Craft destillerier i og omkring Toronto

Indholdsfortegnelse:

Craft destillerier i og omkring Toronto
Craft destillerier i og omkring Toronto

Video: Craft destillerier i og omkring Toronto

Video: Craft destillerier i og omkring Toronto
Video: 25 Things to do in Toronto Travel Guide 2024, April
Anonim

Det er ikke særlig svært at finde en pint lok alt brygget håndværksøl i byen, hvor så mange bryggerier dukker op. Det bliver også nemmere at finde cider, der er blevet brygget tæt på Toronto. Tilføj til den sprudlende liste lokal spiritus, hvoraf nogle er produceret lige her i byen, mens andre destillerier kan findes ikke langt derfra. Hvad enten det er gin, vodka, whisky eller rom, er håndlavet spiritus begyndt at tage fart i byen, og her er syv håndværksdestillerier at tjekke ud i og omkring Toronto.

Toronto Distillery Company

toronto-destilleri
toronto-destilleri

Dette destilleri i Torontos Junction-kvarter, som tilfældigvis engang var et tørt kvarter, destillerer deres spiritus fra lok alt fremskaffede korn og andre produkter og er et certificeret økologisk korn-til-glas-destilleri. The Distillery blev grundlagt i 2012 og var det første nye destilleri, der fik licens i Toronto siden 1933. Toronto Distillery Co. producerer Organic Single Grain Whiskys, JR's Dry Organic Canadian Gin (vinder af 2016 Toronto Ginapalooza), Organic Applejack og den smukt jordagtige Økologisk roesprit lavet af fermenterede sukkerroer.

Yongehurst Distillery

yongehurst
yongehurst

Harbour Rum, signaturtilbuddet fra Torontos Yongehurst Distillery, er den første Toronto-producerede lillebatch rom, eller som destilleriets hjemmeside antyder, den første rom destilleret i byen "muligvis nogensinde". Denne rom, der sælges i 375 ml flasker, er fremstillet ved at gære sydamerikansk certificeret økologisk melasse med en vildgærstamme fra Ontario æbler. Hvert produkt, der sælges hos Yongehurst, er fermenteret, destilleret og smagt til lige i destilleriet, så du ved, at du får streng opmærksomhed på detaljer og kvalitetskontrol. Ud over Harbour Rum kan du finde spiritus i begrænset mængde som Limoncello, forskellige typer gin og krydret rom.

Last Straw Distillery

sidste dråbe
sidste dråbe

Lige uden for Toronto i Vaughan finder du Last Straw Distillery. De blev åbnet for nylig i august 2016 og producerer adskillige unikke spiritus, herunder let lagret moonshine, blackstrap melasse rom og gin med mere at følge efterhånden som de fortsætter med at komme op at køre.

Dillon's Small Batch Distillers

dilloner
dilloner

At være placeret i Beamsville placerer Dillon's Small Batch Distillers i hjertet af Niagara-vinlandet. De valgte det særlige sted, så de ville være i nærheden af de produkter, de skulle bruge for at skabe deres spiritus, herunder druer, andre frugter og botaniske produkter. Fokus er på fire signaturspiritus, som omfatter rugwhisky, hvid rug, vodka og flere typer gin, herunder tør gin, ufiltreret gin, rose gin, cherry gin og jordbær gin. Derudover producerer Dillon's også frugtbrændevin, forskellige smagsvarianter af bitter og absint. Daglige ture er tilgængelige fra Victoria Day weekend til1. november både middag og 15.00. Ture koster $5.

Junction 56

Tag en tur til Stratford, Ontario for at besøge Junction 56 Distillery. Destilleriet åbnede i 2015 og producerer gin, vodka og moonshine, og de putter i øjeblikket whisky i tønder for at modne. Moonshine er tilgængelig på udvalgte LCBO-steder, mens du kan få gin og vodka via en tur til destilleriet. Hvis du har lyst til at lære lidt mere om destilleringsprocessen, kan du bestille en rundvisning på anlægget, hvor du får et nærmere kig på destilleriet og alle dets bevægelige dele. Ture koster $10 og inkluderer prøver.

Still Waters Distillery

stille vand
stille vand

Prisbelønnet small batch whisky er navnet på spiritusspillet på Still Waters Distillery i Concord, Ontario. Still Waters Distillery etablerede butik i 2009 som Ontarios første mikrodestilleri, og de fortsætter med at vinde anerkendelser, priser og fans takket være den kærlighed og viden, de lægger i deres produkt. De moser, gærer og destillerer i hånden for at producere deres højt elskede whisky og rug, og produkterne omfatter single m alt whisky lavet af 100 procent canadisk to-rækket m altet byg, rugwhisky og to blandinger (rød blanding og blå blanding).

Sixty-Six Gilead Distillery

Der produceres flere håndlavede spiritus på dette Prince Edward County-destilleri, der ligger på en 80 hektar stor gård. Alle Sixty-Six Gileads spiritus er alle produceret på stedet i små partier ved hjælp af en specialfremstillet kobberdestillation. Her finder du tre typer vodka (canadisk rug, fuld hvede og canadisk fyrretræ),to whiskyer (Crimson Rye og Wild Oak), Loyalist Gin, Duck Island Rum og Black Dragon Sochu. Du kan finde Loyalist Gin på LCBO, men hvis du vil have fingrene i noget andet, skal du tage en tur til destilleriets detailbutik.

Anbefalede: