The Reynolds Lake Oconee i Greensboro, Georgia

Indholdsfortegnelse:

The Reynolds Lake Oconee i Greensboro, Georgia
The Reynolds Lake Oconee i Greensboro, Georgia

Video: The Reynolds Lake Oconee i Greensboro, Georgia

Video: The Reynolds Lake Oconee i Greensboro, Georgia
Video: Reynolds Lake Oconee | Greensboro, GA 2024, Kan
Anonim
Oconee Course, på Reynolds Plantation
Oconee Course, på Reynolds Plantation

Der er seks fantastiske golfbaner på Reynolds Plantation Golf i Greensboro, Georgia. De seks mesterskabslayouter designet af nogle af de største navne i branchen: Rees Jones, Bob Cupp (2), Jack Nicklaus, Tom Fazio og Jim Engh. Af de seks er fem tilgængelige for at spille året rundt, hvilket sammen med Ritz Carlton Lodge på ejendommen gør Reynolds Plantation til en af de førende golfdestinationer i verden.

The Oconee Course

Rees Jones designede Oconee-banen. Det stod færdigt i 2002 og har skabt en del opsigt blandt golfmiljøet. Layoutet er en sand feriebane med få beviser for de omkringliggende ejendomsudviklinger: fairways er foret med høje fyrretræer og hårdttræ, der giver et roligt og tilsyneladende afsidesliggende miljø. Banen spiller omkring 7029 yards fra tippene til et par på 72, en rating på 73,4 og en hældning på 136. Seks sæt teesteder) fire for mændene og to for damerne) gør banen venlig for spillere på alle niveauer. evne. I tre år, 2003 til 2005, listede GOLF FOR WOMEN Magazine Oconee nummer fem i deres årlige rangering af "50 bedste kurser for kvinder."

Great Waters Course

De siger, at intet fantastisk golfresort ville være helt komplet uden enJack Nicklaus signaturkursus. Reynolds Plantation kan prale af Great Waters Course, som Jack gennemførte i 1992. Rangeret blandt de "Ti bedste nye baner" af GOLF Magazine, spiller layoutet 7.073 yards fra de bagerste tees til et par på 72, en rating på 73,6 og en hældning på 133. Otte sæt t-shirts (fire for mænd og fire for kvinder) tilbyder et usædvanligt, men afgjort spillervenligt sæt muligheder for spil.

The Reynolds Landing Course

Reynolds Landing er et af to Bob Cupp-kurser på Reynolds Plantation. Mere et ejendomslayout end en resortbane, den byder på sit eget unikke sæt af udfordringer, ikke mindst af dem er de syv huller, hvor vandet er i spil: to på kysten af selve Lake Oconee. Banen spiller 7.048 yards fra de længste teesteder for et par på 72, en banevurdering på 74,4 og en hældning på 138. Cupp inkluderede seks sæt teesteder (tre for mænd, et for kvinder og to blandet) for at sikre en fair test for golfspillere på alle niveauer.

"Reynolds Landing er Lake Oconees skjulte perle. Bob Cupps arkitektoniske geni blev afsløret for golfverdenen under byggeriet af Reynolds Landing. Fra de mesterlige grønne omgivelser til de udfordrende slag, der spilles omkring smukke Lake Oconee, Reynolds Landing er klart en af Georgiens bedst bevarede hemmeligheder." Bob Mauragas - Vicepræsident for Golf Operations.

The Plantation Course

The Plantation er den anden bane på Reynolds Plantation designet af Bob Cupp, færdiggjort i 1988, Plantation var den første golfbane på Reynolds Plantation, og den sattescene for det, der skulle blive golfspillerens Mekka, det er i dag. Banen er rangeret som en af "Ti bedste nye baner" af GOLF Magazine og Zagats 2007 America's Top Golf Courses. Den spiller 6.698 yards fra spidserne til et par på 72 med seks sæt tees.

The National Course

Tom Fazio er spillets mester, og han udnyttede maksim alt alle de muligheder, siden gav, da han designede Reynolds National i 1997. Layoutet, som Fazio skabte, er lige så dramatisk, som det er unikt. Tre ni-hullers layout gør National til en unik bane ved Reynolds Plantation: Ridge, Cove og Bluff kan spilles i en hvilken som helst kombination af to for at lave 18 huller. Vand spiller en stor rolle i den nationale udfordring. Fazio har som altid gjort sit bidrag til en styrke at regne med, uanset hvilken kombination du måtte vælge. Snævre fairways med høje fyrretræer og hårdttræer, afstraffende doglegs, glatte bølgende greens og vand næsten ved hver tur tilbyder masser af risiko-/belønningsmuligheder, der kræver nøjagtighed og klogt køllevalg.

Sådan kommer du dertil

Den nærmeste større lufthavn til Reynolds Plantation er Atlanta Hartsfield International. Lufthavnen betjenes af Delta, Continental, US Air, United og næsten alle andre nationale og internationale flyselskaber, du kan navngive.

The Reynolds Plantation, 100 Linger Longer Road, Greensboro, Georgia 30642; telefon 888-298-3119: Besøg Reynolds Plantations websted.

Og glem ikke: Der er mange andre muligheder for fantastisk golf over hele verden. Yndlingsstederomfatte Skotland, Florida, det amerikanske sydvest, Bermuda, Bahamas og mange flere. Sørg for at abonnere på mit ugentlige nyhedsbrev for at få opdaterede nyheder og information om golfrejser.

Anbefalede: