Varmluftballonture i Albuquerque

Indholdsfortegnelse:

Varmluftballonture i Albuquerque
Varmluftballonture i Albuquerque

Video: Varmluftballonture i Albuquerque

Video: Varmluftballonture i Albuquerque
Video: Весна на Заречной улице (1956) ЦВЕТНАЯ полная версия 2024, Kan
Anonim

Albuquerque er verdens luftballonhovedstad. At tage en ballontur i Duke City svarer til at besøge Eiffeltårnet, mens de er i Paris, så mange tager en ballontur, mens de er her.

Ballonture er dels eventyr, dels sightseeing og dels en gang i livet oplevelse. Se verden fra oven, mens du forsigtigt glider

Beslutningen om hvornår og hvor den skal lanceres afhænger af, hvad du leder efter. Der er ballonture rettet mod romantik, som er perfekte for par, uanset om det er til et frieri eller bare for at dele noget særligt.

Ballonture er langsomme og yndefulde og forstyrrer ikke folk, der norm alt bliver køresyge. Selv dem, der er bange for højder, siger, at den langsomme stigning gør stigningen til luften mindre skræmmende.

Når du tager en ballontur, skal du bære tøj til udendørs, og klæde dig i lag. Selvom det kan være koldt om morgenen, når ballonen letter ved solopgang, når ballonen lander, vil solen have varmet tingene op, og du vil måske tage din jakke af.

Private ballonflyvninger

Ballon Fiesta oppustning
Ballon Fiesta oppustning

8311 Golf Course Road NWAlbuquerque, NM 87120

Private ballonflyvninger giver passagerer en chance for at se Albuquerque fra oven i en kurv, der passer til så mange eller så få passagerer, som du vælger. Familiekurve kan passe op til seks voksne såvel som piloten, eller kurve, der rummer mere end seks, baseret på vægt. Alle kurve er private, medmindre der anmodes om den delte kurv, som løber fra 1. til 15. oktober i Balloon Fiesta-sæsonen.

Turen finder sted langs Rio Grande for en tæt dukkert kaldet "Splash and Dash" samt mod centrum eller Old Town.

Private Balloon Flights tilbyder gavepakker, der inkluderer hatte, nåle, samlekort, et gavekort til en romantisk flyrejse for to, en flaske champagne og meget mere.

Rainbow Ryders

Rainbow Ryders
Rainbow Ryders

5601 Eagle Rock Avenue NEAlbuquerque, NM 87113

Rainbow Ryders tilbyder ballonture for enhver størrelsesgruppe, året rundt. Rainbow Ryders er den officielle luftballonoperatør ved Balloon Fiesta.

Rainbow Ryders har en række ballonmuligheder. Deres Sunrise-tur starter ved solopgang hver dag hele året. Flyd over Rio Grande og nyd en champagnetoast og lette forfriskninger efter turen. Du får et certifikat, og du kan være en del af besætningen, praktisk.

Rainbow Ryders tilbyder også ture ved solnedgang fra november til marts, ture under Balloon Fiesta og under fiestaens Dawn Patrol og muligheder for privat ballontur.

Sweet Escape Balloon Rides

Sweet Escapes balloner
Sweet Escapes balloner

Sweet Escapes tilbyder ballonture året rundt. Deres flyvninger ved solopgang varer en time til halvanden time, afhængigt af brændstof, vindretning og landingssteder. Flyrejser inkluderer en champagneceremoni, flycertifikat og kontinental morgenmad.

Sweet Escapes tilbyder forlystelser til særlige lejligheder, herunder bryllupper.

Vagabond-balloner

Vagabond balloner
Vagabond balloner

4900 Kachina NWAlbuquerque, NM 87120

Vagabond Balloons er en lille familieejet virksomhed, der tilbyder ballonflyvninger ved solopgang eller solnedgang. Flyvetiden i luften er i gennemsnit 45 til 90 minutter. Hele oplevelsen varer 2,5 til tre timer. Flyrejser har højst fire personer. For solopgangsflyvninger kan du forvente en champagnetoast og kontinental morgenmad efter landing. Ved solnedgang er der en champagnetoast og lette hors d'oeuvres efter landing.

Verdensballon

Verdens balloner
Verdens balloner

6390 Coors NWAlbuquerque, NM 87120

World Balloon har lokationer i Albuquerque såvel som Taos. De flyver også med balloner i St. Louis og Arizona. World Balloon har opereret i Albuquerque i over 40 år og tilbyder flere typer ballonture. Fly afgår året rundt.

Deres Champagne-flyvning er en times flyvning, der kan tage op til 12 passagerer. Selvom tiden i luften er en time, tager udflugten tre til tre og en halv time i alt. Champagneflyvninger finder sted ved solopgang. Se solen stå op og løft derefter for at se en luftudsigt over Rio Grande og dalen nedenfor. Efter flyvningen lander du og nyder en champagnetoast og let kontinental morgenmad. Flyvningen inkluderer et erindringsflyvecertifikat. Dette er den mest overkommelige mulighed for World Balloon og varierer i øjeblikket omkring $139 forvoksne og $99 for børn. Dette er en særlig nedsat pris, og priserne kan ændre sig.

World Balloon tilbyder også eksklusive ballonture for dem, der ønsker at markere en betydningsfuld begivenhed, der kræver privatliv. Turen egner sig til bryllupsforslag og mærkedage. Flyturen deler de samme faciliteter som champagneflyvningen uden andre ryttere. Prisen er $300 for voksne og $250 for børn.

World Balloon tilbyder også flyvninger under Balloon Fiesta. Alle fly er $250, for børn og voksne. Opsendelsesstedet er fem miles vest for Balloon Fiesta Park. Denne tur giver mulighed for at se og fotografere ballonfesten fra oven.

World Balloons tilbyder speci altilbud og 10 procent rabat til dem, der har tjent i militæret, brandvæsenet, politiet eller EMT-tjenesterne.

Anbefalede: