Hvad er din rejseplan for en nat i Las Vegas

Indholdsfortegnelse:

Hvad er din rejseplan for en nat i Las Vegas
Hvad er din rejseplan for en nat i Las Vegas

Video: Hvad er din rejseplan for en nat i Las Vegas

Video: Hvad er din rejseplan for en nat i Las Vegas
Video: Tunnel-menneskerne under Las Vegas 2024, April
Anonim
Udsigten fra Lago ved Bellagio Las Vegas
Udsigten fra Lago ved Bellagio Las Vegas

Så du har kun én nat i Las Vegas, og du vil have mest muligt ud af det? Hvor sjovt ville det være, selvom du kunne spille hele natten? Lad os se, vind et par tusinde dollars, mens du forkæler dig med gratis drinks og bliver draperet af de flotte mennesker. Det kunne virke.

Du kan også prøve et andet alternativ. Gå på et par barer, spis et ordentligt måltid og mød et væld af mennesker. Du kan altid presse lidt gambling og måske en lille lur, før du går ud igen.

Vice versa i Vdara Las Vegas
Vice versa i Vdara Las Vegas

Før middagsdrink

Vice Versa i Vdara Las Vegas

Den udendørs lounge på Vice Versa ved Vdara er præcis, hvad du har brug for, når du skal skifte gear og få mest muligt ud af den tid, du har i Las Vegas. De komfortable møbler lader dig synke dybt ned i din komfortzone, og cocktails vil smøre dine hæmninger. Find en plads i nærheden af bålpladserne eller spred ud på en større sofa, og nulstil.

Du skal drikke en af to drinks. Hvis du leder efter et hurtigt afslapning, bestil Garden Tonic. Dette vil få dig til at føle, at du lige er trådt ud af spaen med dens forfriskende smag og delikate balance. Det kan være en drink i varmt vejr, men i Las Vegas føles det altid, som om tiden er inde til at skrue ned forvarme. Hvis du har brug for lidt mere kraft, vil du bede om en Fashionably Late og tillade dette twist med bourbon for at dulme dine smagsløg og blødgøre din gane til middag. De serverer mad på Vice Versa, men du har ting at lave, så flyt en.

LAGO ved Bellagio Las Vegas
LAGO ved Bellagio Las Vegas

Aftensmad

LAGO i Bellagio Las Vegas

En nat i Las Vegas skal omfatte udsigt over springvandene ved Bellagio, men du har ikke tid til at sidde ude foran og vente på showet. I stedet skal du spise middag i LAGO Las Vegas og nyde showet udenfor og glæde dig over det kulinariske show indenfor.

Denne italienske små tallerken-inspirerede menu af kokken Julia Serrano giver mulighed for masser af deling og en masse eksperimenter med smag og udvalg. Du bliver helt sikkert nødt til at bestille Pizzetten, fordi pizza skal spises hver dag, og denne smarte gengivelse er ude af denne verden. Du vil blive blændet af Polpo E Fregola Al Nero, som er havets slik i form af perfekt tilberedt blæksprutte.

Hvis det overhovedet er muligt, prøv at få en plads på terrassen, for det er virkelig svært at slå den udsigt. Sker det ikke, må de store vinduer være tilstrækkelige. Bare rolig, udsigten er lige så god indefra.

Petrossian Bar
Petrossian Bar

After Dinner Drink

Bellagio Cocktails

Da du allerede er på Bellagio, kan du lige så godt få en drink på resortet. Sandheden er, at du måske går over til haven og konservatoriet for at hjælpe med fordøjelsen af dit store måltid, eller du kan bare falde ind i enten Petrossian Bar eller Lily Bar ogLounge. Hvis du søger et sted at have en samtale og en klassisk cocktail, vil Petrossian hjælpe dig med at sænke aftenen. Hvis du søger at få energien op, er dit cocktailsted Lily Bar and Lounge. Vær dog forsigtig, hvis du bruger for meget tid på Lily Bar and Lounge, kommer du måske ikke til en natklub.

Hakkasan på MGM Grand Las Vegas
Hakkasan på MGM Grand Las Vegas

Natklubben for natten

Hakkasan på MGM Grand Las Vegas

Det er meget svært at konkurrere med Hakkasan som alt på én aften i Las Vegas. Du kunne spise middag nedenunder i en humørfyldt spisestue, der er sexet, lummer og forførende. Stemningen er helt i Las Vegas, da det er en krydsning mellem en restaurant på et hipt hotel og en luksuslounge. Når først du flytter din fest ovenpå, handler din aften om en drink i en lounge og en venlig samtale i en af de mange kroge, som Hakassan er berømt for. Som aftenen udvikler sig, finder du en plads i en VIP-stand, eller du går ud på det store dansegulv, hvor menneskemængdens energi pulserer gennem din krop. Las Vegas, som du har læst om, findes i denne natklub på flere niveauer, der holder festen i gang hele natten.

Anbefalede: