Den bedste sushi i Austin, Texas

Indholdsfortegnelse:

Den bedste sushi i Austin, Texas
Den bedste sushi i Austin, Texas

Video: Den bedste sushi i Austin, Texas

Video: Den bedste sushi i Austin, Texas
Video: Kura Revolving Sushi Bar Austin | How Much Conveyor Belt Sushi Did I Eat? 2024, Kan
Anonim

Indtil for nylig var sushi en industri med langsom vækst her i Tex-Mex og grill. Med tilstrømningen af nye mennesker og nye penge accelererer kvaliteten og kvantiteten af sushi i Austin dog i et hurtigt tempo. Disse er vores top For alle, der bekymrer sig om at spise sushi så langt fra havet, frygt ej. Fokus på friskhed er en grundlæggende del af DNA'et på Austins bedste sushirestauranter.

Lucky Robot

Kunstfærdigt arrangeret laksesashimi på en sort cirkulær tallerken med forkullet majs, gulerodsstænger, cherrytomater, lilla kartofler og tynde skiver radise med en cremet sauce
Kunstfærdigt arrangeret laksesashimi på en sort cirkulær tallerken med forkullet majs, gulerodsstænger, cherrytomater, lilla kartofler og tynde skiver radise med en cremet sauce

Lucky Robot ligger på den trendy South Congress Avenue og er et lyst, muntert sted, ideelt til en eftermiddagsfrokost med venner. Makirullerne har overraskende lange lister over ingredienser, men det hele samles i en utrolig blanding af smag. Et godt eksempel er Kona Kona, med hawaiisk ravjack, avocado, grønt løg, sprød skalotteløg, yuzu miso, citrongræssoja og sesam. For en enklere, men stadig lækker kombination, prøv den japanske søpindsvin med engelsk agurk. Happy hour er et godt tidspunkt at prøve flere varer til nedsatte priser. For drinks, prøv Peach Blossom, lavet med fersken-infunderet sake, tranebær og prosecco.

Fukumoto

Ora Toro (konge laksemave) og Kampachi(Hawaiian amberjack) er de to mest populære sushiretter på denne elegante restaurant i East Austin. Sashimi Teaser er en smukt præsenteret tallerken med kokkens valg for dagen. Fisken er så frisk og smagfuld, at sojasovsen og wasabi ofte forbliver uberørt. Du kan bestille en flaske sake fra deres omfattende udvalg til at nyde med dit måltid. For ikke-sushi-spisere har restauranten også andre asiatisk-inspirerede retter, lige fra rød karrykylling til misosuppe.

Musashino Sushi Dokoro

Rektangulær tallerken med 16 stykker nigiri og fire stykker tobiko
Rektangulær tallerken med 16 stykker nigiri og fire stykker tobiko

Musashino Sushi Dokoro er centr alt beliggende lige nordvest for University of Texas campus og er et glimrende valg til en særlig date-aften. De små tallerkener er smukt arrangeret, med en blanding af farver, former og teksturer. Kokkens smagsmenu er et godt sted at starte, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bestille. Der er altid flere varianter af fed tun, og du kan ikke gå g alt med nogen af dem. Stamgæster roser rutinemæssigt det generøse fisk-til-ris-forhold. Af de traditionelle rundstykker er Beni Toro en enestående, med laks med ooba-blade og spidskål.

DK Sushi

Selvom det ligner en dive bar udefra, serverer DK Sushi lækre og flot udførte sushikreationer. Den solide Rainbow Roll er en californisk rulle toppet med yellowtail, escolar, tun og laks. For et krydret kick, prøv Jalapeño Roll, med blæksprutte, avocado, jalapeño og japansk mayo. Endnu mere eventyrlysten? Gå efter 69'er Roll, som er en californisk rulle toppetmed laks, grønt løg, masago og spicy mayonnaise. Efter et godt måltid og noget sake er du måske klar til at træde op på restaurantens karaokescene og give en melodi.

Uchi

Laksesashimi på en grå keramisk tallerken med grøn sauce
Laksesashimi på en grå keramisk tallerken med grøn sauce

Uchi, Austins mest kendte sushirestaurant, ledes af kokken Tyson Cole, som har vundet en række nationale og internationale priser. Beliggende i en ombygget gammel bungalow i South Austin formår restauranten at være fancy og afslappende på samme tid. Lakserullen og laksemaven er garanteret publikumsglade. For en uforglemmelig sød og krydret blanding af smag og teksturer, prøv machi-kuren med yellowtail, yuca-chips, Marcona-mandler og asiatiske pærer. Giv plads til den usædvanlige og lækre kokostapioka med litchi-sorbet, syltede blåbær og hasselnødder.

Kura Revolving Sushi Bar

Et sjovt sted at tage hen med venner eller på en afslappet date, Kura serverer sushi på et transportbånd. Når du har vænnet dig til bestillingssystemet og henter din mad, inden den bliver væk, kan du begynde at nyde det utrolige udvalg af velsmagende småretter. Restauranten laver en fremragende blå krabbe California-rulle, og lakseskindet og ålehåndrullerne kommer pakket ind i sojapapir besat med sesamfrø. En anden favorit er den krydrede hvidløgstempura Philadelphia-rulle. Efter du har bestilt 15 små tallerkener, får du en gratis præmie fra en automat ved bordet. Det er lidt gimmick, men en fantastisk måde at få de små til at prøve noget nyt.

Komé Sushi Kitchen

Sushi værelsemed krydret krab og avocado, og toppet med svitset hama toro, kandiseret jalapeño og kizami wasabi
Sushi værelsemed krydret krab og avocado, og toppet med svitset hama toro, kandiseret jalapeño og kizami wasabi

Komé Sushi Kitchen, en afslappet sushirestaurant med livlig indretning, er kendt for kreative rundstykker såsom Love for Sale med laks, mango, avocado og spinat. Crunchy Dynamite er spækket med krydret tun, avocado, sesamfrø og sprød tempura. Den fede samurai er omkring tre gange så stor som en typisk rulle med laks, gulhale, tun, rejer, avocado og agurk. For en sprød sake-akkompagnement, bestil en flaske Drunken Whale.

Anbefalede: