Kansas Citys bedste ture

Indholdsfortegnelse:

Kansas Citys bedste ture
Kansas Citys bedste ture
Anonim
bryggeritur i Kansas City
bryggeritur i Kansas City

Hvis du leder efter sjove ting at lave under din rejse til Kansas City, Missouri, så gå ikke glip af disse topture. Fra bryggeriture til gangsterhistorie, der er noget for enhver smag.

Boulevard Brewery Tour

Den afslappede Boulevard Beer er håndlavet lige i Kansas City. Den store rundvisning i hjembyens hopper gør vores bedste valg som Kansas Citys bedste tur. Tag på brygturen for at høre en kort snak om Bullys historie, gå gennem anlægget for at se ølfremstillingen i aktion, og gå derefter tilbage til smagelokalet for en god times gratis smagning af Boulevards fineste ales direkte fra hanen.

Location: 2351, 2534 Madison Ave, Kansas City, MO 64108

Roasterie Tour

Roasteriet rister ikke kun nogle af de bedste bønner over alt, men har også en fantastisk duftende tur, der tilbydes seks dage om ugen. Hvis du elsker kaffe - vil du lære alt, hvad du behøver at vide om, hvordan KC Coffman Danny O'Neil startede The Roasterie, hvor kaffen kommer fra, hvem der opdagede kaffe, og endda den proces, det tager at forvandle en kakaobønne til en syndigt lækker kop java.

Location: 1204 W 27th St., Kansas City, MO 64108

Shatto Milk Company

Hvis du har vandret ned ad en mælkegang i Kansas City for nylig, har du sandsynligvislagde mærke til de seje glasmælkeflasker, der kan prale af hormonfri mælk og fuldstændig lækre smag som root-beer og appelsincreme. Denne fantastiske mælk er lok alt produceret på Shatto Farm, et par minutter fra Northland. Leroy Shatto giver dig et førstehånds kig på deres mælkebedrift, hvor du vil se aftapningsprocessen, fodre en babykalv og prøve noget lækker mælk.

Location: 9406 N. HWY. 33, Osborn, MO 64474

Kansas City Gangster Tour

Kansas City er rig på historie, og hvis gangsteres og gangsters æra fascinerer dig – hop på Kansas City Gangster Tours berømte 'Bonnet Bus', hvor du vil opleve gangster-hangouts, deres rapporterede hjem, kendte speakeasy's, og endda se skudhullerne fra den berygtede Union Station Massacre. Turen afsluttes med hvad der ellers er - middag på Garazzo's.

Location: Turen starter ved Union Station og varer cirka 1,5 til 3 timer.

Harley-Davidson Factory Tour

Hvis du er en Harley-entusiast eller ej, er Harley-Davidson Factory Tour et must-do i Kansas City-området. Harley-Davidsons Vehicle and Powertrain Operations er placeret i virksomhedens Kansas City North-faciliteter. Se produktionen af Amerikas yndlingscyklusser – og kom til at træde på fabriksgulvet for at se noget virkelig fantastisk teknologi.

Location: 11401 N. Congress, KC MO 64153

Flying Monkey Brewery Tour

En ting er sikkert, de aber ikke rundt på Flying Monkey Brewery Tour. Lær om deres ales, hvordan den flyvende abe opstod, og prøv deres velsmagende bryg. DetSmagninger er gratis, og de sparer ikke på smagningerne – du kan smage de gode ting i et helt halvliters glas.

Location: 311 N. Burch St., Olathe, Kansas 66061

Anbefalede: