Fantastiske Pittsburgh-restauranter at prøve Downtown

Indholdsfortegnelse:

Fantastiske Pittsburgh-restauranter at prøve Downtown
Fantastiske Pittsburgh-restauranter at prøve Downtown

Video: Fantastiske Pittsburgh-restauranter at prøve Downtown

Video: Fantastiske Pittsburgh-restauranter at prøve Downtown
Video: How NYC’s Veselka Makes 3,000 Handmade Pierogies Every Day #shorts 2024, Kan
Anonim
Interiør af Kaya, inklusive baren
Interiør af Kaya, inklusive baren

Fra fusion til amerikansk, downtown Pittsburgh kan prale af en bred vifte af kulinariske attraktioner for at behage selv de mest kræsne ganer. Tjek disse foretrukne restauranter i centrum af Pittsburgh for noget nyt. Listen strækker de traditionelle downtown-grænser lidt, men Pittsburgh er alligevel et lillebitte centrum. Alle restauranter på denne liste er i selve centrum eller i det nærliggende Strip District eller Lawrenceville - mindre end fem minutter fra centrum med taxa, hvis det er tilfældet.

Eleven

Denne eksklusive, innovative restaurant i Strip-distriktet ser ud til at ende på alles liste over foretrukne Pittsburgh-restauranter. Det er flagskibsrestauranten for den store Burrito Restaurant Group, som administrerer flere andre populære Pittsburgh-spisesteder (herunder Kaya, Casbah, Soba og Umi). Maden er fantastisk, præsentationen er fantastisk, stemningen er uhøjtidelig, og vinkortet er imponerende. Hvad kunne du ellers bede om?

Kaya

Den store Burrito Restaurant Group skinner igen med denne sjove fusionsrestaurant i centrum af Pittsburghs Strip District. Hvis smag er din topprioritet i en god restaurant, så er Kaya et godt valg. Den byder på masser af krydrede og smagfulde menupunkter inspireret af en blanding af latinamerikanske, sydøstasiatiske og caribiske retter. Det erfusion, når det er bedst!

The Carlton

Det er en hæfte i Pittsburgh, men stadig en favorit. Familieejet og drevet, Carltons atmosfære er eksklusiv og formel med lækker mad og en af de bedste vinkort i Pittsburgh.

Butcher and the Rye

Denne to-etagers restaurant tilbyder kreative spin off rustikke amerikanske retter. Det byder også på en ambitiøs cocktailmenu. Restaurantens bar fik den første nominering af en bar i Pittsburgh-området til James Beard Foundation Award for Outstanding Bar Program.

ske

Spoon tilbereder moderne amerikanske retter med international indflydelse og opdaterer konstant deres menu med eksklusive tallerkener. En prøvemenu kan omfatte kylling med gylden roe-tahini og tabouli sammen med en burger med foie gras. De tilbyder også et vinkort, der er blevet hædret flere gange med Wine Spectator's Award of Excellence.

Anbefalede: