De bedste barer i Savannah

Indholdsfortegnelse:

De bedste barer i Savannah
De bedste barer i Savannah

Video: De bedste barer i Savannah

Video: De bedste barer i Savannah
Video: Our Planet | From Deserts to Grasslands | FULL EPISODE | Netflix 2024, Kan
Anonim
Grå
Grå

I betragtning af dets prisvindende restauranter, travle historiske distrikt, luksushoteller, hæsblæsende festivaler og generøse åbne containerlove, er det ingen overraskelse, at Savannah har et blomstrende natteliv. Fra klassiske irske pubber og dykkerbarer i nabolaget til slanke, moderne cocktailhuler med en upåklagelig udsigt, Savannah har en bar for enhver drink og lejlighed.

The Perch at Local 11 Ten

Tagdækspladser på Courtesy of The Perch på Local 11 Ten
Tagdækspladser på Courtesy of The Perch på Local 11 Ten

For en enestående udsigt over den ikoniske Forsyth Park og klassiske cocktails som Paper Plane og Manhattan, tag til denne fantastiske tagterrassebar over restauranten Local 11 Ten. Med lavtsiddende sofaer og en moderne møder naturlig æstetik er Perch et træhus for voksne og perfekt til at nippe til og nyde solskin på varme Savannah-dage. Gå ikke glip af den daglige 17.00 til 18.00. happy hour, som byder på cocktailtilbud på $7 og $6 glas vin.

The Grey

Grå
Grå

Denne renoverede Greyhound-busterminal fra 1930'erne, der blev en moderne prisvindende restaurant, kan også prale af en af byens bedste barer. Træk en læderstol op til den centrale bar for en af deres klassiske cocktails (vi anbefaler Pimm's Cup) eller for en af de veludvalgte drinks-flyvninger, som "American Pie", med en trio af rugwhiskyer fraRussell's Reserve, Whistle Pig og Pikesville Rye.

Kevin Barry's

Selvfølgelig har en by med en af verdens største St. Patrick's Day-parader sin egen irske pub. Og selvom den kun har været åben siden 1980, føles denne Savannah-institution, som om den har eksisteret for evigt. Pubben har til huse i en to-etagers bygning på den travle River Street, og pubbens højdepunkter omfatter levende musik om natten, en omfattende menu med irske øl og whisky samt en balkon til at se skibe passere forbi på Savannah River eller masserne af festdeltagere nedenfor.

Savannah Distillery Ale House

Savannah Distillery Ale House
Savannah Distillery Ale House

Beliggende i en historisk bygning, der engang var hjemsted for et destilleri, er dette familieejede sted nu et paradis for moderne ølelskere. Med indretning inspireret af en gammeldags salon og med artefakter som spiritusflasker og hestesko, der blev gravet frem under barens renovering, har dette ølhus over 20 roterende øl på fad, herunder lokale favoritter som Coastal Empire Beer Co.s lavendel-saison og Two Tides Bryggeriets "Pie Fight" sur. De bruger også nationale mærker som Allagash og Bell's. Et omfattende udvalg af øl på flaske og dåse og en liste over årstidens cocktails afrunder drinksmenuen.

22 Square Bar på Andaz Hotel

22 Square Bar på Andaz
22 Square Bar på Andaz

Lobbybaren på dette slanke historiske distriktshotel udnytter sæsonens friske råvarer i alt fra hjemmelavede sirupper og buske til pynt. Menuen omfatter husets cocktails, en generøs liste over lokale ogglobale bryg og vine og champagne på flaske eller glas. Der er også diverse bar-snacks som djævelæg, vinger og stegte grønne tomater. For det bedste fra begge verdener, prøv en af deres champagnecocktails, som den gamle cubanske, med rom, mynte, bitter og bobler.

The Rail Pub

Tidligere et bordel, pensionat og vandhul for lokale jernbanearbejdere, Rail Pub er en af byens ældste og mest elskede dykkerbarer. Kom for $5 fyrrerne og bliv for de syltede æg, hotdogs og fredag aften karaoke. Gå ikke glip af Free Fried Chicken Fridays, som inkluderer levende musik, gratis stegt kylling og 40 ounces iskold øl for kun en øre.

Jen's and Friends

Bar hos Jens og Venner
Bar hos Jens og Venner

"Jen" fra Bull Street-favoritten, Jen's and Friends, er ejeren Jen McEvoy, som flere gange er blevet kåret som byens bedste bartender af magasinet Savannah. Denne bar har en venlig, nabolagsstemning, og med mere end 100 skøre og finurlige versioner af den klassiske martini, løber du ikke tør for drinks at prøve.

The Fitzroy

Fitzroy
Fitzroy

Med både mørke og intime indendørs siddepladser og en lys og ekspansiv udendørs terrasse tilbyder denne australske gastropub fra The Collins Quarter-teamet to barer i én. Med en stramt sammensat liste af globale vine, fad- og flaskeøl og sæsonbestemte cocktails tilbyder The Fitzroy et roligt tilflugtssted fra resten af centrum. Prøv Don Draper, lavet med single m alt scotch, gul Chartreuse og Amaro Ciociaro.

Anbefalede: