The Plaza Art Fair i Kansas City

Indholdsfortegnelse:

The Plaza Art Fair i Kansas City
The Plaza Art Fair i Kansas City

Video: The Plaza Art Fair i Kansas City

Video: The Plaza Art Fair i Kansas City
Video: Kansas City Plaza art fair 2022 2024, Kan
Anonim
Kansas City Plaza Art Fair
Kansas City Plaza Art Fair

En af Kansas Citys yndlingstraditioner er den årlige Plaza Art Fair. Det, der startede i 1932, er blevet en af landets top fem kunstmesser med over ni blokke af kunst, kunsthåndværk og smykker med topkunstnere fra metro, nation og rundt om i verden.

Hvad mange ikke ved, er, at over 1.500 kunstnere konkurrerer i en jurybedømt proces for at klare cuttet hvert eneste år.

Ikke bare en kunstmesse

Plaza Art Fair er en af KC's hævdvundne traditioner. Vejret er næsten altid perfekt, og du får taget dit seje efterårstøj ud. Ja, mange mennesker går efter kunsten…men de fleste mennesker, der deltager, går også for at møde venner, folk ser, drikker noget vin og nyder god mad.

Foodfund

En af de bedste grunde til at tage til Plaza Art Fair er spisningen. Restauranter fra omkring Plaza tager deres kulinariske kunst ud på gaderne og har salgsboder med slik på hele messen. Tomfoolries, The Classic Cup og Bo Lings (bare for at nævne nogle få) er fair favoritter med alt fra hamburgere og hotdogs til lammeskank og dessert…og alt derimellem.

Restauranter begynder at handle i følgende lokaliteter:

  • På øst- og vestsiden af hallerne.
  • På nordsiden af Ward Parkwaymellem Williams Sonoma og Plaza III.
  • On Wornall mellem Williams Sonoma og Cole Haan.

Parkering

Parkering er et udyr, uanset hvordan du svinger det under Plaza Art Fair. Gå tidligt, og du vil sandsynligvis finde en plads i et af de gratis parkeringshuse. Gå sent, og du vil sidde fast i trafikken.

Bedste bud: Gå mod nord eller syd og prøv at finde parkering på gaden og gå. Der er også steder vest for Plaza.

Anbefalede: