Brug af GO Transit for at komme til Pearson Lufthavn

Indholdsfortegnelse:

Brug af GO Transit for at komme til Pearson Lufthavn
Brug af GO Transit for at komme til Pearson Lufthavn

Video: Brug af GO Transit for at komme til Pearson Lufthavn

Video: Brug af GO Transit for at komme til Pearson Lufthavn
Video: Julelys ✨ + Drive of Polar i Toronto Pearson Airport 🎄 | Vinterferiesæson i Canada 🇨🇦 2024, Kan
Anonim
TorontoPearsonAerial
TorontoPearsonAerial

Rejser er dyrt nok, som det er, før du overhovedet begynder at medregne alle de andre omkostninger, der hober sig op oven på en flybillet og hotelreservation. For at hjælpe med at spare penge og undgå besværet med at skulle finde og betale for parkering, bør du overveje at tage offentlig transport, når du er på vej til eller fra Torontos store lufthavn, i stedet for at bruge en taxa eller samkørselstjeneste.

Der er flere muligheder tilgængelige for folk fra Toronto og GTA, der ønsker at bruge TTC til at rejse til Toronto Pearson International Airport, men der er også lufthavnstransitmuligheder tilgængelige fra Ontarios interregionale offentlige transportsystem, GO Transit. Læs videre for at få flere oplysninger om at bruge GO Transit til at komme til og fra lufthavnen til næste gang, du rejser.

GO-busser, der betjener Toronto Pearson International Airport

Route 40 - Pearson Airport Express er en ekspresbus, der kører mellem Hamilton GO Centre, Oakville Carpool Lot ved Trafalgar/Hwy 407, Square One, Pearson Airport og Richmond Hill Center Terminal (Hwy. 7 & Yonge). Den stopper ved Terminal One i jordoverfladen.

Denne bus kører hver time på hverdage og weekender og hvert 30. minut i myldretiden på hverdage. Turen fra Hamilton til Pearson Lufthavn er omkring en time,fra Oakville er det omkring 30 minutter, og fra Mississauga er turen omkring 15 minutter.

Rute 34 er en lokal bus, der betjener Brampton, Bramalea, M alton, Pearson Lufthavn og North York. Det stopper også ved Terminal One i jordoverfladen. Ruten kører syv dage om ugen, med start- og sluttider, der varierer afhængigt af, hvilken station du sigter efter. Rute 34 kører mellem Finch GO Terminal, Yonge St ved Sheppard Ave., Yorkdale Bus Terminal og Pearson Airport.

Hurtigt tip: Hvis du vil bruge Torontos offentlige transportsystem til at komme til GO Station i første omgang, skal du være opmærksom på, at der er særlige billetpriser, når du laver forbindelser mellem GO Transit og TTC. Og glem ikke, GO Transit accepterer PRESTO-kortet som en billetbetalingsmulighed.

Rejsemuligheder til og fra Billy Bishop Lufthavn

Hvis du tilfældigvis rejser til eller fra Billy Bishop Lufthavn, så tag GO-toget eller GO-bussen til Union Station og derefter fra Union Station, Porter Airlines tilbyder en gratis shuttle til lufthavnsfærgen. Rumfærgen samler passagerer op og afsætter lige vest for Union Station på Front St (ved det sydvestlige hjørne af Front og York Street, foran Casey's). Med ekspres til og fra færgeterminalen kører shuttlen cirka hvert tiende minut.

At tage UP Express

Du har også mulighed for at tage Torontos UP Express til og fra Pearson Lufthavn fra forskellige steder i byen, herunder fra Union Station, Bloor Station (Bloor St. og Dundas St. West, lige nord for Roncesvalles) og WestonStation (Weston Rd. og Lawrence Ave.) UP Express kører direkte ind til Toronto Pearsons Terminal One, og på toget finder du gratis Wi-Fi, bagagebærer og ladestationer til elektroniske enheder, hvilket giver en behagelig tur. En enkeltbillet mellem Union Station og Pearson Lufthavn er $12,35 for en voksen og $24,70 tur/retur (fra 2019).

GO Transitpriser beregnes baseret på den distance, du skal tilbagelægge. Besøg det officielle GO Transit-websted for at tjekke billetprisen for din rejse og for at tjekke de aktuelle tidsplaner for GO Transit-rejser til og fra Toronto Pearson International Airport.

Med hensyn til, hvor du skal placere din bagage, har de fleste GO-busser bagagerum under gulvet, som ryttere kan bruge.

Anbefalede: