Queen Elizabeth Park Vancouver Guide

Indholdsfortegnelse:

Queen Elizabeth Park Vancouver Guide
Queen Elizabeth Park Vancouver Guide

Video: Queen Elizabeth Park Vancouver Guide

Video: Queen Elizabeth Park Vancouver Guide
Video: Queen Elizabeth Park Tour In Vancouver BC Canada 2024, April
Anonim
Queen Elizabeth Park, Vancouver
Queen Elizabeth Park, Vancouver

Der er en grund til, at Queen Elizabeth Park er et af de mest besøgte steder for bryllupsbilleder i Vancouver: den er fuldstændig fantastisk. Med sine smukt anlagte stenbrudshaver, fantastiske naturskønne udsigter og 1.500 træers arboret er parken et offentligt rum i verdensklasse og et af de smukkeste steder i byen.

Queen Elizabeth Park, der ligger på toppen af Vancouvers højeste punkt og dækker 130 acres (52,78 hektar), er næst efter Stanley Park i popularitet og årlige besøgende. På sit højeste er parkens plaza, et brolagt område med panoramaudsigt over Vancouvers centrum, en gårdhave med dansende springvand og Bloedel Conservatory, hjemsted for mere end 500 tropiske planter i massevis og 120 fugle af forskellige arter.

Fra pladsen kan besøgende følge de snoede stier ned til stenbruddets haver, damme, græsplæner og arboret. De to stenbrudshaver er gartnerier med stier og små broer og minivandfald blandt hundredvis af planter og blomster. Private rum til hvile og fordybelse er lette at finde, og de rigelige træer - over 3.000 i hele parken - giver skygge om sommeren og rigelige farver om efteråret.

Sportsaktiviteter i parken omfatter Queen Elizabeth Pitch & Putt-golfbanen på østsiden afparken, discgolf (frisbee), Tai Chi om morgenen på toppen af pladsen, bowling på græsplænen og 18 gratis tennisbaner, der er først-til-mølle.

Sæsonbegivenheder finder også sted her. Hver april oplyses parken med lys til sakura-festivalen for at fejre ankomsten af kirsebærblomsterne og få mest muligt ud af blomsternes flygtige skønhed, når de fejer gennem parken og på tværs af byen i en begrænset periode.

Udsigt til Queen Elizabeth Park
Udsigt til Queen Elizabeth Park

At komme til Queen Elizabeth Park

Queen Elizabeth Park er placeret i krydset mellem Cambie St. og W 33rd Ave, men der er indgange på flere sider af parken, herunder Ontario St. og W 33rd Ave, eller langs W 37th Ave, mellem Columbia St. og Mackie St.

Mens der er begrænset gratis parkering langs parkens kanter, koster parkeringspladser tæt på centerpladsen 3,50 USD i timen. Du kan undgå at køre ved at tage bussen (15 fra centrum fungerer måske bedst; tjek Translink) eller ved at cykle.

Cyklister kan bruge den øst-vestlige Midtown/Ridgeway-cykelrute langs 37th Ave, som passerer lige ved parken, eller den nord-sydlige Ontario Street-cykelrute.

Kort til Queen Elizabeth Park

Queen Elizabeth Park History

Engang kaldt "Little Mountain"--stedet er 501 fod over havets overflade--Queen Elizabeth Park begyndte sin eksistens som et stenbrud af bas alt i slutningen af det 19. århundrede. Oprindeligt ejet af Canadian Pacific Railway (CPR), var stenbruddet grundlaget for mange af Vancouvers tidligste veje. I 1911 var stenbruddet lukket, og denland har siddet ubrugt i tre årtier.

Til sidst solgte CPR jorden til byen Vancouver, som omdøbte stedet til Queen Elizabeth Park i 1940, efter et besøg af kong George VI og hans gemalinde, Elizabeth (dronning Elizabeth II's mor). I 1948 begyndte Vancouver Park Board-legenden William Livingstone at udvikle parken til den gartneriske skønhed, den er i dag ved at plante de første træer i arboretet.

I 1969 gav Prentice Bloedel, grundlægger af den canadiske tømmergigant MacMillan Bloedel Ltd., og en protektor for kunst og gartneri, parken over 1 million dollars til udvikling af pladsen, overdækkede gangbroer, springvand og kuplen Bloedel Blomsterkonservatorium.

Queen Elizabeth Park Features

  • Arboret
  • Quarry Gardens
  • Bloedel Floral Conservatory
  • Celebration Pavillion
  • Dansende springvand
  • Queen Elizabeth Pitch & Putt golfbane
  • Tennisbaner
  • Plænebowling
  • Picnicområder
  • Seasons in the Park-restaurant
Kuppel af konservatoriet i Queen Elizabeth Park
Kuppel af konservatoriet i Queen Elizabeth Park

Få mest muligt ud af dit besøg

Det er nemt at tilbringe dagen i Queen Elizabeth Park, slentre i haven, besøge konservatoriet eller bare nyde udsigten. Alene et besøg i haven og pladsen vil tage omkring to til tre timer; kombinere det med et spil golf eller tennis og en picnic, og du har en perfekt udendørs dag.

At afslutte en tur til parken med et måltid på Seasons in the Park-restauranten er også en god idé. Seasons in the Park kan prale af nogle af de bedste udsigter over byen og er absolut en af Vancouvers bedste restauranter med udsigt.

Anbefalede: