Hvad skal man se og lave i Little Italy, San Diego

Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man se og lave i Little Italy, San Diego
Hvad skal man se og lave i Little Italy, San Diego

Video: Hvad skal man se og lave i Little Italy, San Diego

Video: Hvad skal man se og lave i Little Italy, San Diego
Video: САН-ДИЕГО, Калифорния - путеводитель, день 2 (Старый город, парк Бальбоа) 2024, Kan
Anonim
Little Italy Neighborhood i San Diego
Little Italy Neighborhood i San Diego

Little Italy er et kvarter i downtown San Diego. Det var oprindeligt et overvejende italiensk fiskerikvarter. Det har oplevet en genopblussen i de senere år, og nu er Little Italy et hipt bykvarter, der hovedsageligt består af restauranter, detailbutikker, boligdesignbutikker, kunstgallerier og højhuse.

Lille Italiens historie

Little Italy har været et stabilt etnisk forretnings- og boligsamfund siden 1920'erne og repræsenterer i dag San Diegos ældste sammenhængende erhvervskvarter i centrum. På et tidspunkt boede mere end 6.000 italienske familier i Little Italy og arbejdede for at bygge San Diego ind i centrum af verdens tunindustri. Med tunindustriens tilbagegang på vestkysten og ødelæggelsen af 35 % af Little Italy på grund af konstruktionen af Interstate 5 i 1960'erne, led Little Italy næsten tredive års tilbagegang.

Hvad gør det specielt?

San Diego har et par mangeårige etniske kvarterer, men Little Italy har altid haft en stolt tradition. Selv i årene som en eftertanke for at være en downtown-interesse, bestod kvarteret altid af mor og pop-virksomheder. Og nu, takket være ombygningen, har kvarteret fået et smukt nyt skær med nye spisesteder, butikker ognattesteder.

Hvad definerer det?

Mad. Det er trods alt Little Italy, ikke? I årevis gik du til nabolaget for pizza hos Filippi eller bagværk og sandwich hos Solunto Bakery. Nu er der nogle eksklusive gourmetrestauranter blandet med de traditionelle spisesteder. I dag er det også et fantastisk sted væk fra travlheden i Gaslamp Quarter og resten af centrum for bare at bruge dagen på at slentre og slappe af.

Ting at gøre

Little Italy er et fantastisk sted at bo med nye ejerlejligheder, spisesteder og butikker inden for et par gader. Det er også hjemsted for sjove årlige begivenheder som Art Walk, Festa, stickball-mesterskaber, Carnevale og andre, der gør Little Italy til et festligt sted at bo.

Bedste væddemål til spisesteder

Tja, hvis du vil have ligetil italiensk mad, er der den førnævnte Filippi's Pizza Grotto samt Mimmo's Italian Village, Buon Appetito, Bencotto Italian Kitchen og Mona Lisa Italian Restaurant. Der er også Indigo Grill, Extraordinary Desserts, Waterfront og Princess Pub and Grille for andre smagsoplevelser.

Bedste væddemål til drinks og underholdning

Little Italy er lidt mere tilbagelænet end det nærliggende Gaslamp Quarter, men du kan nemt finde steder at drikke og blive underholdt. Anthology er en stilfuld natklub og restaurant, der er vært for nationale musikalske optrædener. I den anden ende af spektret er Casbah, der byder på indie og alternativ livemusik. The Waterfront er din klassiske dykkerbar, der serverer gode burgere. Og hipstere går over til det nærliggende W-hotel og besøger klubberne og barerneder.

Hvor kan man handle

Little Italy er et sted med specialbutikker, butikker og tjenester. Der er Architectural Salvage, Boomerang For Modern, French Garden Shoppe, Nelson Photo Supplies og mange andre, der er værd at slentre ind i.

Sådan kommer du dertil

Fra Interstate 5, mod syd:Take Front St./Civic Ctr. tag af, tag den første til højre ad Cedar Street, kør to blokke mod vest, tag til højre ad India Street.

Fra Interstate 5, mod nord:Afslut Hawthorn/Airport, drej til venstre ad Columbia Street og derefter til højre ad Cedar Street og derefter til højre ad Indien Gade.

Fra Highway 8:Tag Highway 163 South til Highway 5 North, tag afkørsel Hawthorn/Airport, drej til venstre ad Columbia Street og derefter til højre ad Cedar Gade, derefter til højre ad India Street.

Offentlig transport er let tilgængelig via Blue Line's County Administration Center/Little Italy station.

Anbefalede: