Bedste butikker for foodies, der besøger New York City [Med et kort]

Indholdsfortegnelse:

Bedste butikker for foodies, der besøger New York City [Med et kort]
Bedste butikker for foodies, der besøger New York City [Med et kort]

Video: Bedste butikker for foodies, der besøger New York City [Med et kort]

Video: Bedste butikker for foodies, der besøger New York City [Med et kort]
Video: LEVEL 9999 Street Food in NAPOLI, Italy - KING OF PIZZA - Italian Street food tour in Naples, Italy 2024, Kan
Anonim

En af de bedste ting ved at shoppe i New York City er, at der er en butik til næsten alt; du skal bare vide, hvor du skal hen. For madelskere, der besøger New York City, har vi sammensat en liste over anbefalede butikker til at finde fantastiske ingredienser og førsteklasses køkkenudstyr. Foodies pas på: Sørg for, at du har masser af plads i tasken til at pakke de skatte, du køber!

Eataly

Osteudstilling hos Eataly
Osteudstilling hos Eataly

Eataly er en vidunderlig kombination af et førsteklasses italiensk madmarked og afslappede spisesteder. De tilbyder vandreture på markedet samt anden uddannelsesmæssig programmering. Markedet sælger de samme råvarer, som de bruger til at tilberede den mad, de serverer på de mange restauranter. Ud over den afslappede "først til mølle" La Piazza, Il Pesce (fisk), Le Verdure (grøntsager) og La Pizza & Pasta, kan du reservere på ølhaven på taget, som er åben året rundt, Birreria, og den formelle restaurant i Eataly, Manzo.

  • Nærmeste metro: N/R til 23rd Street; 6 til 23rd Street
  • Bedste bud: importeret pasta og oste; Italienske køkkengadgets

Køkkenkunst- og brevboghandel

Bogudstilling i Kitchen Arts & Letters
Bogudstilling i Kitchen Arts & Letters

Siden 1983 denne Upper East Sideboghandel har lokket kunder med sin enestående samling af bøger relateret til mad og drikke. Uanset om du er en Michelin-stjernekok eller en passioneret hjemmekok, er du sikker på at blive imponeret over butikkens over 12.000 titler, som inkluderer nye udgivelser, populære klassikere og udsolgte bøger.

Nærmeste metrostation: 6 to 96th Street

Kalustyan's

Kalustyans indiske varer
Kalustyans indiske varer

Hvis du leder efter en undvigende ingrediens eller krydderi, skal du ikke lede længere end til Kalustyans. Denne Gramercy-butik er fuld af førsteklasses ingredienser, fra ris og bønner til krydderier og tørret frugt. Der lægges særlig vægt på indiske og mellemøstlige ingredienser, herunder fantastiske frosne kanapéer og frisk brød.

  • Nærmeste metrostation: 6 to 28th Street
  • Bedste bud: krydderier, te, kaffe, tørrede krydderier

Nye Kam Man-fødevarer

Dette kinesiske marked har en bred vifte af kinesiske ingredienser, madlavningsværktøj og spisestel til fantastiske priser. De har også omfattende te-tilbud og et sjovt udvalg af frosne fødevarer. Der er også en masse kinesiske medicinske ingredienser til salg; de store apotekerkrukker med hajfinne og fuglereder er et kig værd.

  • Nærmeste metrostation: 6/J/M/Z/M/N/Q/R/W til Canal Street
  • Bedste bud: te, kinesisk slik, spisestel, risdampere

Murray's Cheese Shop

Blokke af ost
Blokke af ost

Hvis du elsker ost, er Murray's Cheese Shop et påkrævet stop på din New York Cityrute. Ud over et forbløffende udvalg af oste har Murray's et enormt hjælpsomt personale, der gør shopping der til en sand fornøjelse. Selvom du er langt hjemmefra, kan et par stykker ost og noget brød (fås der eller ved siden af hos Amy's bread) give et mindeværdigt måltid.

  • Nærmeste metro: A/C/E/F/V/B/D til West 4th Street
  • Bedste bud: håndværks- og årstidens oste

Russ & Daughters

Russ & Daughters Butiksfront
Russ & Daughters Butiksfront

Russ begyndte at sælge sild fra en pushcart efter at have immigreret til Lower East Side fra Østeuropa, og virksomheden har været drevet af hans familie lige siden. Russ & Daughters er det ideelle sted at få dit fix af jødiske delikatesser, fra lox og sable til rugalach og babka. De har også omfattende postordremuligheder, hvis du ønsker at få souvenirs eller gaver sendt hjem.

  • Nærmeste metrostation: F/V til 2nd Avenue; J/M/Z til Delancey; 6 til Bleecker
  • Bedste bud: røget fisk, tørret frugt, rugalach, babka

Sullivan Street Bakery

Selv om Jim Laheys enestående håndværksbrød, der kommer ud af Hell's Kitchen, ikke længere er på sin oprindelige Sullivan Street-placering, er stadig fantastiske. Du kan også finde Sullivan Street Bakery-brød på mange af New York Citys bedste restauranter såvel som i flere eksklusive dagligvarebutikker på Manhattan. For den sande brød aficionado underviser Jim Lahey også i klasser om hans langsom hævede, æltefri metode til brødfremstilling.

  • Nærmeste metro til Hells Kitchen Placering: A/C/E til50th Street; N/Q/R til 49th Street
  • Chelsea Placeringsadresse: 236 9th Ave (mellem 24th og 25th Streets)
  • Nærmeste metro til Chelsea Placering: A/C/E to 23rd Street
  • Sullivan Street Bakery Bedste bud: romersk pizza og rude Pugliese

Zabar's

Zabars butiksfront
Zabars butiksfront

Zabar's ligger på Manhattans Upper West Side og er praktisk t alt en institution i New York City. Nedenunder vil du finde dig selv forskanset med lokale New Yorkere, mens du snor dig gennem de smalle gange. Det er et fantastisk sted at pakke en picnic for at nyde i Central Park eller at hente nogle lækre madvarer med hjem. Ovenpå finder du en utrolig velassorteret køkkenudstyrsbutik med fantastiske priser.

  • Nærmeste metrostation: 1 to 79th Street
  • Bedste bud: kaffe, røget laks, chokoladebabka, pickles, kirsebærstrudel

Anbefalede: