Natteliv i Malasaña, Madrid: Bedste barer, klubber, & Mere

Indholdsfortegnelse:

Natteliv i Malasaña, Madrid: Bedste barer, klubber, & Mere
Natteliv i Malasaña, Madrid: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Malasaña, Madrid: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Malasaña, Madrid: Bedste barer, klubber, & Mere
Video: Путеводитель по Мадриду - Путеводитель по Мадриду за 6 минут - Испания 2024, Kan
Anonim
Pop-memorabilia på væggene i La Vía Láctea
Pop-memorabilia på væggene i La Vía Láctea

Med Ernest Hemingways ord: "Ingen går i seng i Madrid, før de har slået natten ihjel." Udsagnet er stadig sandt næsten et helt århundrede senere. I dag har Spaniens hovedstad en af de højeste koncentrationer af barer pr. indbygger i verden, og i hjertet af dets hippe natteliv er Malasaña.

Malasaña, området nord for Gran Via, er ungdommeligt, trendy og fremsynet. Det er blevet kaldt "Williamsburg of Madrid" på grund af dets ødelæggende cool hipster-stemning. Om dagen er alle lokale i barrioen i deres foretrukne kaffehus og nipper til espresso. Men når midnat kommer, vil de strømme ind i de larmende tapasbarer og taverner.

Nattelivet i Malasaña kan beskrives som skævt, ukonventionelt og ligefrem banebrydende. Det er bestemt en sidetur værd, hvis du besøger Madrid (og gør dig selv en tjeneste ved at komme på en weekend). De fleste nattesteder i området kan nemt nås fra Tribunal metrostation.

Bars

Madrids drikkekultur og madkultur hænger sammen. Du vil opdage, at de lokale har drinks før klubber inde i tapasbarer (fordi, ja, spanske folk spiser tapas kl. 23.00), men vær advaret:De kan blive mega overfyldte.

  • La Vía Láctea: Vægge og lofter dækket af popkultur-memorabilia og 60'er-jams, der spiller på højttalerne, er, hvad du finder på La Vía Láctea, som faktisk er, Spansk for "mælkevejen". Dens to etager er konstant travle, men det meste af dansen foregår nedenunder. På roligere nætter gør festglade brug af poolbordet. Denne bar er åben til kl. 03.30 i weekenden.
  • El Rincón: El Rincóns terrasse er et af Malsañas mest begivenhedsrige steder. På enhver given dag, i ethvert givet vejr, vil du finde en flok mennesker uden for dette tilholdssted i nabolaget (som bogstaveligt t alt er på et hjørne, for en charmerende effekt), som nipper til øl og nyder deres pesto-gnocchi. Indvendigt er interiøret enkelt: ternede gulve, sort/hvide fotos og et par uoverensstemmende borde.
  • Madklyn: Madklyn er det sted, der norm alt spiller den højeste musik i nærheden af Plaza Dos de Mayo. Rock og punk er de foretrukne genrer. Hvis du ikke er til dans, kan du pleje din mojito over et flipperbord i stedet.
  • La Mezcaleria: Før Le Mezcaleria var en mega-franchise (nu over hele Europa og Mexico), var det et ydmygt tilholdssted i Malasaña. Hvis du ikke har sænket dit obligatoriske skud mezcal - en spiritus afledt af agave, som tequila - så burde dette sted være dit første stop.
  • Tupperware: Malasaña har ikke meget i vejen for danseklubber, men Tupperware-teknisk kategoriseret som en lounge, men en med DJ's, et dansegulv og spotlights -er så tæt på, som de kommer. Dette sted er somfunky på indersiden, som dens patchwork-facade antyder. Tænk på "Star Wars" actionfigurer, Sex Pistols madpakker og "Godzilla" memorabilia, der pryder væggen bag baren. Nedenunder kan blive kaotisk, men området ovenpå er typisk mere afslappet.

Late-Night Restaurants

Næsten alle spisesteder kan betragtes som "sen nat" i Malasaña, da de lokales normale middagstid er tæt på midnat. Mange restauranter åbner ikke engang før kl. Under alle omstændigheder er der et par standouts, der er perfekte til middagen efter baren.

  • Lady Pepa: De små timer om morgenen er måske det bedste eller eneste tidspunkt at tage til denne klassiske italienske kultrestaurant, da det er første gang den aften, du rent faktisk vil kunne komme ind. Omkring klokken 02.30 kan du endelig fortære en tallerken spaghetti bolognese eller få en hel pizza for dig selv.
  • Bocadillos Oink: Hvis det er en hurtig sandwich, du er ude efter (en lavet med det sprødeste baguettebrød, da), er dette 24-timers spisested clutch. Det er også ekstremt billigt (ca. €2 for en under).
  • Café de la Luz: Slap af efter et par øl med en kop kaffe (eller flere øl) og lidt morgenmad på denne hyggelige cafe i vintage-stil, åben indtil 02.30 i weekenden. Og bliv ikke overrasket, hvis du vil komme tilbage om morgenen.

Tip til at gå ud i Malasaña

  • De lokale går sent ud. Spidstidspunktet for et tapassted er for eksempel kl. 22.00 eller 23.00. Barer forbliver tomme indtil efter midnat og folkbliver typisk ude efter kl. 03.00. Mange klubber i Madrid lukker ikke engang før kl. 6 eller 7.
  • Det er ikke tilladt at drikke offentligt i Madrid, og butikker (inklusive spiritusbutikker og lignende, ikke barer) er forpligtet til at stoppe med at sælge alkohol kl. 22.00, så køb altid dine drikkevarer før spil tidligt.
  • Drikkealderen i Spanien er 18 år.
  • Selvom mange lokale taler engelsk, er det nyttigt at kende de spanske ord for Spaniens ølstørrelser for at gøre bestilling i baren mindre stressende: Caña er en lille (200 milliliter), en tubo er et højt, slankt glas (330 milliliter), og en pinta- eller jarra- er en pint.
  • Bartendere med drikkepenge (eller enhver form for servere, for den sags skyld) er ikke påkrævet eller forventet, selvom der er undtagelser (turiststeder eller superfancy barer).
  • Undgå ikke en bar bare på grund af dets adgangsgebyr. Nogle gange inkluderer coveret en gratis drink, og dem, der ikke opkræver covers, har en tendens til at have dyrere drinks.
  • Malasaña er et populært sted - nogle gange for populært til sine tapasbarer. Bliv ikke fornærmet, hvis der kun er plads til at stå.

Anbefalede: