Arkansas vandlande og forlystelsesparker
Arkansas vandlande og forlystelsesparker

Video: Arkansas vandlande og forlystelsesparker

Video: Arkansas vandlande og forlystelsesparker
Video: Magic springs theme and water park in hot springs, arkansas , USA/ very nice park in usa/ arkansas 2024, Kan
Anonim
Parrot Island Waterpark rutsjebaner
Parrot Island Waterpark rutsjebaner

Magic Springs er den største forlystelsespark i Arkansas. Entré inkluderer adgang til Crystal Falls, et stort vandland. Andre steder i staten er der andre vandlande af varierende størrelse samt nogle små forlystelsesparker og familieunderholdningscentre. Lad os køre ned ad parkerne i Arkansas, som er ordnet alfabetisk.

Alma Aquatic Center: Alma

Alma Aquatic Center
Alma Aquatic Center

Alma Aquatic Center er et lille, kommun alt vandland med otte vandrutsjebaner, et vandlegeområde og tre pools, hvoraf den ene har vippebrætter.

Clarksville Aquatic Center: Clarksville

Clarksville Aquatic Center Arkansas
Clarksville Aquatic Center Arkansas

Det kommunale anlæg omfatter et lille udendørs vandland og en indendørs pool. De udendørs attraktioner omfatter et interaktivt vandlegecenter med en tipspand, en lazy river og en pool.

Crenshaw Springs Water Park: White Hall

Crenshaw Springs Water Park
Crenshaw Springs Water Park

Attraktioner i det lille udendørs vandland inkluderer Diamondback Dive speed slide, Cottonmouth Curse body slide og Crenshaw Creek lazy river. Der er også attraktioner for yngre børn, en klatrevæg, hvor deltagerne kan falde i vandet, og en poolmed vippebrætter.

Fast Lane Entertainment: Lowell

Fast Lane Entertainment er et indendørs familieunderholdningscenter med bowling, lasertag, kofangerbiler, en lille rutsjebane, en spillehal og andre attraktioner.

Funland Amusement Park: North Little Rock

Funland Amusement Park Arkansas
Funland Amusement Park Arkansas

Den lille forlystelsespark, der drives af byens park- og rekreationsafdeling, byder på børneture, herunder et tog, en karrusel, en mini-rutchebane og et lille pariserhjul. Det tilbyder særlige priser for grupper og fester.

FunTrackers Family Park: Hot Springs

Funtrackers Familiepark
Funtrackers Familiepark

FunTrackers Family Park er et familieunderholdningscenter, der tilbyder gokarts, bumperbåde, minigolf og en spillehal.

Holiday Springs Water Park: Texarkana

Holiday Springs Water Park Arkansas
Holiday Springs Water Park Arkansas

Holiday Springs er et udendørs vandland i en god størrelse, der har Ozark Cliff Hanger-rutsjebanen med sløjfe med en affyringskapsel, Texas Sky Fall-hastighedsrutschebaner og andre vandrutsjebaner med krop og rør. Andre attraktioner omfatter et bølgebassin, et interaktivt vandlegecenter, et soppebassin, en spa og et sandslotsområde.

Magic Springs and Crystal Falls: Hot Springs

Arkansas Twister coaster ved Magic Springs
Arkansas Twister coaster ved Magic Springs

Den traditionelle forlystelsespark er Arkansas' største. Store rutsjebaner inkluderer Arkansas Twister i træ, den vertikale lift X-Coaster og den omvendte The Gauntlet. Der er også andre spændende forlystelser, familieture som f.eksPiratskib og børneture, inklusive en karrusel, et tog og et lille pariserhjul. Magic Springs tilbyder nationale musikalske handlinger som en del af sin koncertserie. Hvert efterår præsenterer den sin Halloween-begivenhed, Magic Screams.

The Crystal Falls udendørs vandland er inkluderet i entréprisen. Seværdigheder inkluderer Boogie Blast FLowRider-surfingsimulatoren, High Sierra speed-rutschebanen, Rapid Falls Raceway-multibanemåtte-rutsjebanen, et rutsjebanetårn med syv vandrutsjebaner, en skålrutsjebane, et bølgebassin, en lazy river, det interaktive vand på Splash Island legecenter og et legeområde for små børn.

Parrot Island Waterpark: Fort Smith

Parrot Island Waterpark i Arkansas
Parrot Island Waterpark i Arkansas

Parrot Island er et udendørs vandland af en anstændig størrelse, og inkluderer hurtigrutschebanen Pineapple Plunge, kropsrutsjebaner, en lazy river, et bølgebassin, et aktivitetsbassin og et børneområde. Det er en del af Ben Geren Park, som også tilbyder minigolf, gokarts, cykelstier, en legeplads og andre aktiviteter.

Rogers Aquatics Center: Rogers

Rogers Aquatic Center
Rogers Aquatic Center

Det lille udendørs vandland drives af byen Rogers. Attraktioner omfatter vandrutsjebaner, en lazy river, et interaktivt vandlegecenter med en dumpespand, en pool, volleyballbaner og et picnicområde.

Splash Zone Water Park: Jacksonville

Splash Zone Water Park i Arkansas
Splash Zone Water Park i Arkansas

Det lille udendørs vandland drives af Jacksonville Parks and Recreation. Attraktioner omfatter vandrutsjebaner, en pool og legeområder.

Wild RiverLand: North Little Rock

Wild River Country i Arkansas
Wild River Country i Arkansas

Wild River Country er et udendørs vandland i god størrelse, der tilbyder en Aqualoop-rutschebane, en speed-rutschebane, en bowl-rutschebane, en tur med familieflåde plus en række andre vandrutsjebaner. Andre attraktioner omfatter et bølgebassin, en lazy river, en aktivitetspool og et børneområde.

Dogpatch USA og Heritage USA

Heritage USA Arkansas
Heritage USA Arkansas

Lad os huske en Arkansas-park, der ikke længere er åben: Dogpatch USA. Beliggende i det nordvestlige hjørne af staten åbnede parken i 1968 og lukkede sine porte i 1993.

Ifølge en fanside for den hedengangne park overbeviste en lokal udvikler Al Capp om at licensere sine Li'l Abner-figurer til en forlystelsespark baseret på den populære tegneserie. Capps hillbilly-karakterer boede i bjerglandsbyen, Dogpatch, USA. Parken omfattede autentiske Ozark Mountain-bjælkehytter fra det 19. århundrede, coastere såsom Earthquake McGoon's Brain Rattler og Frustratin' Flyer, en RV-park og et motel. Byen, hvor parken lå, skiftede officielt navn til Dogpatch, men vendte tilbage til Marble Falls, efter at parken var lukket.

Et nyt firma har planer om at genoprette parken og omdøbe den til Heritage USA.

Anbefalede: