De bedste græskarplastre omkring Los Angeles
De bedste græskarplastre omkring Los Angeles

Video: De bedste græskarplastre omkring Los Angeles

Video: De bedste græskarplastre omkring Los Angeles
Video: Hvad laver du, din spasser? 2024, Kan
Anonim
Rækker af græskar på en gård i Canyon Country
Rækker af græskar på en gård i Canyon Country

At tage børnene med ud til et græskarplaster for at vælge den perfekte græskar til deres jack-o'-lanterne er en Halloween-tradition for både mange Los Angeles-familier og besøgende. Desværre er der større sandsynlighed for, at græskarpletter i LA er på en hjørneparkeringsplads end på en gård, men du kan også få gårdoplevelsen, hvis du er villig til at køre lige ud over byen.

De øverste græskarpletter omkring Los Angeles åbner i oktober måned og strækker sig fra Long Beach til Pomona til Ventura County-linjen. Mens mange af disse patches byder på traditionel ponyridning og børnezoo, tilbyder nogle også komplette karnevaler, efterårsfestivaler og en række familievenlige forlystelser.

Mange græskarplastre er åbne om efteråret i 2020, men de fleste af dem har opdaterede åbningstider, nye sundhedspolitikker, påkrævede reservationer og begrænsede aktiviteter. Sørg for at bekræfte de mest opdaterede oplysninger med hver enkelt virksomhed.

Underwood Family Farms Fall Harvest Festival

Græskarplaster
Græskarplaster

At kalde Underwood Farms for et græskarplaster er som at kalde Disneyland for et karneval. Denne arbejdende gård dyrker mange hektar græskar, men det er også en ni måneders attraktion med et dyrecenter, dyreuddannelsesudstillinger, enhøpyramide, en mejetærskerrutsjebane, sandkasse og legeplads til børn, Farmer Craig's Chicken Show og meget mere.

Til efterårshøstfestivalen, der er planlagt fra den 1. til 31. oktober 2020, tilføjer de en majslabyrint, græskarlegehus, liveunderholdning, dyreshows, kunsthåndværk, spil og mere (selvom nogle aktiviteter kan blive droppet i 2020). Mange aktiviteter er inkluderet i den almindelige adgang, som er lidt billigere på hverdage. Selvom weekender er dyrere, inkluderer lørdag og søndag på gården levende musik og mange flere aktiviteter.

Forneris Farms

Majslabyrint
Majslabyrint

Der er masser af gårde i L. A. San Fernando Valley, der har græskar, men Formeris Farms i Mission Hills er især berømt for sin fire hektar store majslabyrint. Majslabyrinten åbner ikke i 2020, men gården er åben dagligt med et stort udvalg af græskar at vælge imellem, ud over alle dine andre frugt- og grøntsagsbehov i sæsonen. Andre aktiviteter, der udgør efterårsfestivalen, omfatter ansigtsmaling, levende underholdning og forfriskningsstande med produkter, der dyrkes på gården.

Denne familiegård, som har været i drift i over 100 år, ligger tæt på, hvor motorvejene I-405 og I-5 mødes nord for Los Angeles, hvilket gør den let tilgængelig fra næsten hvor som helst i byen.

Tapia Bros. Farm Pumpkin Patch

Folk inde i den store Jack'o'lanterne
Folk inde i den store Jack'o'lanterne

Tapio Bros. Farm græskarplaster er en anden fantastisk destination i San Fernando-dalen, der er perfekt, hvis du leder efter en hurtig tur for at vælge dineget græskar. Tilbyder en sæsonbestemt græskarplaster i hele oktober, denne destination er lige ved Highway 101 i Encino nær Sepulveda Dam Recreation Area og let tilgængelig fra Los Angeles. Derudover afholder Tapia Bros en årlig høstfestival i partiet bag deres produktstand, der byder på en børnezoo, en majslabyrint og en høtur på den anden side af gaden.

De fleste af efterårsfestivalens aktiviteter finder ikke sted i 2020 på Tapio Bros. Farm, men det årlige græskarplaster er åbent.

Tinas græskarplaster

Dreng i græskarlabyrint
Dreng i græskarlabyrint

En anden god mulighed for et ubesværet, let tilgængeligt græskarplaster i San Fernando Valley er Tina's Pumpkin Patch i Sherman Oaks, som også byder på en miniature togtur, hoppehuse og en gratis halmlabyrint dagligt som samt ponyridning og en børnezoo i weekenden.

Tina's Pumpkin Patch, der ligger mellem Westfield Fashion Square og 101 Freeway, er en af de mest bekvemme plastre på listen - og er åben dagligt fra den 2. til 31. oktober 2020.

Whittier Pumpkin Patch

Græskar display
Græskar display

Whittier Pumpkin Patch inkluderer rutsjebaner, hoppehuse, ponyer, en børnezoo, karnevalsspil og en tur i Tractor Town. Du kan også komme ind på græskarmalerfesten på stedet og tage din jack-o'-lanterne hjem klar til verandaen. Priserne er lidt anderledes her, med de fleste aktiviteter prissat separat i stedet for almindelig entré, men det er stadig en overkommelig udflugt selv for hele familien. Græskarplasteret er åbent i Whittier fra 1. til 31. oktober,2020.

Enchanted Pumpkin Patch

Pumpkin patch festival spil
Pumpkin patch festival spil

Enchanted Country Pumpkins - som har lokationer i Brea og San Dimas - er på den dyrere side sammenlignet med andre græskarplastre i nærheden, men dets udvalg og veludviklede plads gør det værd at betale ekstra. Enchanted Country Pumpkin Patch har en tradition siden 1972 og byder på John Deere-traktorer (inklusive versioner i børnestørrelse), karnevalsspil, en børnezoo og en række oppustelige attraktioner, herunder forhindringsbaner, hoppehuse og rutsjebaner.

Amy's Farm Pumpkin Patch

Tegn på græskarplaster
Tegn på græskarplaster

Hvis din idé om en fantastisk oplevelse med græskarplaster er en hyggelig spadseretur rundt på en gård og en chance for at købe et økologisk græskar, kan en køretur til Amy's Farm i Ontario være på sin plads. Det er et populært udflugtssted for skolegrupper, så hverdagsmorgen er norm alt den travleste tid på gården. Gården er åben året rundt fra mandag til lørdag.

Amy's Farm har ikke hoppehuse eller ponyridning, men den byder på et gårdmarked, masser af græskar og chancen for at se livet på en rigtig arbejdende gård. Gården er gratis at besøge, men der anmodes om en foreslået donation på $10, hvis du ikke foretager et køb på produktstanden.

Cal Poly Pomona græskarplaster og festival

Far og søn på traktor
Far og søn på traktor

Græskarplasteret og festivalen på Cal Poly Pomona aflyses i 2020. Onlinebestillinger af græskar er tilgængelige fra den 25. september 2020 med afhentning ved siden af

Cal Poly Pomona græskarplaster og festivalfår en sen start sammenlignet med andre, men de 70.000 græskar - alle dyrket på Cal Poly University - er ret billige, uanset størrelsen. Græskarfestivalen er som en mini-amtsmesse med madkonkurrencer, husdyr, rideture, landbrugsudstyr og udstillinger, et landmandsmarked, en majslabyrint, levende musik og masser af familievenlig underholdning.

Festivalen er kun en weekend, men efter festivalen forbliver græskarplasteret åbent indtil Halloween. Aktivitetsbilletter kræves til forlystelser og spil under begivenheden.

Shawn's Pumpkin Patch

Familier ved græskarplaster
Familier ved græskarplaster

I 2020 er Culver City-lokationen lukket, men du kan besøge Sean's Pumpkin Patch på Mar Vista-lokationen fra den 3. oktober

Hvis du leder efter et fantastisk sted at tilbringe dagen i South Bay, hvor du også kan finde det perfekte græskar, så kig forbi Shawn's Pumpkin Patch i Culver City for et komplet udvalg af familievenlig sjov og en stort udvalg af græskar, græskar og meget mere. Shawn's Pumpkin Patch er åben dagligt i hele oktober og byder også på hoppehuse og rutsjebaner, et tog, ponyridning, ansigtsmaling og levende underholdning.

Der er også et mindre sted i Mar Vista, der ikke har ponyridning eller et tog, men som har en børnezoo, hoppehuse og en halmlabyrint.

Hr. Bones Pumpkin Patch

Mr. Bones Pumpkin Patch i Culver City
Mr. Bones Pumpkin Patch i Culver City

Hr. Bones Pumpkin Patch forbliver lukket i 2020 og planlægger at genåbne i efteråret 2021

En anden Culver City hæfteklammer, Mr. Bones Pumpkin Patch er berømtfor sin omfattende samling af høstudsmykning og kostumer ud over hundredvis af pluk-selv-græskar hentet fra Oregon.

For børnene er der en græskarlandsby, børnezoo, ponyridning, superrutsjebane, halmlabyrint, kæmpe gyngeheste, græskarudsmykning og mad til rådighed. Mr. Bones Pumpkin Patch er typisk åben dagligt i oktober, men ikke alle aktiviteter og arrangementer er tilgængelige dagligt.

Pa's Pumpkin Patch

Græskar festival
Græskar festival

Pa's Pumpkin Patch og karnevallet forbliver lukket gennem efteråret 2020

Pa's Pumpkin Patch i Long Beach byder på en bred vifte af græskar, høstakke, majsstilke og andre græskar at vælge imellem, men du kan også blive ved med klassiske karnevalsture, en snackbar, ponyridning, et kæledyr zoo og en række spil. Pa's Pumpkin Patch ligger mellem Second Street og Seal Beach langs Pacific Coast Highway i Long Beach og er åben i hele oktober, men karnevalsforlystelserne kan være åbne i hele efterårssæsonen.

Santa Anita Park Pumpkin Patch

Santa Anita Park græskarplaster
Santa Anita Park græskarplaster

Santa Anita Park er lukket for offentligheden i 2020

I løbet af de sidste to weekender i oktober er hestevæddeløbsbanen i Santa Anita Park i Arcadia vært for en Pumpkin Patch og Family Fun Zone med en inmark fuld af aktiviteter. Der vil være ponyridning, karnevalslege, jumpere og hestevæddeløb foruden et stort udvalg af friske græskar at købe.

Anbefalede: