Nickelodeon Universe - Theme Park i Minnesota's Mall of America

Indholdsfortegnelse:

Nickelodeon Universe - Theme Park i Minnesota's Mall of America
Nickelodeon Universe - Theme Park i Minnesota's Mall of America

Video: Nickelodeon Universe - Theme Park i Minnesota's Mall of America

Video: Nickelodeon Universe - Theme Park i Minnesota's Mall of America
Video: Nickelodeon Universe Review | Mall of America Bloomington, Minnesota 2024, Kan
Anonim
Nickelodeon Rides i Mall of America
Nickelodeon Rides i Mall of America

Mere end et sted for lokalbefolkningen at shoppe, er det overdimensionerede, hektiske Mall of America en turistdestination i sig selv. Det giver derfor (en slags) god mening, at en forlystelsespark er ploppet ind i sin hule midte. Vi taler ikke om et par børneture og en bomuldsmaskine. Dette er en fuldgyldig forlystelsespark med flere rutsjebaner, et kæmpe pariserhjul og en række andre spændings- og børneture.

Indrømmet, coasterne er ikke i nærheden af at slå nogen rekorder, og forlystelserne er rimelige standard (selvom der er en smart tur med bjælker og en sjov skydetur i mørke). Men forlystelserne byder på masser af sjov. Og jeg ved ikke med dig, men jeg vil tage en tur på et pariserhjul over en tur i Macy's hver dag. Apropos Macy's, mens man hænger ved indgangen til stormagasinet, er det temmelig underligt at høre ryttere skrige og mærke gulvet rumle fra coasteren i den nærliggende park.

The Knotts folk plejede at drive parken (den var oprindeligt kendt som Knott's Camp Snoopy), men den har nu et Nickelodeon-tema og har karakterer som Dora the Explorer og SpongeBob SquarePants. Temaet er stort set dekorativt, idet forlystelserne for det meste er hyldemodeller, der bærernavnene på Nickelodeon-karakterer og inkluderer nogle overfladiske logoer og kunstværker.

SpongeBob SquarePants Rock Bottom Plunge coaster på Nickelodeon Universe i Mall of America
SpongeBob SquarePants Rock Bottom Plunge coaster på Nickelodeon Universe i Mall of America

Coasters and Rides Rundown

Parken byder på fem rutsjebaner, hvoraf den ene, SpongeBob SquarePants Rock Bottom Plunge, byder på ekstrem (men ikke alt for ekstrem) spænding. Den klatrer 75 fod og slår 44 mph, når den falder et 97-graders, ud over lodret fald. SpongeBob-turen inkluderer to inversioner. Mere tamme, men stadig spændende forlystelser omfatter Avatar Airbender, en lanceret tur, der kører frem og tilbage på en hesteskoformet bane, og Fairly Odd Coaster, som inkluderer snurrende biler. To "familie" coastere, Back at the Barnyard Hayride og Pepsi Orange Streak, runder lineup'et.

Højspændende spinning-ture inkluderer Teenage Mutant Ninja Turtles Shell Shock og Brain Surge, som begge vender passagererne på hovedet. Der er også nedtonede forlystelser for yngre børn, herunder Guppy Bubbler, Blue's Skidoo og Rugrats Reptarmobiles. Ekstra gebyr attraktioner omfatter minigolf og en reb/eventyrbane.

Karakterer, såsom Patrick the Starfish og Teenage Mutant Ninja Turtles, hilser besøgende

Hvad skal man spise?

I modsætning til de fleste forlystelsesparker er mad ikke med i Nickelodeon Universe. Så igen, de fleste forlystelsesparker er ikke placeret i mega-indkøbscenter, der er proppet med restauranter. Blandt de mange spisesteder i indkøbscentret er Hard Rock Cafe, Wahlburgers, Bubba Gump Shrimp Co. og Buffalo Wild Wings.

Oplysninger om adgang, driftsplan og placering

Parken sælger et to-timers ubegrænset kørekort samt et rabatkort for ikke-ryttere. Det tilbyder også et kombipas, der inkluderer minigolf og adgang til den nærliggende FlyOver America flyvende teateroplevelse sammen med entré til parken.

Fordi den er indendørs, er parken åben året rundt, når indkøbscentret er åbent, hvilket stort set er hele tiden.

Nickelodeon Universe er inde i Mall of America i Bloomington, Minnesota (nær Minneapolis). Indkøbscentret er placeret i krydset mellem I-494 og Highway 77. Det er omkring 15 minutter fra både downtown Minneapolis og downtown St. Paul og et par minutter fra Minneapolis/St. Paul International Airport.

Anbefalede: