5 New Mexico RV Parks, du skal besøge
5 New Mexico RV Parks, du skal besøge

Video: 5 New Mexico RV Parks, du skal besøge

Video: 5 New Mexico RV Parks, du skal besøge
Video: 10 Best Places to Visit in New Mexico - Travel Video 2024, Kan
Anonim
En mand, der står i White Sands National Park
En mand, der står i White Sands National Park

New Mexico er en af de bedste destinationer for RVers, der ønsker at undslippe de hårde vintre nordpå. Med vidtstrakte høje ørkenlandskaber, kløfter og fantastiske udsigter byder New Mexico på varmt vejr og behagelige autocamperparker. Jeg har samlet mine fem bedste autocamperpladser, -pladser og -grunde, så du ved, hvor du skal bo, når du er ude at udforske Fortryllelsens Land.

Hacienda RV Resort: Las Cruces

Prøv Hacienda RV Resort for et fremragende sted at bo i det sydlige New Mexico. Hvert RV-sted har en privatlivsbarriere, så du kan nyde dine fulde forsyningsforbindelser, gratis kabel-tv og Wi-Fi-adgang i dit eget fredfyldte område. Det 24-timers klubhus udvider dette privatliv med afsondrede brusere (med hårtørrere.) Hacienda indeholder også rene vaskefaciliteter. Faciliteterne slutter ikke der, med et arrangementslokale, rummelig udendørs terrasse, boblebad, hundepark og meget mere.

Det sydlige New Mexico har masser at tilbyde udendørs- og kulturentusiasten. Du kan udforske kulturen og det sjove i Mesilla, New Mexico eller udforske mange af de lokale parker såsom Chihuahuan Desert Nature Park, Mesilla Valley Bosque State Park, Leasburg Dam State Park, Fort Selden State Monument eller Achenbach Canyon for blot at nævne nogle få. Med så meget at lave og de gode faciliteter, dukunne finde på at bo på Hacienda i nogen tid fremover.

Chaco Culture National Historic Park: Northwestern New Mexico

Dette UNESCO-verdensarvssted er fyldt med historie og nogle fantastiske steder at besøge. Jeg laver typisk ikke parker, der kun tillader tørcamping, men Chaco er det værd. Du står uden nogen faciliteter, mange af RV-grundene er udstyret med dump-stationer, toiletter, brugsvandpumper og drikkevand kan findes i besøgscentret. Chaco tillader brug af generatorer mellem kl. 8.00 og 20.00.

Chaco er virkelig et unikt tilbud, der indeholder mange unikke seværdigheder og steder. Chaco var et stort kulturcenter for Pueblo-folket i hundreder af år, og mange strukturer eller ruiner er tilgængelige for rundtur. Det mest berømte af disse vartegn er Great Kiva of Chetro Ketl i parken. Da du er ude i ørkenen, er der rig mulighed for at se indfødte blomster og dyreliv, herunder prærieulve, spidshorn, bobcats, rovfugle og mere. Området har også naturlige formationer som Fajada Butte. Tag en tur på Trail of the Ancients Scenic Byway for at indfange alt, hvad denne del af New Mexico har at byde på.

American RV Park: Albuquerque

American RV Park er et fantastisk sted at bo på grund af både deres faciliteter og Albuquerque-områdets historie. Americans faciliteter er højt vurderede. Du har dit valg mellem at gå tilbage eller trække gennem steder, alt udstyret med komplette forsyningsforbindelser i smukt anlagte grunde. Der er kun ét ord til at beskrive bruserne og vaskefaciliteterne, pletfri. Der er et stort klubhus til rådighed til leje, hundepark til hunden, en lejrbutik med propanpåfyldninger og dagligvarer og bedst af det hele, en gratis kontinental morgenmad.

Fra American RV Park kan du udforske Albuquerques unikke tilbud. For de indianske historieinteresserede er der Acoma Sky City Pueblo, Indian Pueblo Cultural Center og Coronado State-monumentet. Til udendørs tilbud er der Sandia Peak Aerial Tramway med fabelagtig ørkenudsigt, Petroglyph National Monument og meget mere. Tag en lang køretur eller cykeltur ned ad Turquoise Trail National Scenic Byway.

Oliver Lee Memorial State Park: Alamogordo

Transporter dig selv direkte til New Mexicos fredfyldte skønhed ved at bo i Oliver Lee Memorial State Park. Opdaterede faciliteter og faciliteter venter på dig, da Oliver Lee leverer el- og vandtilslutninger, mens du leverer dumpstationer til din beskidte forretning. Parken huser også brusere, toiletter og endda vaskefaciliteter, gode faciliteter til en statspark. Parken tilbyder også gruppepavilloner og shelters, hvis du rejser med en gruppe.

Der er adskillige attraktioner omkring Alamogordo-området og Oliver Lee, men det bedste sted at se er White Sands National Monument, det skarpe hvide sand, klitterne og det indfødte liv er virkelig et syn at se. Selvfølgelig er der nogle fantastiske stier omkring Oliver Lee, som du også kan udforske. Andre nærliggende områder omfatter Lincoln National Forest og San Andres National Wildlife Refuge.

Carlsbad KOA: Carlsbad

Bliv på CarlsbadKOA for gode KOA-faciliteter og stor nærhed til Carlsbad Caverns National Park. Det er en KOA, så du ved, at du får fantastiske faciliteter, denne park kan rumme rigge på op til 75 fod med fuld forsyningsforbindelse på hvert sted samt Wi-Fi-adgang og kabel-tv. Badehusene og vaskefaciliteterne er rene, hvilket du måske har brug for, fordi der er grill til rådighed hver aften. Carlsbad KOA afrunder deres faciliteter med en snackbar, cykeludlejning, et hestehotel og meget mere.

Når du bor på Carlsbad KOA, vil du være lige nede af vejen fra de unikke tilbud i Carlsbad Cavern National Park, tage en guidet tur eller tage på vandreture omkring denne unikke formation. Du er også meget tæt på Living Desert Zoo og Gardens State Park samt Sitting Bull Falls Recreation Area.

New Mexico er en stat, hvor du kan campere året rundt, så drag fordel af disse fem autocamperpladser og bliv et stykke tid.

Anbefalede: