2020 National Memorial Day Parade i Washington

Indholdsfortegnelse:

2020 National Memorial Day Parade i Washington
2020 National Memorial Day Parade i Washington

Video: 2020 National Memorial Day Parade i Washington

Video: 2020 National Memorial Day Parade i Washington
Video: 2020 National Memorial Day Parade: America Stands Tall 2024, Marts
Anonim
Image
Image

The National Memorial Day Parade i Washington er en begivenhed med flagvifte med patriotiske marcher og flydere. Paraden er sponsoreret af Anden Verdenskrigs Veterankomité og er en årlig tradition for minde om dem, der er døde i deres land. Det følger en tradition, der går tilbage til den første mindedag, kort efter afslutningen på borgerkrigen.

The Parade

Mange mænd og kvinder i uniform deltager i den årlige parade, og en forventet skare på mere end 250.000 amerikanere vil stå langs National Mall for at se tusindvis af deltagere, inklusive veteraner og aktivt militært personel, historisk re-enactors, marchbands, musikalske kunstnere og berømthedstilhængere af vores tropper. Dette er den største Memorial Day-begivenhed i USA.

When

The National Memorial Day Parade finder norm alt sted på Memorial Day. Det er traditionelt forudgået af musikalske optrædener og ceremonier ved anmelderstanden kl. 13.00, som ligger ved National Archives på hjørnet af Seventh Street NW og Constitution Avenue NW. 2020-begivenheden er blevet aflyst.

Where

National Memorial Day Parade-ruten begynder på hjørnet af Constitution Avenue NW og Seventh Street NW og fortsætter langs Constitution Avenue, forbi National Mall og Det Hvide Hus,slutter ved 17th Street NW. Udsigten fra Rigsarkivet er en af rutens bedste. Der er ingen siddepladser, så tag dine egne stole med, hvis du ikke vil stå. Det er gratis at se paraden; du behøver ikke en billet.

Kom derhen

Den bedste måde at komme til det centrale Washington på er via metroen. National Archives-Penn Quarter-Navy Memorial stop (grønne og gule linjer) er omkring en blok fra paraderuten. Federal Triangle og Smithsonian stop (Orange, Blue og Silver Lines) er også meget tæt på ruten.

Tv-indstillinger

Hvis du ikke kan komme til paraden personligt, kan du stadig nyde al den pompøsitet. Det vil blive transmitteret live på lokale tv-stationer over hele landet såvel som på American Forces Network for medlemmer af militæret, der tjener rundt om i verden. Hvis du er i Washington, men ikke kan komme til paraden, kan du se den på News Channel 8. Den vil også blive streamet live på YouTube.

Anbefalede: