The Wal-Mart Museum i Sam W altons originale butik

Indholdsfortegnelse:

The Wal-Mart Museum i Sam W altons originale butik
The Wal-Mart Museum i Sam W altons originale butik

Video: The Wal-Mart Museum i Sam W altons originale butik

Video: The Wal-Mart Museum i Sam W altons originale butik
Video: Birthplace Of Walmart - Inside The First Store & Museum / Grave Of Sam Walton 2024, Kan
Anonim
Wal-Mart Museum Storefront
Wal-Mart Museum Storefront

Sam W altons originale butik, W alton's 5 & 10, i Bentonville er vært for Wal-Mart Museum (tidligere Wal-Mart Visitor's Center). Wal-Mart Visitor's Center blev åbnet i 1990 for at fremvise Wal-Marts historie og deres bidrag til regionen. Sam W alton var medvirkende til at sætte denne historie sammen (han døde i 1992), og mange medarbejdere (Wal-Mart-ansatte) slog til for at hjælpe med at designe, planlægge og endda bemande besøgscentret.

Det oprindelige besøgscenter blev udvidet og ombygget i 2011 til at omfatte den originale W alton's 5 & 10 og den tilstødende bygning (Terry Block-bygningen). Tidligere havde det lige været W alton's 5 & 10. Så hvis du ikke har været i et stykke tid, er det større end nogensinde.

Den gamle W alton-butik er en rigtig, fungerende butik, der fungerer som en gavebutik. De sælger retrolegetøj og slik og har noget af det originale inventar. De originale grønne og røde gulvfliser, der stadig er der i dag i 5&10, blev installeret i 1951. Hvis du bemærkede, at de ikke passer sammen, er det fordi Sam sparede penge ved at købe en masse fliser af. Du kan også købe Wal-Mart-memorabilia og Sam W altons bog "Made in America" i butikken. Nogle af pennene er faktisk lavet af de gamle tagtømmer fra W alton's 5&10, der skulleblive udskiftet, da museet blev ombygget. Efter at have besøgt butikken, går du ind på museet. Museet indeholder memorabilia og uddrag af Wal-Mart-historien, herunder Sams berømte lastbil. Han var berømt sparsommelig og kørte en rød 1979 Ford F150 pickup (der er en kopi foran museet). Tandmærkerne på rattet er fra hans hund Roy. Han har citeret for at sige:

Jeg tror bare ikke på, at en stor prangende livsstil er passende. Hvorfor kører jeg en pickup? Hvad skal jeg slæbe mine hunde rundt i, en Rolls-Royce?

Du kan se flere beviser på hans nøjsommelighed, han var, mens du besøger en model af hans kontor. Wal-Mart-ansatte fortæller historier om, hvor sparsommelig og jordnær han var. Han boede i et beskedent hus og bar beskedent tøj, stik modsat af det imperium, han byggede. Et sjovt stykke viden er, at maleriet på væggen ikke hænger lige, selv når de har forsøgt at rette det op. Det var præcis sådan på Sams kontor.

En af de bedste dele af museet er den gammeldags sodavandsbutik. De serverer Yarnells is, som er et Arkansas-mærke. Yarnell's is var det første ismærke Sam nogensinde solgte i sine 5 & 10. Sam kunne godt lide butter pecan, så sodavandsbutikken har den smag. De har også en speciel Wal-Mart-smag, kaldet spark cream, som er blå og gul (Wal-Mart-farverne). I 2014 serverede Walmart Museums Spark Café 12.417 gallons is, det er 529.792 kugler. Ifølge Wal-Mart-bloggen var 46.720 af disse scoops gnistcreme. Nogle af de bedste ting at prøve på museet er de gamle-fashioned sundaes, shakes og issodavand. Det er svært at finde en is-sodavand længere. Du kan få en æggecreme eller en m altet i Spark Cafe.

Hvor:

The Visitor's Center er placeret i Bentonville, Arkansas. Det er på 105 North Main Street, og hvis du er i Bentonville, er det umuligt at gå glip af det!

Websted:

Onlinecentret har masser af information om Sam W alton og Wal-Marts vækst og historie.

Anbefalede: