Den bedste sushi i Washington, D.C

Indholdsfortegnelse:

Den bedste sushi i Washington, D.C
Den bedste sushi i Washington, D.C

Video: Den bedste sushi i Washington, D.C

Video: Den bedste sushi i Washington, D.C
Video: Persona Anti Aruba a tira sushi den hanch'i San Miguel pa Washington 2024, Kan
Anonim

Du kan finde køkken fra hele verden i Washington, D. C., og sushi er ingen undtagelse. Fra bento box-frokoster og omakase-diske til hippe steder med udsigt over taget og japanske whiskybarer, D. C har alle dine sushi-trang dækket. Her er 10 ideer til, hvor du kan tage hen for nigiri og videre i D. C.

Hando Medo

sort/hvid billede af lånere, der sætter sig ved et U-formet fællesbord med kokken, der serverer mad
sort/hvid billede af lånere, der sætter sig ved et U-formet fællesbord med kokken, der serverer mad

Håndruller er noget, du skal prøve på dette hippe, afslappede japanske sted i D. C.s Logan Circle-kvarter. Restauranten har specialiseret sig i sprøde tangruller, du spiser med hænderne, der ligner uskåret sushi. Fyldninger omfatter laks, gul hale og blå krabbe. Der er endda en vegansk menu med asparges, svampe, radise eller avocadoruller, så alle kan komme ombord med Hando Medo. Vælg en kombination, så du kan vælge et udvalg af sushi, og glem ikke at prøve kokkens special.

Kotobuki

Det er uden for alfarvej, men Kotobuki er et langvarigt sushisted i Washington, D. C. Indstillingen er enkel med en lang bar langs sushidisken. Frokost er en hel del her, med speci altilbud stablet med tun, hvidfisk, gul hale og californiske ruller, der starter ved $11,95. Restauranten har også specialiseret sig i kamameshi-retter eller grøntsager og kød, som er blevet tilberedt i en jernkedel, efter tradition.

Kotobuki udvider sigogså: i foråret 2019 overtog ejerne det tilstødende område, der tidligere havde japansk spot Makoto. I stedet åbnede de Rakumi, et izakaya- og sakehus med bento-kasser, udon-nudelretter og shabu shabu (japansk hot pot).

Sushi Capitol

Søger du efter sushi on the Hill? Overlad det i kokkens hænder på Sushi Capitol, som har været en lang favorit for sin $50 omakase-menu, hvor en parade af tun nigiri og andre delikatesser ankommer til dit bord. Nogle sushi-fans siger, at denne omakase-oplevelse måske er den bedste værdi i byen.

Sushi Capitol forgrener sig også: Et nyt sted er på vej til Chinatown meget snart, og Sushi Capitols ejer kok Minoru Ogawa har netop åbnet en intim omakase-stil, otte-sæders sushidisk kaldet Mini Sushi Bar på det luksuriøse Mandarin Oriental-hotel i Washington, D. C., forår 2019.

Sushiko

Cirkulær træbakke med flere typer nigiri og sashimi
Cirkulær træbakke med flere typer nigiri og sashimi

Chevy Chases Sushiko er en destination for washingtonianere og er landet på kritikernes toplister i årevis, takket være dens besatte fokus på frisk fisk. Sushien her er smukt belagt, og den fredfyldte restaurant kunst er lige så farverig. En populær mulighed her er omakase, hvor en kok leverer førsteklasses sashimi-udskæringer, nigiri og ekstramateriale som en sakura sundae.

Sushi Gakyu

Trækasse med forskellige udskæringer af sashimi
Trækasse med forskellige udskæringer af sashimi

Lad dig ikke nøjes med ho-hum sushi i centrum, når du kunne være på Sushi Gakyu. Det stilfulde, nye sted serverer rundstykker, du kender (som spicy tun roll, ålavocadorulle og tempurarulle med rejer) og sushi-muligheder, der går langt ud over det sædvanlige (som den interne specialitet narezushi eller fermenteret sushi). Bento-kasser gør også denne sushirestaurant nær Det Hvide Hus til et fantastisk frokoststed.

Sushi Nakazawa

Interiør af Sushi Nakazawa
Interiør af Sushi Nakazawa

Trump International Hotel Washington, D. C. trak en sushi-superstjerne til sin restaurant nedenunder, som åbnede i 2018. Sushi Nakazawa er udtænkt af NYC-kokken Daisuke Nakazawa, som vandt berømmelse med dokumentaren "Jiro Dreams of Sushi." På netop denne zen D. C.-forpost vil du blive behandlet med en 20-retters omakase-oplevelse siddende direkte foran sushi-kokkene. Fisk bliver fløjet ind dagligt, så menuen ændrer sig og udvikler sig konstant. Men blandt de fremtrædende kan nævnes hørøget sockeye laks og en trio af den mest møre tun, fra magert til mellemfedt til fed tun. Naturligvis er sakelisten her lige så nøje overvejet.

Sushi Taro

Rund tallerken fyldt med forskellige typer sushi inklusive håndruller og nigiri
Rund tallerken fyldt med forskellige typer sushi inklusive håndruller og nigiri

I Dupont Circle er Sushi Taro travl ved frokosttid, til dels takket være overkommelige bento-kasser fyldt med alt fra sushi til stegt kylling. Denne Washington-favorit har en traditionel, ekstra indretning, og den har høstet anerkendelse og opnåede en Michelin-stjerne i 2019 for sin omakase-diskoplevelse. Det kan være svært at få fat i en reservation til omakase-disken, men der er altid sushi a la carte med unikke muligheder som kongekrabbe mac & cheese eller habanero kammuslinger.

Nama Sushi Bar

Nærbillede af en håndrulle i skiver og fem forskellige typer nigiri
Nærbillede af en håndrulle i skiver og fem forskellige typer nigiri

Nama Sushi åbnede i 2018 i Mount Vernon Triangle som et intimt sushisted i nabolaget, hvor spisende gæster også vil finde japansk-inspirerede små tallerkener som Kobe-skydere. Sushi-mulighederne her omfatter tun- og jalapeño-makiruller, Maryland-krabbe "California rolls" og kongelig trompetsvampe-nigiri til vegetarer. Indretningen inkluderer lysekroner og lilla accenter med sake i baren og yuzu-sorbet til dessert. Nama kommer til D. C. fra restauratør Michael Schlow, der ejer det italienske sted Alta Strada lige ved siden af.

Nobu Washington D. C

Klip sushi-håndruller fra Nobu i Washington, DC
Klip sushi-håndruller fra Nobu i Washington, DC

Sushi-paladset Nobu åbnede en filial i Washington tilbage i 2017, i det veloplagte West End-kvarter. Dine på denne luksuriøse sushi-kæde ved, at de får en dyr affære, hvor omakase løber op til $150 pr. person. Tanoshi-timen er en omkostningseffektiv måde at opleve D. C.'s Nobu-udpost på: find $10 cocktails, $12 ordrer af Nobu-stil tacos med hummere og rundstykker til en pris af $8 og opefter.

O-Ku DC

Trædisksæder og borde ved O-Ku i Washington, D. C
Trædisksæder og borde ved O-Ku i Washington, D. C

Et elegant nyt sushisted åbnede for nylig på Union Market med et tagterrasse med udsigt hele vejen til Capitol. O-Ku DC kommer til Washington via Charleston, SC. Menuen omfatter unikke ruller som "Unagi Roll" med ferskvandsål, engelsk agurk, XO cognac-reduktion og sansho-peberkorn. Der er også aburi-stil sushi, der har været lidtbrændt af O-Kus robata grill, drevet af forstenet hvid eg fra Japan. Der er også muligheder ud over sushi, herunder miso-braiseret short ribs og yakitori. Baren ovenpå har specialiseret sig i japansk whisky med cocktails med spiritus fra det nærliggende Cotton & Reed-destilleri.

Anbefalede: