butikkens samling, mens de drikker.

Anbefalede: