Statsbestemmelser om rejsetrailere og kørselslove

Indholdsfortegnelse:

Statsbestemmelser om rejsetrailere og kørselslove
Statsbestemmelser om rejsetrailere og kørselslove

Video: Statsbestemmelser om rejsetrailere og kørselslove

Video: Statsbestemmelser om rejsetrailere og kørselslove
Video: Suburban Farm Camping in the Vespa Teardrop 2024, Kan
Anonim
Airstream Camping i Grand Teton National Park
Airstream Camping i Grand Teton National Park

Hvis du planlægger at køre din autocamper eller trailer på en landevejscampingtur, vil du gerne kende lovene i hver enkelt stat. Vi RVers går meget op i at vælge en RV, der opfylder vores behov og budget. Vi lærer at køre eller bugsere dem med omhu. Vi forsikrer dem, sørger for, at de er registreret, og at vi overholder alle love.

Men én ting, de fleste af os ikke tænker så meget over, er, at når vi krydser en statsgrænse, kan færdsels- og kørselslovgivningen ikke kun være anderledes end i vores hjemstater, men de juridiske specifikationer for vores autocampere kan også være anderledes. Disse tip om regler for autocamperlove og trailer fra staten er beregnet til at være nyttige, men reglerne ændres ofte, og det er op til dig at kende og følge loven.

Nogle generelle forskelle i statens kørselslovgivning

I Californien er hastighedsgrænsen på motorveje 55 mph for ethvert køretøj, der trækker en trailer og 70 uden trailer.

I New Jersey, hvis du bliver stoppet og fundet at have et skydevåben, der ikke er købt I New Jersey, bryder du loven.

Hastighedsgrænsen i Texas er 70 mph om dagen og 65 om natten. Hvis du ikke lægger mærke til dette, vil de billet til dig. Det er nemt at gøre, når man forlader en stat som Colorado, hvormaksimal hastighed er 75 mph. Jeg blev stoppet i Texas en morgen, fordi jeg kørte 72 mph.

New York tillader slet ikke trailere på de fleste parkveje.

Nogle stater tillader ikke højresving på rødt lys nogen steder. Andre tillader dem som regel, og kun bestemte gader er begrænset.

De fleste hastighedslove bliver med det samme tydelige, fordi de norm alt er placeret tydeligt langs motorvejene. Men højresving, bugseringsbestemmelser, propanbegrænsninger og andre typer love er sværere at kende, fordi de er i førerhåndbogen, men ikke nødvendigvis opslået, så chauffører uden for staten ville være opmærksomme på dem.

Men dette er ikke de eneste forskelle i motorvejslovgivningen, der kan give dig en citat og en bøde.

Breddegrænser

Vores ældre Airstream er kun 8 fod bred. Men nyere er 8 fod 5,5 tommer. Men vidste du, at disse nyere Airstreams er ulovlige, kun 5,5 tommer, på motorveje i nogle stater?

Alabama, Arizona, Washington D. C., Georgia, Illinois, Kentucky, Louisiana, Michigan, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, Oklahoma og Tennessee har hver en breddebegrænsning for trailere på 8 fod.

I Connecticut er bredden for autocampere begrænset til 7,5 fod, 8 fod høj, længde 24 fod og vægt 7.300 pund på Merritt og Wilbur Parkways.

Længdegrænser

Alabama har udover at have en 8-fods breddegrænse også en trailergrænse på 40 fod.

Hvis du planlægger at trække en trailer og en båd eller en kombination af to slæb, så hold dig væk fra Californien.

I modsætning til Californien tillader Arizona, med nogle begrænsninger, mere end én trailer.

Trailere er begrænset til 32 fod på Mississippi's Natchez Trace.

Bremser, hitches

Flere stater har krav til anhængerbremse og lift. Iowa kræver udligningstræk, svingkontrol og bremser på alle trailere over 3.000 pund.

Minnesota kræver, at trailere på 6.000 pounds eller mere har breakaway-bremser.

North Carolina kræver et uafhængigt bremsesystem til hustrailere på 1.000 pund eller mere.

Utah kræver breakaway-bremsesystem, hvis de vejer over 3.000 pund.

Andre begrænsninger

Hvis du rejser fra Illinois til Iowa, skal du køre rundt om broen mellem Fulton, IL og Clinton, IA. Trailere er forbudt på den bro.

Hvis du har propantanke (gør vi ikke alle?), kan du ikke passere gennem B altimore Harbor Tunnel eller Fort McHenry Tunnel i Maryland.

Hvis du planlægger en tur til Montana's, skal du først finde ud af, hvilke RV-restriktioner der er på plads.

I Virginia er du begrænset til to bærbare flaskegastanke på 45 pund med lukkede ventiler i Hampton Roads Bridge Tunnel, Chesapeake Bay Bridge Tunnel og Norfolk-Portsmouth Tunnel.

Og Wisconsin tillader under begrænsede forhold kørsel i et femte hjul.

Sortering af det hele

At planlægge en langrendsrejse kan være mere arbejde, end du oprindeligt havde planlagt at gøre, hvis du vil forblive gadelovlig i alle de stater, du rejser igennem. For at være sikker, slå op på afdelingen for motorkøretøjers hjemmesiderde stater, du planlægger at rejse igennem. De fleste har en måde at ansøge om en tilladelse eller dispensation på, hvis din rig ikke opfylder deres love. At have disse på arkivet, når du rejser gennem hver stat, vil gøre din rejse mere glat. Det er også godt at vide, om der ikke er nogen dispensationer, så du kan omlægge din rejse.

Anbefalede: