Iberostar Resorts på Playa Paraiso på Riviera Maya

Indholdsfortegnelse:

Iberostar Resorts på Playa Paraiso på Riviera Maya
Iberostar Resorts på Playa Paraiso på Riviera Maya

Video: Iberostar Resorts på Playa Paraiso på Riviera Maya

Video: Iberostar Resorts på Playa Paraiso på Riviera Maya
Video: Iberostar Paraiso Beach All Inclusive | (HONEST Review & Full Tour) 2024, Kan
Anonim
Residensbygninger og en pool ved Iberostar Paraiso Lindo på Riviera Maya
Residensbygninger og en pool ved Iberostar Paraiso Lindo på Riviera Maya

Iberostar er en spansk hotelkæde kendt for fire- og femstjernede hoteller på solbeskinnede destinationer. Iberostar Paraiso Maya Resort er et større kompleks med fem hoteller i Playa Paraiso i Playa del Carmen på Mexicos Maya-riviera, beliggende 30 minutter syd for Cancun lufthavn.

Maya-rivieraen er et vildt populært ferieområde, og Playa del Carmen er et hotspot med mange altomfattende feriesteder. Fra denne base kan familier udforske strande, mayaruiner, snorkellaguner og unikke øko-temaparker såsom Xcaret og Xel-ha.

Resorts på Playa Paraiso

På de hvide sandstrande i Playa Paraiso omfatter Iberostar-komplekset fem resorts med alt inklusive. Mens Iberostar Grand Paraiso kun er for voksne, er de andre fire hoteller alle familievenlige. To af disse ejendomme er i Premium Gold-kategorien (opskalere) og to er i Premium-kategorien (moderat). Bedst af alt for familier, børn på 12 år og derunder bor gratis på alle fire af de familievenlige Iberostar-ejendomme.

Resortkomplekset omfatter tre-etagers bygninger med værelser og suiter, et konferencecenter, indkøbscenter, spa, fitnesscenter og golfbane. Komplekset har frodige tropiske omgivelserhvor børn elsker at se fugle, leguaner, skildpadder og endda påfugle og aber. For at gøre det nemmere for gæsterne at komme rundt i den gigantiske ejendom, er der en vogn, der regelmæssigt stopper på vigtige steder. Gæster fra ethvert af feriestederne er velkomne til at besøge de andre søsterejendomme og bruge restauranter og faciliteter.

Mens de fire børnevenlige Iberostar-resorts har ligheder, er der forskelle.

  • Iberostar Paraiso Maya (Premium Gold-kategori) er den mest eksklusive af de familievenlige muligheder med sin massive lobby, som er som et maya-tempel. Det er det eneste feriested i Iberostar-komplekset med jacuzzi på værelserne og elevatorer i bygningerne.
  • Iberostar Paraiso Lindo (Premium Gold-kategori) er også eksklusivt og deler restauranter og andre faciliteter med Paraiso Maya. De fem fælles pools omfatter en pool i søstil, lazy river, bølgebassin, børnepool og aktivitetsbassin.
  • Iberostar Paraiso Beach (Premium-kategori) er en ejendom i mellemklassen, der deler restauranter, pools og andre faciliteter med Iberostar Paraiso Del Mar.
  • Iberostar Paraiso Del Mar (Premium-kategori) er næsten identisk med Paraiso Beach bortset fra det dekorative farveskema.

Detaljer at huske på

  • Alt-inklusive ferier inkluderer logi, de fleste aktiviteter og måltider, drikkevarer og snacks 24 timer i døgnet.
  • Børn på 12 år og derunder bor gratis.
  • Landsport omfatter tennis et program med daglige aktiviteter. Vandsport omfatter windsurfing,kajaksejlads, scuba, snorkling og katamaransejlads.
  • Børneklub tilbyder programmer for alderen 4 til 12.
  • Gæster kan "spise rundt" og spille på de andre Iberostar Resorts i komplekset.
  • Iberostar Grand Hotel Paraiso kun for voksne er det femte feriested i Iberostar Playa Paraiso-komplekset.
  • Komplekset er enormt, hvilket kan betyde masser af gåture, hvis du planlægger at drage fordel af alle restauranter og faciliteter. Hvis du medbringer en klapvogn, skal du huske på, at Paraiso Maya er den eneste ejendom med elevatorer.
  • Hver gæst på Iberostar-hoteller modtager et armbånd, der giver adgang til andre Iberostars på samme eller lavere niveau. For eksempel kan gæster på en Premium Gold-ejendom besøge en anden Premium Gold- eller Premium-ejendom og bruge faciliteterne, børneklubberne og restauranter. Gæster på Premium-ejendomme kan besøge andre Premium-ejendomme for at bruge faciliteterne der.
  • Familier, der bor på Premium Gold-ejendomme, der bruger en dag på sightseeing, kan bruge faciliteterne, børneklubberne og restauranter på andre Premium Gold- og Premium-ejendomme i området, herunder: Iberostar Cancun (Premium Gold), Iberostar Cozumel (Premium), Iberostar Quetzal (Premium) og Iberostar Tucan (Premium).
  • Familier, der bor på Premium-ejendommene, kan bruge faciliteterne på enhver af Premium-ejendommene nævnt ovenfor.

Denne korte profil er beregnet til at introducere dette feriested for familieferiegæster; Bemærk venligst, at forfatteren ikke har besøgt personligt. Tjek altid resortets websteder for ændringer og opdateringer.

Anbefalede: