Besøgendes guide til det gamle spanske kloster i North Miami Beach

Indholdsfortegnelse:

Besøgendes guide til det gamle spanske kloster i North Miami Beach
Besøgendes guide til det gamle spanske kloster i North Miami Beach
Anonim
Klosterpassage i Miamis gamle spanske kloster
Klosterpassage i Miamis gamle spanske kloster

Det gamle spanske kloster er et interessant historisk sted at tilføje til dit besøg i Miami Beach. Ofte kendt som et af de vigtigste klostre i Nordamerika og den ældste bygning på den vestlige halvkugle, blev det gamle spanske kloster faktisk ikke bygget i Miami; faktisk blev klostrene oprindeligt bygget mellem 1133 og 1144 nær Segovia i det nordlige Spanien.

Gamle spanske klosterhistorie

Det kan være en smule forvirrende; USA blev trods alt ikke "opdaget" før 1492 af Christopher Columbus. Klostrene i det gamle spanske kloster blev imidlertid opført af St. Bernard de Clairvaux i det tolvte århundrede og til sidst demonteret sten for sten, før de blev sendt til USA. Klostret var oprindeligt viet til Jomfru Maria; men da Clairvaux blev kanoniseret som helgen, blev det gamle spanske kloster omdøbt til hans ære.

Det gamle spanske kloster nød en periode med fred i over 700 år; Men da Spanien gennemgik en social revolution i det tidlige nittende århundrede, blev klostret erobret og omdannet til et kornmagasin for at hjælpe med at brødføde tropper, der kæmpede irevolution. I de hundrede år efter dets tilfangetagelse forblev klostret forladt og var i fare for at falde i permanent uorden.

I 1925 købte millionæren og forlagskongen William Randolph Hearst imidlertid klostret, og det var her, det blev demonteret og sendt til USA, hvor det blev opbevaret i Brooklyn i over 25 år på grund af Hearsts uventede økonomiske situation. problemer. I 1952 blev de købt af to velhavende historikere og genopbygget i North Miami Beach. Processen med at genopbygge klostret tog næsten to år og 1,5 millioner dollars, men det, der resulterer i dag, er virkelig en verdensomspændende indsats for at bringe et smukt og kulturelt betydningsfuldt kloster til live igen.

Udstillinger og aktiviteter

Fordi klostret ikke er et museum i traditionel forstand, er der ingen særlige udstillinger; i stedet er museet vært for en permanent udstilling om dette vigtige kulturelle og religiøse vartegns fascinerende historie. Bemærk venligst, at alle ture gennem klostret er selvguidede; hvis du er i en gruppe på 15 eller flere personer, kan du kontakte kuratoren på forhånd for en rundvisning.

Men det, som klosteret mangler i særlige udstillinger, er mere end opvejet med dets ekstraordinære skønhed. Tag en spadseretur gennem haven til det gamle spanske kloster, sæt dig i kapellet i St. Bernard de Clairvaux Episcopal Church eller børst bare dine hænder langs de gamle sten og forestil dig, at du bliver transporteret i tide til det 12. århundredes Spanien.

Entré

Adgang til det gamle spanske kloster koster 10 USD forvoksne og $5 per person for studerende og seniorer. Entréprisen giver dig adgang til klostret, museet, haverne og den tilstødende kirke.

Hvis du vil se et af de mest betydningsfulde kulturelle og religiøse monumenter (for ikke at nævne det ældste!) på den vestlige halvkugle, så sørg for, at din huskeliste inkluderer det gamle spanske kloster i North Miami Beach.

Anbefalede: