Celebrity Reflection - Cruise Ship Tour and Profile

Indholdsfortegnelse:

Celebrity Reflection - Cruise Ship Tour and Profile
Celebrity Reflection - Cruise Ship Tour and Profile

Video: Celebrity Reflection - Cruise Ship Tour and Profile

Video: Celebrity Reflection - Cruise Ship Tour and Profile
Video: Aqua Class Stateroom Tour | Celebrity Reflection | Celebrity Cruises | Stateroom Tours 2024, September
Anonim
Celebrity Reflection krydstogtskib
Celebrity Reflection krydstogtskib

The Celebrity Reflection er det nyeste krydstogtskib i Solstice-klassen og sluttede sig til hendes fire ældre søsterskibe (Celebrity Solstice, Celebrity Equinox, Celebrity Eclipse og Celebrity Silhouette) i efteråret 2012.

Celebrity har beholdt mange af de funktioner, der findes på de andre Solstice-skibe, men har tilføjet et par nye, som krydstogtrejsende vil nyde.

hytter og suiter

Reflection Suite badeværelse på Celebrity Reflection
Reflection Suite badeværelse på Celebrity Reflection

Mange af kahyt- og suitekategorierne på Celebrity Reflection vil være velkendte for dem, der har sejlet på andre skibe i Solstice-klassen. Med 3.030 passagerer er dette skib lidt større. Celebrity Cruises har tilføjet tre kategorier af luksussuiter:

  • Reflection Suite - Der er kun én af disse suiter på Celebrity Reflection, og den er fantastisk. Denne suite med 2 soveværelser er over 1.600 kvadratfod og har en 194 kvadratmeter stor balkon. Suiten er udstyret med en stor spiseplads, moderne stue og et karakteristisk badeværelse med glasbruser, der strækker sig ud over skibets kant.
  • Signatur Suites - Skibet har fem Signature Suites, og de er placeret i det samme private nøglekort adgangsområde som Reflection Suite på dæk 14. Vinduer fra gulv til loft i opholdsområdet giver en fantastisk udsigt, og suiten på 441 kvadratmeter har en 118 kvadratmeter stor veranda og kan sove fire gæster.
  • AquaClass Suites - Disse 32 suiter var inspireret af populariteten af AquaClass-kahytterne på de andre skibe. Suiterne måler 300 kvadratfod og er større end AquaClass-kabinerne, men de har stadig alle suitefaciliteter og gratis adgang til Blu Restaurant.

Celebrity har også tilføjet otte Sky-suiter mere til Celebrity Reflection, hvilket bringer det samlede antal til 52.

Som de andre skibe i Solstice-klassen har Celebrity Reflection et mangfoldigt udvalg af andre suiter og luksuskahytter såsom Penthouse Suite, Royal Suite, Celebrity Suite, Family Ocean View, AquaClass, Concierge Class og Sunset Veranda.

De, der ikke ønsker at bo i en suite eller luksushytte på Celebrity Reflection, kan vælge en af de 723 deluxe-hytter med en veranda, en af de 70 havudsigter uden en veranda eller en af de 154 inde i kahytter, den billigste kategori på skibet. Én ting er rart ved Celebrity Reflection--alle hytter og suiter ville være acceptable for de fleste gæster, selv de mindste, laveste priser.

The Celebrity Reflection har 30 hytter og suiter, der er tilgængelige for kørestolsbrugere. Alle disse er større end de samme boliger i standardkategorien og har store, tilgængelige badeværelser.

Spisning og køkken

Murano Restaurant på Celebrity Reflection
Murano Restaurant på Celebrity Reflection

Dem, der har spist middag på berømthedenSilhouette vil opleve, at spisemulighederne på Celebrity Reflection er næsten identiske. Krydstogtskibet har et dusin spisesteder, lige fra det elegante, romantiske Murano med dets mindeværdige kontinentale køkken til den ultra-afslappede udendørs Mast Grill.

Seks af restauranterne har et fast gebyr. Hver af disse er forskellige, interessante og det ekstra tillæg værd for en særlig middag. Qsine er en sjov smagsrestaurant, perfekt til en gruppe venner. Den udendørs Lawn Club Grill er også et godt valg for en gruppe, da et medlem af partiet kommer til at lege kok og tilberede måltidet (bare rolig, en professionel er der til at hjælpe). Det italienske steakhouse Tuscan Grille og Murano er gode til en romantisk middag. The Tuscan Grille har en fantastisk udsigt over skibets agter, og Murano er elegant, stille og speciel.

The Porch and Bistro on Five har et lille tillæg og er en velsmagende mulighed til frokost eller et afslappet måltid. Cafe al Bacio & Gelateria har specialkaffe, te, kager og gelato, alt sammen med a la carte-priser.

Ikke alle restauranter på Celebrity Reflection har et ekstra gebyr. De fire inkluderede spisesteder er meget gode, og mange passagerer er meget glade for at spise i dem og sparer deres ekstra dollars til drinks, souvenirs eller udflugter. Hovedrestauranten, Opus Dining Room, er lige så slående som sine modstykker på de andre Solstice-skibe, med en spektakulær lysekrone og to-etagers vintårn, der dominerer rummet. Oceanview Cafe-buffeten har et bredt udvalg af internationale retter, med stationer snarere end langebuffet linjer. Selvom de fleste af restauranterne har sunde valgmuligheder, har AquaSpa Cafe i Solarium specialiseret sig i denne type køkken, og byder på lette anretninger til morgenmad og frokost. Endelig, hvis gæster begynder at få lyst til en burger, hotdog eller pommes frites, er Mast Grill stedet at spise.

Jeg elsker udseendet af Blu Restaurant, som kun er åben for dem, der bor i AquaClass-indkvarteringen og for gæster, når der er ledig plads. Dette mødested byder på "rent køkken" og har en elegant stemning.

Indvendige fællesarealer

Konferencecentret på Celebrity Reflection krydstogtskibet
Konferencecentret på Celebrity Reflection krydstogtskibet

Det indre af Celebrity Reflection er klassisk og moderne. Møblerne er rige, men alligevel komfortable. Atrium, med sit signaturtræ, er ofte det første indre fællesområde, en passager ser på. Dette atrium med flere dæk strækker sig fra dæk 3 til dæk 15 og er omgivet af interessante steder, de fleste med stille siddepladser såsom biblioteket, Hideaway og Celebrity iLounge. Andre spillesteder, såsom Game-On, et nyt twist på et kortrum, ligger også i nærheden af Atrium.

The Celebrity Reflection har mange af de samme lounger og barer som hendes søster. Der er mindst et dusin lounger, inklusive Sky Observation baren, med dens fantastiske udsigt om dagen og diskoteket om natten, den udendørs Sunset Bar på agteren af skibet og Michael's Bar med sit store udvalg af internationale øl. Martini Bar, som har en iskold top, og Passport Bar i Atrium er meget populære før og efter middagen. Da jeg elsker atprøv forskellige vine, Cellar Master er et af mine yndlingsvandhuller.

Som de fleste store krydstogtskibe har Celebrity Reflection en bred vifte af underholdningscentre, herunder et kasino, stor showlounge og adskillige spillesteder med enten livemusik eller diskotek. Derudover omfatter indkøbsgalleriet så velkendte detailbutikker som Bulgari og Michael Kors, sammen med en smykkebutik, damebutik og herrebutik.

En ny plads på Celebrity Reflection er det 2.853 kvadratmeter store konferencecenter på dæk 3, som kan rumme op til 220 gæster. Dette multifunktionelle rum kan bruges til en bred vifte af begivenheder såsom bryllupper, banketter, klasser, cocktailfester eller forretningsmøder. Rummet har flytbare vægge, så lokalet kan opdeles i mindre rum. Den har også fire 70-tommer LCD-tv. Skibets kulinariske team kan arrangere alle mulige forskellige typer middage eller fester.

The AquaSpa by Elemis har nogle interessante nye behandlingsrum, og det har også en komplet menu af spa-behandlinger. Den persiske have er blevet udvidet til 883 kvadratmeter og har nu et tyrkisk bad, kølerum, sensoriske brusere og infrarød sauna i nærheden.

Voksne vil elske solariet kun for voksne med dets dejlige pool og afslappende liggestole.

Udvendige og udendørs dækområder

Udendørs swimmingpool på Celebrity Reflection
Udendørs swimmingpool på Celebrity Reflection

De udendørs dækområder på Celebrity Reflection er designet til sjov, aktivitet og afslapning. En stor pool og hundredvis af liggestole og liggestole dominerer megetaf uderummet. Men ligesom hendes søsterskibe i Solstice-klassen, er signaturudendørsområdet Lawn Club. Ja, det er rigtigt græs, og jeg ville ønske, at min have derhjemme så halvt så god ud! De, der leder efter mere action, kan prøve basketballbanen.

Antallet af alkover, som er retreater i cabana-stil på The Lawn Club, er blevet øget på Celebrity Reflection. Disse kan rumme enten to eller fire gæster, og der opkræves et lejegebyr. Alkoverne er sjove til afslapning, a la carte-picnic og drinks og er endda udstyret med WiFi.

Som det er almindeligt i rejsebranchen, fik forfatteren gratis krydstogtindkvartering med henblik på anmeldelse. Selvom det ikke har påvirket denne anmeldelse, tror About.com på fuld offentliggørelse af alle potentielle interessekonflikter. For flere oplysninger, se vores etiske politik.

Anbefalede: