Montreal Irish Pubs, A Best Of

Indholdsfortegnelse:

Montreal Irish Pubs, A Best Of
Montreal Irish Pubs, A Best Of

Video: Montreal Irish Pubs, A Best Of

Video: Montreal Irish Pubs, A Best Of
Video: Montreal Irish Pub 2024, Kan
Anonim
irske ambassade
irske ambassade

Montreal er ikke ligefrem kendt for sin pubkultur. Terrasse og 5-a-7 kultur? For helvede ja. Nattelivskultur? En universitetsby som Montreal ville ikke være en uden den, især i betragtning af hvor lav den lovlige alkoholalder går. Men pubkultur, som den er kendt over dammen som et mødested for lokalsamfundet, et samlingspunkt, hvor naboer og venner mødes på daglig basis for at skyde brisen? Ikke så meget. Dog kunne der gøres en sag for Montreals irske pubkultur, især på St. Patrick's Day. Ser du, lokale, der kan lide deres irske pubber, elsker deres irske pubber.

Men hvilke regerer?

Le Vieux Dublin

Le Vieux Dublin
Le Vieux Dublin

Le Vieux Dublin, alias Old Dublin Pub, hævder titlen som Montreals ældste irske pub, efter at have åbnet i 1978. Det er en påstand, en tilsyneladende ubestridt en, der er næsten svær at tro i betragtning af, at Montreal har haft en fremtrædende irsk samfund i over 200 år, men selvom andre måske er kommet før, står Old Dublin stadig, den ældste blandt sine ligestillede i øjeblikket.

Den er dog ikke længere på sin oprindelige University Street-placering, da den er flyttet til et nærliggende mødested, lige ved de vigtigste hovedfærdselsårer i centrum som Ste. Catherine Street og alligevel et stenkast fra al travlheden, lige langt nok til at holde tilfældige riff raff væk.

Le Vieux Dublin kan prale af et misundelsesværdigt scotch-udvalg og levende musik fem ud af syv dage og ligger en kort gåtur fra flere attraktioner i centrum af Montreal, herunder Underground City, nærliggende indkøbscentre, Redpath Museum, McCord Museum og Mary Queen of the World.

Hurley's Irish Pub

Hurley's Irish Pub
Hurley's Irish Pub

Åbent siden 1993, irske eks-klapper og besøgende insisterer konsekvent på, at Hurley's er den irske pub i Montreal, man kan besøge for at få en smag af hjemmet. Der er ingen tvivl om, at denne pub er den livligste af flokken. Højt, bramfrit og evigt forberedt til en jubel, bliv ikke overrasket, hvis et par stamgæster bryder ud i en stepdans, når aftenens traditionelle livemusik starter.

Og bliv ikke overrasket, hvis stedet er tætpakket. Hvis noget skulle du blive overrasket, hvis det ikke er det. Så hvis du vil have en eftertragtet plads i hovedrummet, hvor bandet spiller, så kom tidligt.

McKibbin's Irish Pub

McKibbin's Irish Pub
McKibbin's Irish Pub

McKibbin's har mere end én lokation i og omkring Montreal, især på Main, men ud af dem alle er vores favorit den oprindelige bymidte på Bishop Street, som lige så godt kan kaldes et irsk kompleks. Det er kæmpestort. Tre etager højt. Vores foretrukne sted? Den nederste etage for sin mindre størrelse og tilbagelænede stemning. Det føles mere som en irsk pub end resten af lokalet. Husk at hovedetagen har sin charme, når et liveband spiller, hvilket ofte er tilfældet.

Ye Olde Orchard

Ye Olde Orchard Pub & Grill - CHATEAUGUAY
Ye Olde Orchard Pub & Grill - CHATEAUGUAY

McKibbin's er ikke den enesteMontreal irsk pub med en håndfuld lokationer. Ye Olde Orchards oprindelige pub på Monkland klarede sig så godt - så godt, at du har brug for irernes held for at score en plads på dens terrasse - at den spredte sig og formerede sig over Greater Montreal-området. To af de mere centrale placeringer er lige ved Main i Plateauet og syd for Ste. Catherine i centrum af Montreal. Som med de fleste irske pubber i Montreal er der livemusik på listen.

Anbefalede: