Elizabeth Preske - TripSavvy

Elizabeth Preske - TripSavvy
Elizabeth Preske - TripSavvy

Video: Elizabeth Preske - TripSavvy

Video: Elizabeth Preske - TripSavvy
Video: Created Elizabeth Heck, Emily Preske, & Brent McRae 2024, April
Anonim
Elizabeth Preske
Elizabeth Preske
  • Elizabeth sluttede sig til TripSavvy i oktober 2019 og har skrevet og redigeret indhold om destinationer rundt om i verden.
  • Hun modtog en M. A. i Publishing fra University College London i 2015. Hun dimitterede også magna cum laude fra Purdue University i Indiana med en B. S. i psykologi og en B. A. i jura og samfund.
  • Hun var tidligere redaktør på Travel + Leisure og har også arbejdet i de redaktionelle afdelinger hos HarperCollins Publishers og Chronicle Books.

Erfaring

Elizabeth tog på sin første rejse-Disneyworld-da hun var 4 år gammel og har været hooked på rejser lige siden. Da hun voksede op, rejste hun og hendes familie over hele Nordamerika og Caribien, fra at vandre i Smoky Mountains i Tennessee til at slappe af på strandene i Nassau. Da hun gik på college, tilbragte hun en sommer i udlandet, hvor hun studerede italiensk og kunstpåskønnelse i Firenze og udforskede resten af Italien hver chance hun kunne.

Efter at have dimitteret fra college flyttede Elizabeth til London for at få sin master i forlag. I løbet af sit studie var hun i praktik hos flere forlag, herunder HarperCollins Children's Books and Wallpaper magazine..

Elizabeth afsluttede sin kandidatskole i efteråret 2015 og flyttede tilbage til USA kort efter. Hun arbejdede i bogudgivelse i et år, før hun flyttede til Travel+Fritid, hvor hun skrev om rejserelaterede nyheder, tips og skæve destinationer. Elizabeth er i øjeblikket associeret redaktør på TripSavvy og ser altid frem til sin næste tur.

Uddannelse

Elizabeth dimitterede magna cum laude fra Purdue University med en B. S. i psykologi og en B. A. i Jura & Samfund. Hun har også modtaget en M. A. i Publishing fra University College London.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: