10 bedste restauranter i Savannah

Indholdsfortegnelse:

10 bedste restauranter i Savannah
10 bedste restauranter i Savannah

Video: 10 bedste restauranter i Savannah

Video: 10 bedste restauranter i Savannah
Video: Саванна, Джорджия: веселый день на Ривер-стрит 😀 (влог 1) 2024, Kan
Anonim

Savannah, der ligger omkring 400 km sydøst for delstatens hovedstad Atlanta og let tilgængelig via Charleston, South Carolina og Jacksonville, Florida, er en perfekt dagstur såvel som en destination i sig selv. Kystbyen byder på historiske steder, antebellum-arkitektur, romantiske egetræer, frodige parker og en levende kulinarisk scene. Mens du kan finde de forventede fiske- og skaldyrsvarer som østers og stegte fiske- og skaldyrsfade samt sydlige retter som BBQ, byder byen på en række muligheder for enhver smag og pengepung. Fra havnebyens sydstatsmad på den prisvindende The Grey til afslappet vegansk mad på Fox and Fig Cafe, her er de ti bedste restauranter i Savannah.

The Grey

Grå
Grå

The Grey's-kok og medejer Mashama Bailey vandt James Beard Foundation Award for bedste kok i det sydøstlige i 2019, og det var velfortjent. Denne 1930'er art deco Greyhound-busterminal, der er blevet moderne restaurant, tilbyder hendes spin på sydstatsvarer. Tænk tankevækkende soulfood, der drager fordel af lokale og årstidens råvarer med en menu opdelt i fire kategorier: spisekammer, vand, snavs og græsgange. Højdepunkter inkluderer krabberis med Carolina Gold-arvsris og peberfrugter og kv alte vagtler med sortende krydderi, kreolsk krydderi og grynkage. Opmærksom gæstfrihed, et fokuseret europæisk vinkort ogfremragende cocktails gør dette til et must-besøg.

B's Cracklin' BBQ

B's Cracklin' BBQ
B's Cracklin' BBQ

B's Cracklin' blev udnævnt til en af Sydens Top 50 BBQ Joints i 2019 af Southern Living, og har specialiseret sig i helsvinegrill i Carolina-stil fra kokken Bryan Furmans hjemlige South Carolina. Forvent dybe tallerkener med svinekød, kylling, ribben, vinger og bryst med klassiske sider som collard greens, hash og ris, makaroni og ost og slaw, alt sammen bedst når det dryppes med sin karakteristiske eddikesauce. Skyl det hele ned med en stor sød te og afslut med hjemmelavet bananbudding.

Vinnie Van GoGo's

For perfekt lavet napolitansk pizza med tynd skorpe og et pusterum fra sightseeing i det historiske distrikt, prøv Vinnie Van GoGo's. Tilgængelig til både spisning og takeaway tilbyder stedet at bygge dine egne calzones og hele 14 og 18 tommer tærter med de sædvanlige toppings: pepperoni, sorte oliven, svampe, krydret italiensk pølse, bananpeber, salami og mere.

The Olde Pink House

Det gamle lyserøde hus
Det gamle lyserøde hus

Beliggende i Savannahs eneste overlevende palæ fra det 18. århundrede inde i Planters Inn ved siden af Reynolds Square, er Olde Pink House en hævdvunden spisedestination i Savannah. Rammerne er elegante, men ikke nøjeregnende, og restauranten udmærker sig ved Low Country-køkken som pandestegt jumbo-klumpkrabbe med stegte grønne tomater i en rig rémoulade og stegt vagtel med succotash, honningglasur og krydrede jordnødder. Vil du have din fisk og skaldyrsfix? Prøv en af Pink House tallerkener, såsom Habersham med rejer og gryn, krabbekage og svejsetkammuslinger, perfekt til deling.

Fox & Fig Cafe

Fox & Fig Cafe
Fox & Fig Cafe

Ja, selv i en by, der er kendt for sin sydlige mad og fremragende grill, er der muligheder for ikke-kødædende dyr. En af de bedste er Fox and Fig Cafe, der ligger lige ved Troup Square. Serverer plantebaseret, helt brunch-centreret mad som ægfri quiche, den karakteristiske Fox "burger" og smarte retter fra sydstaterne som den stegte sydlige seitan og sød kartoffelvaffel, et nik til klassisk kylling og vafler serveret med sorghum-sriracha sirup; cafeen har også et fremragende udvalg af kaffe, te og kokosfløde milkshakes.

Green Truck Pub

For et solidt nabolagsgrub, tjek dette sted fra mand og kone-duoen Whitney og Josh Yates. Både det helt græsfodrede, helt naturlige oksekød og grøntsagsbrødene er blevet kåret til byens bedste, så prøv enten med "The Lone Star" med hjemmelavet chipotle BBQ sauce og jalapeños. Sandwicherne spænder fra den klassiske grillede ost til en vegetarisk Reuben og Californisk BLT med bacon, avocado og husets Ranch-dressing. Restauranten byder også på adskillige salater, en vegansk chili med sorte bønner og store forretter som en must-get pimento-ostplade.

Mrs. Wilkes Dining Room

Fru Wilkes' spisestue
Fru Wilkes' spisestue

Stå tidligt i kø for at få en smag af hjemmedyrket sydstatsk madlavning på dette historiske sted i centrum. Dørene åbner kl. 11.00 skarpt, og restauranten tager ikke imod reservationer. Men ventetiden er det værd for solide fade med kiks, stegt kylling, gumbo, okra, frikadsbrød,sortøjede ærter og makaronisalat, alt sammen serveret i familiestil ved fællesborde. Priserne er 25 USD pr. person (inklusive skat) og halv-rabat for børn under 10 år. Kig forbi pengeautomaten før du går - restauranten er kun kontanter.

The Collins Quarter

Collins Quarter
Collins Quarter

Få en smagsprøve på Australien i hjertet af Savannah på denne restaurant, der er modelleret efter cafeerne i Melbournes historiske Collins Street. Morgenmaden hele dagen (valgfri champagne) byder på en blanding af s alte og søde muligheder lige fra hash og gryn shakshouka-stil til kokos-chia-budding og brioche-fransk toast. Efter kl. 11 udvides valgmenuen til sandwich, salater, kornskåle og burgere. Gå ikke glip af cafeens drikkevareprogram, som omfatter adskillige Georgia-bryggerier samt te og kaffe, såsom den karakteristiske australske iskaffe med espresso, vaniljesirup og vaniljeis.

Back in the Day Bageri

Du kan aldrig gå g alt med at bygge dine egne kiks, hvilket du kan lave på dette Bull Street-spisested fra kl. 8 om morgenen torsdag til søndag. Vælg mellem skinke, æblerøget bacon og kylling som bunde, og tilsæt derefter gruyere, hvid cheddar, pimentost eller en æggebag, og top det derefter af med marmelade eller pebergelé, honning eller smør. Ikke til kiks? Bageriet serverer frokost fra 11.00 til 15.00. med muligheder lige fra årstidens salater til hussandwich som "Tom &Moz", med tomat, mozzarella, salat, s alt og peber, olivenolie og balsamico samt et roterende udvalg af bagværk, tærter og kaffe, der tilbydes altdag.

Atlantic

Atlanterhavet
Atlanterhavet

Placeret i en renoveret tankstation, dette luftige, lyse sted har specialiseret sig i sæsonbestemte små tallerkener, der serverer fisk og skaldyr. Fra hummerrullen med Duke's mayo og selleri på en briochebolle til ristede kammuslinger i citron beurre blanc serveret med dampede asparges til sardiner på dåse, maden er enkel, men tilfredsstillende. Grøntsagstallerkener og en stramt sammensat liste over hovedretter som sveden flæskesvær med ærter, bønner og majssuccotash runder menuen ud, som også er venlig for dem med diætrestriktioner. Hvis vejret tillader det, kan du snuppe en for-batchet cocktail eller et glas bobler og nyde restaurantens gårdhave i skyggen af byens allestedsnærværende spanske mos.

Anbefalede: