De 10 bedste langdistance-cykelstier i USA

Indholdsfortegnelse:

De 10 bedste langdistance-cykelstier i USA
De 10 bedste langdistance-cykelstier i USA

Video: De 10 bedste langdistance-cykelstier i USA

Video: De 10 bedste langdistance-cykelstier i USA
Video: The 10 Best States to Live In the USA 2024, April
Anonim
cykle i Zion
cykle i Zion

Uanset om du besøger en større by eller et landligt landskab, er det at rejse på cykel en bekvem og romantisk måde at se mere af en destination i dit eget tempo. Selvom det ikke er så cykelvenligt som europæiske lande som Holland og Danmark, besidder USA et overraskende omfattende netværk af stier, der er modne til udforskning. Disse 10 langdistancestier på tværs af USA skiller sig ud for deres naturlige skønhed, adgang til historiske steder og muligheder for både begyndere og erfarne cyklister.

Washington Parks

Mount Olympus fra High Divide
Mount Olympus fra High Divide

Denne 314-mile sti giver ryttere et helt tæt indblik i staten Washingtons mangfoldige og bemærkelsesværdige landskaber. Startende i Sedro-Woolley i skyggen af North Cascades National Park går stien vestpå til Anacortes for at hente en færge til San Juan-øerne, kendt for sin blomstrende spækhuggerbefolkning, frodige natur og øde veje. Efter at have rundet øgruppen, går ruten sydpå langs Whidbey-øen for at hente endnu en færge til fastlandet ved Port Townsend. Herfra går stien mod vest for at kredse om de høje tinder og tætte skove, der omfatter Olympic National Park. Rytterne vil klatre mere end 15.000 fod i løbet af sporet, så træning og konditioneringanbefales på forhånd. Alternativt er det muligt for mere afslappede cyklister at fokusere på én del af ruten, såsom de mere rolige San Juan-øer.

Utah Cliffs Loop

Zion National Park
Zion National Park

Det sydvestlige Utah kan prale af ekstraordinære kløfter og overjordiske klippeformationer. Begyndende og slutter i byen St. George, kan cyklister krydse subalpine skove og højland i 288 miles rundtur for at opleve regionens dramatiske landskaber helt tæt på og personligt. Det vigtigste højdepunkt for mange er Zion National Park, kendt for sine slående klipper, flodkløftvandringer og frodige mesas. Sporet indtager mange mindre kendte steder med mindre menneskemængder, såsom Snow Canyon State Park, Pine Valley Mountains og Grafton (en spøgelsesby, der bruges til westernfilm). Den samlede distance, høje højder og mindre forudsigelige vejrforhold gør denne sti kun egnet for erfarne cyklister.

Lewis & Clark Trail

Theodore Roosevelt National Park, North Dakota, USA
Theodore Roosevelt National Park, North Dakota, USA

Selvom de berømte opdagelsesrejsende rejste med båd, følger denne sti en lignende rute fra Midtvesten til Pacific Northwest. Denne sti strækker sig over 3.539 miles fra Hartford, Illinois, til Seaside, Oregon, og er for de virkelig eventyrlystne. At gennemføre hele ruten tager mellem to og tre måneder for de fleste ryttere. På sin vej gennem Great Plains og Rocky Mountains passerer stien mange naturlige vidundere og historiske steder, herunder Theodore Roosevelt National Park og Lewis and Clark National Historic Trail Interpretive Center i Great Falls,Montana. I stedet kan cyklister også vælge en mindre del, såsom Missouri River-korridoren mellem St. Louis og Kansas City, til en kortere flerdages tur. I sin helhed svinger sporforholdene fra grusstier til asf alterede stier, så en robust cykel anbefales.

Great Allegheny Passage

Bro over den naturskønne Youghiogheny-flod
Bro over den naturskønne Youghiogheny-flod

Den store Allegheny Passage dækker 150 miles af tidligere jernbane mellem Pittsburgh, Pennsylvania og Cumberland, Maryland, og er en populær rute for sin naturskønne rejse langs floderne Youghiogheny og Casselman og gennem små byer og skove. Talrige adgangspunkter betyder, at stien er mulig til både afslappede ture og flerdages udflugter. Hvis du har tænkt dig at køre hele ruten, skal du sørge for at tilbringe en nat i Ohiopyle på grund af dets maleriske centrum og nærheden til to Frank Lloyd Wright vidundere: Kentuck Knob og Fallingwater. Når rytterne nærmer sig Maryland-grænsen, vil de passere gennem den 3,294 fod lange Big Savage Tunnel og derefter krydse Mason-Dixon-linjen.

Ohio til Erie Trail

Cykelrytter på en afsondret cykelsti
Cykelrytter på en afsondret cykelsti

Ohio til Erie Trail strækker sig over 326 miles på tværs af Buckeye-staten fra Cincinnati til Cleveland og er velegnet til både afslappede ture og flere dages rejser. Dele af stien følger forladte jernbaner, hvilket beskytter cyklister mod biltrafik og tilbyder mere naturskønne omgivelser. Undervejs bugter stien sig gennem landbrugsjord, historiske landsbyer, Columbus centrum og Cuyahoga Valley National Park. Historieinteresserede vil have en pakketrejseplan mellem National Underground Railroad Freedom Center i Cincinnati, Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland og adskillige kulturarvssteder og museer imellem.

Denali Park Road

Midt voksent par cykler på landvej, Mount McKinley, Denali National Park, Alaska, USA
Midt voksent par cykler på landvej, Mount McKinley, Denali National Park, Alaska, USA

Selv om det er det korteste spor på listen på 92 miles, er det langt det fjerneste. Denali National Park optager 6 millioner acres af bjergrig vildmark mellem Anchorage og Fairbanks og fungerer som levested for rensdyr, grizzlies og andet dyreliv. Denalis enkeltparkvej er asf alteret de første 15 miles, før den skifter til grus. Køretøjer er begrænset til 15 mph langs sidstnævnte del, hvilket gør det sikkert for cyklister. At køre mellem Denalis seks campingpladser er en fantastisk måde at se mere af parken på, end en bustur tilbyder. Den første campingplads ligger kun en kvart kilometer forbi indgangen til parken, hvor de to fjerneste er Igloo Creek ved 35. km og Wonder Lake ved 85. km. Busser er udstyret med cykelstativer, så cyklister kan planlægge en envejstur i og afslappet tur ud.

Florida Connector

Shark Valley, Everglades National Park, Florida, USA
Shark Valley, Everglades National Park, Florida, USA

I sin helhed krydser denne 519,5 mil lange sti Floridas indre to gange. Startende fra St. Augustines Atlanterhavskyster løber stien sydvest over et let bølgende terræn til Fort Myers og den Mexicanske Golf, hvorfra den skærer tilbage mod øst til Fort Lauderdale. Stien er en blanding af cykelstier langs vejen og adskilte stier. Mens nogle bysektioner, såsom Orlando, kan være enlidt hektisk giver Florida Connector-stien også adgang til Floridas mindre udviklede indre af sumpe, landbrugsjord og appelsinlunde. Fjerntliggende strækninger mellem Fort Myers og Fort Lauderdale har begrænsede faciliteter, især midt i Everglades og omkring Lake Okeechobee. Men det er her, ryttere har den bedste chance for at se fugle, krybdyr, bæltedyr og alligatorer. Cykelforholdene er bedst mellem december og marts, når temperaturerne ikke er kvælende, og orkaner er mindre af en risiko.

Erie Canalway Trail

Antenne af Erie Canal og Railroad om Cayuga Lake
Antenne af Erie Canal og Railroad om Cayuga Lake

Dette spor sporer Erie-kanalen i cirka 400 miles mellem Buffalo og Albany. Det flade terræn og hyppige indgangssteder i byer, byer og landsbyer undervejs gør den ideel til alle færdighedsniveauer og dagsture. Fra stien vil cyklister passere mange historiske sluser, broer og porte fra kanalens dage som en kommerciel sejlrute. Der er også hundredvis af adgangspunkter og steder at leje kajakker for at bryde turen op. En nonprofitorganisation, Parks & Trails New York, arrangerer en årlig cykeltur, der tiltrækker hundredvis af ryttere til at gennemføre stien på en uge. Turen er opdelt i trin på 40 og 60 mil, hvilket gør det også muligt for mindre erfarne ryttere.

Texas Hill Country Loop

Mckinney Falls State Park
Mckinney Falls State Park

Denne cirkulære sti løber 511 miles fra centrum af Austin og tilbage. Den texanske hovedstad og dens bohemekvarterer er ret cykelvenlige, og Texas Hill Country Loop lader besøgendekom ud og oplev statens landlige charme og naturlige skønhed. Foråret ser et udbrud af vilde blomster og blå hætter hen over de bølgende bakker. Selvom sommeren kan være dampende, er der hyppige steder at stoppe for en dukkert, nemlig McKinney Falls State Park, Guadalupe River og Blanco State Park. Andre højdepunkter omfatter Lyndon B. Johnson Historic Site og Gruene Hall, Texas' længst fungerende dansesal. Sløjfen byder på sektioner med adskilte stier i by- og forstadsområder, mens de landlige strækninger følger roligere amtsveje.

Kingdom Trails

Mountainbike i Vermont
Mountainbike i Vermont

I stedet for en enkelt rute er Kingdom Trails et omfattende netværk af rekreative stier, der tilsammen strækker sig over mere end 100 miles i det nordlige Vermont. Det robuste interiør er fremragende til mountainbiking, men der er også familievenlige stier og begynderstier. Både Darling Hill og Moose Haven Forest-stierne har mere gradvist terræn. En lift ved Burke Mountain gør det nemt for ryttere at suse ned ad bakke uden en anstrengende opstigning på to hjul. Ryttere skal købe et medlemskab for at få adgang til det private stisystem, som går til vedligeholdelses- og bevaringsindsats. For optimale forhold skal du planlægge dit besøg mellem tidlig sommer og efterår.

Anbefalede: