De 9 bedste Oregon Coast-hoteller i 2022
De 9 bedste Oregon Coast-hoteller i 2022

Video: De 9 bedste Oregon Coast-hoteller i 2022

Video: De 9 bedste Oregon Coast-hoteller i 2022
Video: Top 10 Luxury Hotels In Antalya Turkey Travel Resort Guide 2024, April
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Arch Cape House
Arch Cape House

The Rundown

Bedst til romantik: Arch Cape House – Se priser på TripAdvisor

"For at nyde stranden skal gæsterne blot gå en gåtur på fire minutter, og de er på sandet på en afsondret kystlinje."

Bedste udsigt: Heceta House – Se priser på TripAdvisor

"Værelser i dette fyrtårn fra en svunden tid kommer med hyggelige dundyner, antikke møbler og en dekadent syv-retters morgenmad."

Bedste spa: Allison Inn and Spa – Se priser på TripAdvisor

"Dette anerkendte hotel og spa gør brug af lokale bær, flora, vin og honning i dets avancerede behandlinger."

Bedst til aktive gæster: Salishan Spa & Golf – Se priser på TripAdvisor

"Der er tennis til rådighed, omfattende vandreture, en 18-hullers golfbane, en indendørs pool og Salishan Spa for at holde gæsterne beskæftiget."

Bedste værdi: Channel House – Se priser på TripAdvisor

"Soveværelset har en Tempur-Pedic queen-size seng, gaspejs og HDTV, mens badeværelset er udstyretmed Gilchrist &Soames-produkter."

Bedste Rogue River Hotel: Riverside Inn – Se priser på TripAdvisor

"Personalet kan hjælpe gæster med at arrangere fluefiskeri på floden, vinture gennem Applegate og Rogue Valleys og dagsture rundt om kysten."

Bedst på Cannon Beach: Schooner's Cove Inn – Se priser på TripAdvisor

"Alle værelser her ligger ved havet, med sand, der starter lige forbi en lille, men velplejet græsplæne uden for hotellet."

Bedst til madelskere: The Stephanie Inn – Se priser på TripAdvisor

"Stephanie Inn Dining Room er en af blot syv kystrestauranter, der opnår en restaurantbetegnelse på Oregon Wine A-List."

Bedst til familier: Headlands Lodge and Spa – Se priser på TripAdvisor

"For familier, der ønsker at lære deres børn bevarelse ved eksempel, tilbyder Headlands strand- og stier-oprydningsposer."

Bedst til romantik: Arch Cape House

Arch Cape House
Arch Cape House

Dette hus beliggende lige ved Oregon Coast Trail nær Cannon Beach er faktisk modelleret efter et romantisk slot. Slottet har ti velindrettede værelser med topmadrasser, gaspejse og minikøleskabe samt et elegant fællesrum, en udendørs terrasse og omhyggeligt anrettede haver at nyde.

Par bør booke Tower Room, som har panoramaudsigt over stranden og en alkove. Med udgangspunkt i engelsk herregårdsdesign er værelserne elegante og luftige med lyse vinduer.

ToscanerenSpaen har sauna og regnbruser til to. For at nyde stranden skal gæsterne blot gå en gåtur på fire minutter, og de vil befinde sig på sandet på en afsondret kystlinje.

Alle værelser inkluderer en gratis gourmetmorgenmad hver morgen samt en eftermiddagsvin/cider og hors d'oeuvres time fra kl. til kl. Der er også tre kæledyrsvenlige værelser til rådighed for dem, der rejser med deres lodne elskede.

Bedste udsigt: Heceta House

Heceta hus
Heceta hus

Der er ikke mange dårlige udsigter langs Oregon-kysten, men for en af de mest dramatiske kystudsigter kan rejsende booke en Mariner's Rooms ved foden af et gammelt fyrtårn ved Heceta House. Heceta Head Lighthouse og Light Keepers hjem blev bygget omkring 1894, og begge er opført i National Register of Historic Places.

Et værelse i et af de sidste tilbageværende Lightkeeper's-hytter på Stillehavskysten kommer med hyggelige dundyner, antikke møbler og dekadent syv-retters morgenmad.

Gæster kan tage en natlig gåtur til fyrtårnet for at nyde alle stjernerne eller for at se den antikke Fresnel-linse, der kaster sine stråler 33 km ud til havet. Den tresidede veranda i hovedhuset har 180 graders udsigt over den historiske Cape Creek-bro, Heceta Lighthouse og Stillehavet, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde en gratis vin- og osteaften.

Bedste spa: Allison Inn and Spa

Allison Inn and Spa
Allison Inn and Spa

The Allison Inn & Spa er flere gange blevet kåret som statens bedste hotel og med god grund: Det LEED-guldcertificerede øko-venlig ejendom er beliggende i det idylliske Willamette Valley-vinland inden for syv acres af Pinot Noir og Pinot Gris vinstokke, vidstrakte marker og smukke haver.

Hotellet drager fordel af sin beliggenhed, da dets Jory-restaurant serverer retter fra jord til bord som blomkålssalat og en østersflyvning, samtidig med at den tilbyder fyrre forskellige vine på glas. Spaen gør også sit ved at integrere brugen af lokale bær, roser, vin og honning i sine behandlinger.

De 85 værelser er indrettet i jordfarver og har alle gaspejse, store badekar og udsigt over dalen fra et behageligt vinduessæde og en privat terrasse eller balkon.

For at hjælpe gæsterne med at slappe yderligere af er der en indendørs pool og sauna, hvis gæster har brug for at træne eller svede deres giftstoffer.

Bedst til aktive gæster: Salishan Spa & Golf

Salishan Spa & Golf
Salishan Spa & Golf

Salishan Spa & Golf Resort er omgivet af den smukke Siletz-bugt, kun 16 km fra Yaquina Bay Lighthouse, og er et tilflugtssted for aktive gæster. Besøgende kan spille en runde på den 18-hullers golfbane, der snor sig gennem skoven og langs Oregon Coast-kysten, vandre miles af nærliggende stier eller udforske Gleneden Beach via den private adgangssti fra resortet. Der er også tennisbaner, en indendørs pool og Salishan Spa for at holde gæsterne beskæftiget.

Værelserne har balkonudsigt over nærliggende skove og golfbanen, og alle har pejs, polstret opholdsområde, minikøleskab og kaffemaskine.

Til spisning er der Sun Room, perfekt til at prøvelokale oregan Pinot Noir eller retter som friske æg og bagels med lox. The Attic Lounge har liveunderholdning i weekenden med forretter, sandwich og pizza.

Bedste værdi: Channel House

Kanalhuset
Kanalhuset

Selv om det ikke kan betragtes som en "budget"-mulighed, fortjener det bestemt titlen "bedst værdi" for det, som Channel House tilbyder. Gæster vil sætte pris på værelserne og suiterne - mange med dæk og boblebade - beliggende på en klippe med udsigt over Stillehavet.

Hotellet ligger kun fire minutters gang fra Depoe Bay Whale Watching Center, tre miles fra Fogarty Creek State Recreation Area og syv miles fra Beverly Beach State Park, så der er et væld af naturlige steder at udforske.

Gratis morgenmad er inkluderet i værelsesprisen, men gæster bliver nødt til at tage ind til byen ved den nærliggende Depoe Bay for senere måltider og for at prøve alle de lok alt fangede fisk og skaldyr.

For den bedste udsigt kan gæsterne booke suiten på øverste etage i den sydlige fløj, kaldet The Cuckoo's Nest, som har panoramaudsigt over havet fra både stuen og soveværelset. Soveværelset har en TempurPedic queen-size seng, gaspejs og HDTV. Det private badeværelse er udstyret med Gilchrist & Soames-badeprodukter og hyggelige badekåber. Opholdsrummet har et opholdsområde med en ekstra gaspejs og tv med dvd-afspiller, en bar med vådrum, vinkøleskab og Keurig-kaffemaskine.

For familier eller for gæster, der rejser med et andet par, kan The Cuckoo's Nest forbindes med Crow's Nest-suiten ved siden af.

Bedste Rogue River Hotel: RiversideKro

Riverside Inn
Riverside Inn

Denne familievenlige kro ligger lige langs Rogue-flodens bred i hjertet af Grants Pass i centrum. Det er det største hotel med fuld service ved Rogue River, bekvemt placeret ved Hellgate Jetboat Excursions, som kan få gæster ud på floden med stil.

De bedst udstyrede værelser er Deluxe Riverfront Fireplace-værelserne, som kommer med balkon på tredje sal, pejs, kingsize-seng, hyggelige badekåber, fladskærms-kabel-tv, kaffemaskine, køleskab, hårtørrer og strygejern.

Der er en gratis kontinental morgenmad og en udendørs pool, der er åben i de varmere måneder.

Personalet kan hjælpe gæster med at arrangere fluefiskeri på floden; vinture gennem Applegate og Rogue Valleys; og dagsture til Crater Lake National Park, redwood-skovene ved Oregon Coast eller Oregon Caves National Monument.

Bedst på Cannon Beach: Schooner's Cove Inn

Schooner's Cove Inn
Schooner's Cove Inn

Schooner's Cove Inn er et af de få Cannon Beach-hoteller ved havet lige i centrum. Kun at gå et par skridt fra hotellets gæster har adgang til restauranter, butikker, gallerier, bagerier, kaffehuse og Cannon Beach Coaster Theatre.

Alle værelser her ligger ved havet, med sand, der starter lige forbi en lille, men velplejet græsplæne uden for hotellet. Plænen ved stranden har picnicborde og grill til gæsternes brug.

Værelserne har Wi-Fi, HBO og gourmetkaffemaskiner, med vaskefaciliteter også tilgængelige på stedet for gæster. De fleste værelser har en privat havudsigt og erudstyret med en gaspejs for fuldt ud at sætte stemningen til en hyggelig aften nær vandet. Resortets spabad er placeret på et dæk lige over sandet, så hvis havet er for koldt, kan du stadig nyde stranden, mens du er i vandet.

Bedst til foodies: The Stephanie Inn

Stephanie Kro
Stephanie Kro

Lidt eksklusivt og ikke det mest familievenlige (kun børn over 12 år kan overnatte), den kæledyrs- og røgfri Stephanie Inn skinner, når det kommer til gastronomi.

The Stephanie Inn Dining Room er en af blot syv kystrestauranter, der opnår en restaurantbetegnelse på Oregon Wine A-List. Hver aften bruger kokken Aaron Bedard lokale ingredienser på toppen af deres sæson til at lave en prix fix, fem-retters middag suppleret med en flaske fra kælderen med exceptionelle Oregon-vine. Fra bagt laks med zucchini til friske østers, restauranten sætter de lokale råvarer i forgrunden og tilbereder dem med opfindsomme teknikker og friske smage.

Efter middagen kan personalet hjælpe med lanterner for at lette en uforglemmelig natlig strandtur på Cannon Beach.

Der er havudsigt, bjergudsigt, vognhus og specialsuiter, og alle har gaspejse, Aveda-produkter, gratis vand, sodavand og et tekøkken. Nogle værelser har endda en jacuzzi med havudsigt.

Bedst til familier: Headlands Lodge and Spa

Headlands Lodge og Spa
Headlands Lodge og Spa

Selv om Headlands Lodge and Spa er et eksklusivt valg, er det aldrig prætentiøst, da hotellet placerer gæster lige i hjertet af naturen. Familier medbørn vil føle sig særligt komfortable med at booke en af de 18 luksushytter ved bunden af Cape Kiwanda.

Personalet vil forsyne gourmetkøkkenet med dagligvarer og hjælpe med at planlægge udflugter og aktiviteter, såsom surflektioner, strandyoga, et strandbål, cykelture, stier eller klitvandringer og fiskeri for at finde dagens friskeste fangst.

Gæster kan vælge at spise på Meridian-restauranten med udsigt over havet eller endda lige på stranden på et tæppe ved et knitrende lejrbål. Voksne kan holde sig i form med Precor cardioudstyr, Peloton-cykler, kabeltårne, frivægte og yogarekvisitter. Der er også gratis træningstimer.

For familier, der ønsker at lære deres børn at bevare, leverer Headlands oprydningsposer til strande og stier. Gæster kan hente en pose på Adventure Centre for at hjælpe med at fjerne affaldet, der skylles op på strandene eller efterlades på stierne, og en fuld pose kan indløses til en kupon til en gratis pint Pelican Brewing Co. eller rodøl.

For at toppe det hele er der jacuzzi i hvert værelse og også private balkoner med propangrill.

Anbefalede: