De mest luksuriøse hoteller og feriesteder på Bali
De mest luksuriøse hoteller og feriesteder på Bali

Video: De mest luksuriøse hoteller og feriesteder på Bali

Video: De mest luksuriøse hoteller og feriesteder på Bali
Video: JUMEIRAH BALI 🚨 Bali, Indonesia 🇮🇩【4K Resort Tour & Review】They Are Out of Their Minds! 2024, April
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

En pool omgivet af palmer ved Amankila
En pool omgivet af palmer ved Amankila

Indonesiens tropiske ø Bali er en destination på en liste, der er lige så magisk, som besøgende håber. En hinduistisk ø i et stort set muslimsk land, Bali har en atmosfære af sindsro og ærbødighed. Rejsende kan fordybe sig i naturen på uberørte strande og tågede bjerge eller nyde balinesisk kunst, markeder og øens varme natteliv.

Og hvor skal en luksusrejsende bo på Bali? På de bedste af de bedste Bali-luksushoteller lige her, i alfabetisk rækkefølge, fordi de alle rangerer som fantastiske.

Amandari Bali

En villapool på Amandari
En villapool på Amandari

Amandari er et betagende, fredfyldt feriested beliggende i de grønne bakker i Balis nord-centrale højland nær Ubuds kunstcenter. Dets eksklusive gæster, for det meste velstående par, kommer for resortets rene skønhed og bemærkelsesværdige ro.

Amandari er designet som en traditionel balinesisk landsby med stengange, der forbinder 31 individuelle villaer og suiter med toptag. Disse boliger er helt private med funktioner som ensuite pools,udendørs spisepavilloner og frodige haver. Amandari tilbyder en lokal, økologisk restaurantmenu, et balinesisk rensnings-spa-ritual, en 105 fods infinity-pool og en 1.400 år gammel hinduistisk helligdom bevogtet af en stentiger. Du er dybt inde på Bali her.

Amankila på Bali

Amankila hotel på Bali
Amankila hotel på Bali

Amankila er et luksusreservat beliggende på Østbalis tropiske bjergskråninger. Det ligger på en klippe, der fører ned til en malerisk strand, hvis blide vand er ideelt til svømning og snorkling. På ejendommen slapper forkælede gæster af ved siden af tre stenbeklædte infinity-pools, der ser ud til at fosse ned i havet. Amankilas faciliteter - spisning, spa og øeventyr - er lige så enestående.

Amankilas 34 fritstående suiter er designet som balinesiske strandhuse, hver med private terrasser. Utroligt nok er de sat på pæle blandt kokospalmetrætoppene. Udsigten er af feriestedets private strand, der kanter Lombok-strædet.

I den anden retning er feriestedets dramatiske kulisse Mount Agung, vulkantoppen, der brød ud i 2017 og fik hotellet en ny tilhængerskare af velbeslåede vulkan-iagttagere.

Anantara Seminyak Bali Resort

Anantara Seminyak resort på Bali
Anantara Seminyak resort på Bali

Ikke alle, der holder ferie på Bali, søger et afsondret, lille boutiquehotel. Nogle ønsker et stort hotel i et livligt strandområde, der ligner South Beach i Miami eller Waikiki i Honolulu. Disse besøgende er ofte tiltrukket af Anantara Seminyak Bali Resort. Det er et surfside-resort, beliggende i den livlige strandby Seminyak Beach. En anden bonus: nattelivetcentrum af Kuta er kun et par miles op på stranden.

Anantaras værelser er loftslignende og enorme med udsigt over stranden og den fantastiske solnedgang i Det Indiske Ocean. Dens penthouse-restaurant MoonLite Kitchen er et tilflugtssted for grillkøkken, mens Wild Orchid finesser asiatisk krydderi. Hotellet tilbyder også en balinesisk spa, yoga og surfing lektioner på nogle af Sydøstasiens bedste ferier.

Belmond Jimbaran Puri

Belmond Jimbaran Puri hotelvilla
Belmond Jimbaran Puri hotelvilla

På en stor ø som Bali er et roligt feriested kun 20 minutter fra lufthavnen efterspurgt. Sådan er Balis Belmond Jimbaran Puri, beliggende i en beskyttet bugt med blidt, turkisfarvet vand.

Resstedets 64 overnatningssteder er yderst private hytter eller villaer i traditionel balinesisk stil med marmorgulve og skinnende teakmøbler. Nogle har private pools. To restauranter med strandudsigt specialiserer sig i netop fanget fisk og skaldyr og blidt krydrede indonesiske retter.

Dette resort med fuld service tilbyder også en balinesisk strandspa, adskillige pools og eventyr som surfing, kajaksejlads eller mountainbike - selvom mange gæster er mest glade for at dase omkring deres villa eller poolen eller stranden.

Bulgari Resort Bali

Hotelvilla på Bulgari Bali Resort
Hotelvilla på Bulgari Bali Resort

Gracefult balinesisk design passer ind i italiensk højstil på det stille glamourøse Bulgari Resort Bali. Dette udsøgte resort, åbnet af Bulgari-designhusets hotelarm, er overdådigt, slankt og problemfrit synkroniseret med Balis ærbødighed for den rolige natur. Dramatisk sat på toppen af en klippe næsten 500fødder over Det Indiske Ocean formår Bulgari Resort Bali at være både ultra-eksklusiv og varmhjertet.

De fleste af feriestedets 59 meget private overnatningssteder er dejlige villaer med 1 soveværelse og havudsigt på næsten 1.000 kvadratmeter, med en have omgivet af mure og en dyb pool. Gæsterne kan nyde en grillrestaurant, et balinesisk køkken og Il Ristorante, drevet af den italienske celeb kok Luca Fantin. Mere at opleve: Top East Bali-surfing, en fantastisk spa og det berømte Uluwatu-tempel, en smuk gåtur væk.

Capella Ubud, Bali

Capella Ubud, Bali, et teltresort
Capella Ubud, Bali, et teltresort

Og nu til noget helt andet: Capella Ubud, Bali er en ultraluksuriøs "teltlejr." Dets 22 teltvillaer med et soveværelse ligger dybt inde i junglens flora og fauna - men tilbyder alligevel al den tekniske bekvemmelighed, der findes. Resortet ligger i en frodig regnskov, kun 20 minutter fra Balis kreative centrum, Ubud.

Capella Ubud tilbyder et komplet supplement af kulturelle fordybelsesoplevelser med balinesiske håndværkere, kokke og healere. Aktive gæster kan opleve jungle-bootcamp-træning, mountainbike-ridning og meget mere. På stedet kan gæsterne nyde en unik cisternepool, et fitnesscenter i et våbenhustelt og en balinesisk spa, Jiwa Asian Street Food Barbecue laver mad ud over det sædvanlige.

COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate, Balis mest berømte wellness-resort
COMO Shambhala Estate, Balis mest berømte wellness-resort

COMO Shambhala Estate er et fredfyldt wellness-resort, hvor tempoet er langsomt og presset ikke-eksisterende, og tilgangen er holistisk – og 360 grader, der berører alle aspekter af dit liv. Gæster kommer for at slappe af, for at styrke krop og sind og for at absorbere Balis mageløse ro.

Resstedet er beliggende nær det mystiske Ubud midt i en tropisk jungle, der er omkranset af den hellige Ayung-flod i nærheden. Dets 36 dejlige værelser, suiter og villaer indretter subtil luksus og et soundtrack af fuglesang og tumlende vand.

COMO Uma Canggu

COMO Uma Canggu Balis fantastiske pool på taget
COMO Uma Canggu Balis fantastiske pool på taget

COMO Uma Canggus dobbelte fokus glæder gæsterne dobbelt. Det hylder stranden og havet på Balis sydkyst og også den balinesiske kultur i den lokale landsby Canggu med dens hinduistiske helligdomme og familieejede butikker.

Resstedets 119 lyse, luftige, fredelige værelser og suiter er moderne med yndefulde asiatiske præg. Mange gæster kommer til COMO Uma Canggus deluxe surfing, med nogle af Balis bedste surfpauser lige ud af døren og vejledning fra TropicSurf. Gæster, der søger wellness, finder det på COMO Shambhala Retreat på ejendommen og på resortmenuernes energigivende COMO Shambhala Cuisine. Hovedrestauranten på den sociale COMO Beach Club laver globale retter med vægt på sund grill.

COMO Uma Ubud

COMO Uma Ubud Bali Pool
COMO Uma Ubud Bali Pool

COMO Uma Ubud ligger i en af verdens mest fængslende kunstbyer. Og selv om det er spændende at være i Ubud, perfektionerer COMO Uma Ubud oplevelsen (og tilbyder gratis transport ind til byen).

Resstedets 46 lyse værelser og suiter tilbyder private haver og svømmebassiner. Resortets vægt er lagt på udendørsoplevelser og kulturmøder, fravandreture i rismarker til tempelbesøg, designet til at berige og inspirere. Det er også lækkert, takket være kokke, der er dygtige til italienske, sydøstasiatiske og sunde COMO Shambhala-retter. Resortets COMO Shambhala Retreat tilbyder spa-forkælelser og wellness-programmer.

Fairmont Sanur Beach Bali

Hindu tempel på Fairmont Bali hotel
Hindu tempel på Fairmont Bali hotel

Fairmont Sanur Beach Bali er et rent udtryk for balinesisk livsstil. En hinduistisk helligdom sidder i midten af en stenbeklædt lagune, der strækker sig over hele ejendommen. Gæstesuiter er betagende indrettede i balinesisk teaktræ og silkebrokade med vidtstrakte, spa-lignende badeværelser.

I forhold til Bali-standarder gør Fairmonts 120 suiter og villaer, at dette er et større hotel med alle de faciliteter, du kan forvente af et resort med fuld service, herunder en børneklub, flere restauranter, en uberørt strand (med wifi!) og en blændende 164 fods pool. Privat butlerservice er på gæsternes vink og opkald, og personalet ankommer til din dør flere gange dagligt med indonesiske snacks og badegodbidder. Dette er livet.

Four Seasons Resort Bali ved Jimbaran Bay

Four Seasons Jimbaran Bali resort
Four Seasons Jimbaran Bali resort

Four Seasons er et mærke, som luksusrejsende elsker, og dets to Bali-resorts - strand og jungle - viser hvorfor. De er begge perfekte på hver deres måde.

Den strandorienterede Four Seasons Resort Bali ved Jimbaran Bay, der spænder over 35 hektar, består af 147 balinesiske villaer med stråtag, alle med private pools, og blev smukt renoveret i 2017. Villaerne fosser ned til en afsondret bugt påden tre mil lange Jimbaran Beach, berømt for sine solnedgange, blide vand og fiske- og skaldyrscaféer. På ejendommen kan gæsterne nyde moderne asiatisk køkken (og madlavningstimer), spa og yoga, en 106 fods infinity-pool og Jimba Club for børn. Klar til balinesisk fordybelse? Ganesha Cultural Center lokker med lokale kunstværker og æterisk indonesisk gamelan-musik.

Four Seasons Resort Bali at Sayan

Four Seasons Resort Bali ved Sayan ser ud til at svæve i luften
Four Seasons Resort Bali ved Sayan ser ud til at svæve i luften

Punkter i de grønne bakker omkring Balis kunsthovedstad, Ubud, fik Four Seasons Resort Bali ved Sayan den 29. plads i Travel + Leisure's Top 100 hoteller i verden 2017. Resortet er forbundet med ophængte gangbroer og ser ud til at flyde. over trætoppene, med urudsigt, ø-brise og en samlet uforglemmelig ferie.

Gæster nyder en skytop 106 fods pool, gratis yoga- og meditationskurser, balinesisk dans og gamelan-forestillinger og transport til Ubud.

HOSHINOYA Bali

HOSHINOYA Bali hotelresort
HOSHINOYA Bali hotelresort

Køb på Tripadvisor.com

Dette yndige feriested ligger i de grønne bakker nær kunstneriske Ubud i Balis nord-centrale bjerge. I stedet for en strandomgivelse er HOSHINOYA Bali bygget på en labyrint af private pools, der igen følger en strøm, der løber ud i den hellige Pakerisan-flod.

Dette resort er fra mærket HOSHINOYA, de bedste boutiquehoteller i Japan. HOSHINOYA Bali tiltrækker japanske besøgende og andre internationale rejsende, der vil sætte pris på feriestedets raffinerede Bali-møder-Japan-designstil ogkøkken. En knockout-funktion er Café Gazebo, en udendørs spisepavillon, der ser ud til at svæve i luften. Gæstefaciliteterne omfatter en elskværdig spa, balinesiske kunstoplevelser, junglevandring og dyrelivsbesigtigelse.

Mandapa, en Ritz-Carlton Reserve

Mandapa Ritz-Carlton Reserve luksushotelsuite på Bali
Mandapa Ritz-Carlton Reserve luksushotelsuite på Bali

Køb på Tripadvisor.com

Ritz-Carlton Reserve er Ritz-Carltons ultra-avancerede boutiquehotel-mærke, og Mandapa er et udsøgt feriested i de hellige skove omkring Ubud. Resortet har en spirituel atmosfære, og gæsterne kan grave dybt ned i balinesisk kultur og afslapning.

Tres boliger med et, to eller tre soveværelser begynder på forbløffende 4.630 kvadratfod med indendørs-udendørs opholdsområder. De 25 poolvillaer gør krav på store private pools. Resortets nouvelle cuisine-restaurant, Kubu, er en af Balis mest romantiske og spa og yoga her er så mindeværdig, at resortet vandt AFAR Travellers' Best Spa and Wellness-prisen. Mandapa fokuserer på berigelse af sind, krop og sjæl, og selv børn kan nyde balinesisk kultur på Mandapa Camp. På dette resort bliver Ritz-Carltons karakteristiske personlige service taget til endnu større højder.

The Mulia

Mulia Resort på Bali
Mulia Resort på Bali

Køb på Tripadvisor.com

The Mulia er et stort feriested, der er ideelt for Bali-gæster, der elsker et væld af spise- og aktivitetsmuligheder. Condé Nast Traveler-læsere kåret det som nummer 1 Beach Resort i verden i 2014. Mulia ligger ved stranden på den uberørte Nusa Dua-strand. Det ville være tæt på Pura Geger-stentemplet på klippetoppen,18-hullers golf og lufthavnen (kun 20 minutter væk).

The Mulia består af tre forskellige resorts: The Mulia, 111 suiter med jacuzzier og private butlere; Mulia Resort, med 526 solrige værelser og suiter og Mulia Villas, med 108 villaer, der er Balis største. Dette glamourøse resort går imod den minimalistiske trend. Det er overdådigt designet i neoklassisk græsk stil med monumentale skulpturer af gudinder sat oven på stensøjler. Service, spisning, spa, pools og fitnesscenter er også ud over det sædvanlige.

The Oberoi Beach Resort, Bali

Oberoi Bali luksushotel pool
Oberoi Bali luksushotel pool

Køb på Tripadvisor.com

Oberoi Beach Resort, Bali er et tilflugtssted ved surfsiden, der tilbyder ro plus nærhed til den livlige Seminyak Beach og førsteklasses surfing, snorkling og scuba. Resortet er designet som en balinesisk landsby med 60 stråtækte Lanai-værelser og 14 luksusvillaer midt i tropiske haver og stengange. Indkvartering er kendetegnet ved gårdhaver med stenmure, smukke, luftige balinesiske møbler og private pools.

Fantastiske medarbejdere bringer komfort og The Oberoi Beach Resorts berømte pan-asiatiske køkken til gæster, der ønsker at dase på stranden eller i nærheden af deres værelse.

The Ritz-Carlton, Bali

Ritz-Carlton Bali luksushotel badeværelse
Ritz-Carlton Bali luksushotel badeværelse

Køb på Tripadvisor.com

Med 313 værelser, suiter og villaer i balinesisk stil spredt over 30 acres på en klippetop er The Ritz-Carlton, Bali et stort feriested efter lokale standarder, med et svimlende udvalg af spise- og aktivitetsmuligheder for begge parog familier. (The World Luxury Hotel Awards kåret hotellet til "Best Luxury Family Beach Resort.")

En glaselevator suser gæster fra ejendommen til sandet på Balis meget sydlige spids, Nusa Dua. Resortet tilbyder en dybt afslappende strandferie, der er kendetegnet ved alle de nyeste tekniske faciliteter og Ritz-Carltons legendariske gæstfrihedsservice.

The St. Regis Bali Resort

St. Regis Bali luksusresort ved solnedgang
St. Regis Bali luksusresort ved solnedgang

Køb på Tripadvisor.com

St. Regis Bali Resort, der ligger på den panoramiske strand i Nusa Dua, legemliggør konceptet "barfodet elegance". Det er på én gang sofistikeret, men alligevel afslappet. Hver af dens 123 smukke suiter i balinesisk stil og strandvillaer tilbyder en dedikeret butler, der er dygtig til at perfektionere gæsteophold.

Spisning spænder fra haute Indonesian til en berømt champagnebrunch. Gæsterne nyder St. Regis Balis Remède Spa, dets strandyoga og strandhytter, dets pool- og lagunekompleks og dets børns læringscenter med fokus på kunst.

Anbefalede: