Hvad skal man gøre med 24 timer i Seattle

Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man gøre med 24 timer i Seattle
Hvad skal man gøre med 24 timer i Seattle

Video: Hvad skal man gøre med 24 timer i Seattle

Video: Hvad skal man gøre med 24 timer i Seattle
Video: Seattle Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

Hvis du har en pause i Seattle eller er på besøg i et kort stykke tid, skal du ikke føle, at du har brug for at blive indelukket på et hotelværelse. Selv med 24 timer er der meget, du kan gøre og se. Hvis du bor i nærheden af lufthavnen, så brug letbanen til at køre i centrum, eller book et hotel i centrum, så du er tæt på alt. Uanset hvad, så er Seattles centrum rimeligt gangvenligt, så du behøver ikke at beskæftige dig med offentlig transport eller en lejebil, hvis du ikke vil.

Space Needle/Seattle Center

Space Needle
Space Needle

The Space Needle er Seattles mest kendte ikon. Selvfølgelig skal du se det, om du er her en dag eller en uge. Men hvis du planlægger at tage til Seattle billigt, vil du måske springe op for at få udsigten, da det er alt andet end billigt, og det vil tage kostbar tid, mens du venter i en uundgåeligt lang kø. Hvis dagen er solrig og klar, er udsigten dog ret kølig og byder på vandmasser fra Lake Union til Lake Washington til Puget Sound og Mt. Rainier i det fjerne for at toppe det hele.

The Space Needle er kun et aspekt af et bredere kompleks kaldet Seattle Center, som er hjemsted for Pacific Science Center, KeyArena, International Fountain, EMP Museum, Teatro Zinzanni og mere. Tag en tur rundt. Seattle Center er især sjovt hvisder er tilfældigvis en festival, mens du er der.

Du kan gå mellem Seattle Center og centrum på cirka 10 til 15 minutter, eller du kan tage monorail til Westlake Center.

Pike Place Market

Pike Place Market
Pike Place Market

Pike Place Market er lige så ikonisk som Space Needle, men generelt et langt køligere sted at besøge. Sikker på, Space Needle har en fantastisk udsigt, men Pike Place Market har lidt af hvert typisk Seattle. Kig forbi Beechers Ost og smag lok alt fremstillet og lækkert Flagship samt andre oste. Se fisk flyve gennem luften på Pike Place Fish Market (de kaster ikke bare fisk rundt, men du skal vente på, at nogen køber en). Lyt til folk, der spiller deres melodier. Prøv mad fra bondeboder, små butikker og restauranter. Tjek tyggegummivæggen. Uanset hvor du vender dig hen, har Pike Place Market noget at lave eller se eller smage.

Gentre langs havnefronten

Seattle Waterfront
Seattle Waterfront

Hvis du fortsætter bag Pike Place Market, tager en kort gåtur dig til Seattle Waterfront. Denne strækning af fortovet langs Elliott Bay (en del af Puget Sound) er ret turistet, men heller ikke et dårligt sted at nyde udsigten over Øresund og tjekke et par ting at gøre. Langs Waterfront finder du Seattle Aquarium (ikke et stop værd på en 24-timers rejseplan, medmindre du har akvarie-besatte børn på slæb), Waterfront Park (et fantastisk sted for udsigt og slappe af i et par minutter) og flere moler værd at tjekke ud. På Pier 58, Seattle Great Wheeltilbyder nogle af de bedste udsigter i byen, og det er tiden værd, hvis du passerede over Space Needle og vil nyde nogle af de nordvestlige udsigter, samt et par restauranter og Wings over Washington-turen (som er værd at stoppe, hvis linjer er ikke for lange). Pier 54 er hjemsted for Ye Olde Curiosity Shop. Havnefronten er bedst at tage ind, absorbere atmosfæren, men bliv ikke for draget af nogen af de turistede ting, medmindre de virkelig virker værd at bruge tid på.

West Seattle Water Taxi

West Seattle vandtaxa
West Seattle vandtaxa

Seattle er en maritim by, og at komme ud på vandet er den perfekte måde at prøve noget af det bedste landskab, som området har. Hvis du mangler tid, kan du springe over at tage et havnekrydstogt eller noget i den retning. Hop i stedet på en meget billigere vandtaxi. Du kan gå ombord på en vandtaxi til West Seattle ved Pier 50. Du vil nyde udsigten over byen, og du kan endda udforske West Seattle lidt, eller bare køre lige tilbage til centrum. Turen over er omkring 10 minutter, og vandtaxierne kører hele dagen. Husk også at notere returtider.

Valgfrie tilføjelser

Seattle kunstmuseum
Seattle kunstmuseum
  • Fra Pier 50, hvor vandtaxaen sætter dig af, vil du være meget tæt på Pioneer Square, hvor den underjordiske tur er placeret. Turen er interessant, men afhængigt af hvor begrænset din tid er, kan det være bedre at blive over jorden.
  • Inden for fem blokke fra Pier 50 tilbyder Columbia Tower en højere udsigt end Space Needle.
  • Ved 4th og Madison tættere på centrum ligger Seattle Public Library. Selvom dets navn måske ikke slår dig som et sted at besøge, er bygningen ret pæn. Gulve og gange er malet i markante og tematiske farver. Klatre op til toppen via farverige rulletrapper, og du kan få en fantastisk (og gratis) udsigt over centrum og vandet.
  • På 1st og University er Seattle Art Museum, hvis du gerne vil tilføje noget kultur til din oplevelse.

Anbefalede: