Tahiti med børn: Familierejsetips
Tahiti med børn: Familierejsetips

Video: Tahiti med børn: Familierejsetips

Video: Tahiti med børn: Familierejsetips
Video: Polynesian Culture | South Pacific & French Polynesia | Lindblad Expeditions-National Geographic 2024, Kan
Anonim
Overvandsbungalower på Tahiti
Overvandsbungalower på Tahiti

Øerne Tahiti er måske et paradis for bryllupsrejser, men familierejser er i stigende grad i opsving. Her er nogle tips og strategier, hvis du planlægger at besøge Tahiti, Moorea eller Bora Bora med dine børn.

Stick With the Major Islands

Bortset fra truslen om solskoldning og myggestik er en familieferie på Tahiti generelt sikker med selv meget små børn.

Men da børn har tendens til let at kede sig, kan spise kræsne og blive syge oftere end voksne, giver det mening at fokusere på de tre store øer (Tahiti, Moorea og Bora Bora), hvor der er nem adgang til aktiviteter, emballeret mad og lægebehandling.

Hvis der skulle opstå en større medicinsk nødsituation, er hovedhospitalet på Tahiti, og fly fra afsidesliggende øer i Tuamotus og Marquesas er sjældnere.

Strandbungalow på Tahiti
Strandbungalow på Tahiti

Søg værdi eller plads i værelser, strandbungalower og villaer

Mens Tahiti er berømt for sine overvandsbungalower, er de dyre og ikke det bedste valg for familier. En række feriesteder tilbyder værelser, suiter og villaer, der er bedre egnet til at rejse med små børn.

På Tahiti omfatter disse Garden Suites eller Lagoon Suites (sover fire og har et tekøkken) på Manava SuiteResort Tahiti, Panoramic Rooms (med to queensize-senge) eller Motu Overwater Bungalows (kingsize-seng og sovesofa - men se bemærkning om bungalows over vandet nedenfor) omkring det lavvandede Lagoonarium på InterContinental Tahiti Resort og Garden View of Deluxe Værelser med laguneudsigt (spørg om to sammenhængende værelser) på Le Meridien Tahiti.

På Moorea kan du tjekke Garden View Duplexes (sover fem) og Beach Bungalows (sover fire) på Moorea Pearl Resort & Spa, Lanai Suites (sover 4) og Garden Pool Bungalows og Beach Bungalows (sover fire) på InterContinental Moorea Resort & Spa, King Garden Bungalows (sover fire) på Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa og villaer med to og tre soveværelser (sover fire til seks) på Legends Resort Moorea.

På Bora Bora er mulighederne afgjort dyrere, med de bedste valg for familier er Beach Suites (sover fire) på Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Motu Family Suites på InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa (sover fire), villaer ved stranden med to soveværelser og privat pool (sover seks) på Four Seasons Resort Bora Bora og Pool Beach villaer med et soveværelse (sover fire) på St. Regis Bora Bora Resort.

Vær forsigtig, hvis du reserverer en bungalow over vandet

Mange bungalower over vandet kan rumme op til fire gæster (der er typisk en king-size seng og en sovesofa), men på grund af deres placering, placeret over lagunen med nem adgang til vandet via udvendige dæk og trapper, de er ikke altid et godt valg for familier med mindrebørn eller endda med ældre børn, der ikke er stærke svømmere.

Nogle resorts tilbyder børnesikring til gæster, der ønsker en oplevelse over vandet.

Folk, der svømmer i en pool, Moorea, Tahiti, Fransk Polynesien, det sydlige Stillehav
Folk, der svømmer i en pool, Moorea, Tahiti, Fransk Polynesien, det sydlige Stillehav

Børneklubber og børnepasning er tilgængelige

Hvis du drømmer om at have et par timer hver dag helt for dig selv, så book et ophold på et resort med et børneprogram eller en børnepasning.

På Tahiti og Moorea er der ingen børneprogrammer, men de store feriesteder tilbyder alle at babysitte. På Bora Bora har Four Seasons Resort Bora Bora en børneklub, en dedikeret Chill Island for teenagere og børnepasning tilgængelig.

St. Regis Bora Bora Resort har en Kids Creativity Club samt cykeludlejning og et roligt lagoonarium til snorkling.

Både InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa og Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa tilbyder at babysitte efter anmodning.

Anbefalede: