Texas-destinationer til sommersjov

Indholdsfortegnelse:

Texas-destinationer til sommersjov
Texas-destinationer til sommersjov

Video: Texas-destinationer til sommersjov

Video: Texas-destinationer til sommersjov
Video: Galveston (Texas) ᐈ Things to do | Best Places to Visit | Top Tourist Attractions ☑️ 2024, Kan
Anonim
Vejskilt på Interstate 10 i det østlige Texas
Vejskilt på Interstate 10 i det østlige Texas

Sommeren er et yndet tidspunkt at besøge Texas på. Og Lone Star State er fuld af gode og varierede steder at tilbringe din sommerferie. Hvis du leder efter en ferie ved vandet, finder du den i Texas, fra Gulf Coast til indre søer og floder. Landlocked sommerferiesteder byder på forlystelsesparker, vandlande, historie og god mad i Texas-stil med en overflod af autentiske mexicanske og Tex-Mex restauranter og berømt grill, sammen med seriøse kulinariske scener i Houston, Austin og Dallas-Fort Worth.

South Padre Island

South Padre Island velkomstskilt
South Padre Island velkomstskilt

South Padre Island, Texas' sydligste stranddestination, har et semi-tropisk klima, kilometervis af hvid sandstrand og klart grønt vand ved stranden. Øen har en række ejerlejligheder, hoteller, butikker, restauranter og barer, såvel som Schlitterbahn Beach Waterpark og flere andre attraktioner. Lige på den anden side af Laguna Madre Bay ligger den historiske by Port Isabel. Og en kort køretur væk ligger byen Brownsville og over grænsen, Matamoros, Mexico. Mellem fiskeri, svømning, surfing, windsurfing, jetski, beachcombing, fuglekikking, shopping og bare afslapning er der mere end nok til at udfylde en hel uges sommerferie på South Padre Island.

Garner StatePark

Rio Frio floden. Garner State Park Texas
Rio Frio floden. Garner State Park Texas

Garner State Park, der dækker lidt over 1.400 acres, som omfatter 10 acres flodfront langs Frio-floden, er en af de mest populære sommerdestinationer for både texanere og besøgende i Texas. Hænder ned, er floden uafgjort. Parken er et førsteklasses sted for svømning, fiskeri, kanosejlads, kajaksejlads, tubing, snorkling eller bare afkøles. Bortset fra floden tilbyder Garner State Park vandreture, fuglekiggeri og naturkiggeri. De fleste besøgende til Garner State Park overnatter, enten i lejehytter eller på teltcampingpladser.

Galveston Island

Galveston Island Pleasure Pier i skumringen
Galveston Island Pleasure Pier i skumringen

Bekvemt placeret inden for en times kørsel fra Houston, Galveston Island tilbyder besøgende et perfekt tilflugtssted for en weekend eller længere. Ud over miles af strande byder Galveston på et stort antal unikke butikker, hvoraf mange ligger i det historiske Strand-distrikt. At slentre langs den berømte Galveston Seawall er også en underholdende og afslappende måde at tilbringe tid på. Galveston er også hjemsted for en række restauranter, hoteller og ejerlejligheder. Og der er flere interessante attraktioner på øen, såsom Schlitterbahn Waterpark og Moody Gardens, samt historiske vartegn såsom Bishops Palace.

Corpus Christi

Corpus Christi, Texas, USA, Nordamerika
Corpus Christi, Texas, USA, Nordamerika

Centr alt beliggende langs den midterste Texas-kyst i regionen kendt som Coastal Bend, har Corpus Christi længe været et yndet sommerferiested for besøgende i Texas. Med en del af byen beliggende på fastlandet langs den vestlige kyst af Corpus Christi Bay og den anden del på North Padre Island, giver Corpus Christi besøgende en bred vifte af strandmuligheder. Det er også hjemsted for nogle af statens største attraktioner, såsom Texas State Aquarium og USS Lexington. Corpus Christi byder også på en række restauranter og klubber samt et væld af hoteller og ejerlejligheder.

San Antonio

USA, Texas, San Antonio, San Antonio River og River Walk i skumringen
USA, Texas, San Antonio, San Antonio River og River Walk i skumringen

San Antonio er Lone Star State's mest populære feriedestination året rundt. Sommeren er bestemt ikke anderledes. Ud over de mest berømte attraktioner, Alamo og River Walk, byder San Antonio på flere sommerattraktioner, hvoraf den mest fremtrædende er Six Flags Fiesta Texas.

Port Aransas

Great Blue Heron i Port Aransas, Texas, USA
Great Blue Heron i Port Aransas, Texas, USA

Placeret på spidsen af North Padre Island, er Port Aransas et malerisk øsamfund med et interessant udvalg af unikke restauranter og butikker, der supplerer dens miles af uberørte strande. Et af højdepunkterne ved et besøg i Port Aransas er færgeturen over til øen, som er med til at sætte tonen for en afslappende ferieoplevelse.

Anbefalede: