Forlystelsesparker og vandlande i Idaho, inklusive Silverwood

Indholdsfortegnelse:

Forlystelsesparker og vandlande i Idaho, inklusive Silverwood
Forlystelsesparker og vandlande i Idaho, inklusive Silverwood

Video: Forlystelsesparker og vandlande i Idaho, inklusive Silverwood

Video: Forlystelsesparker og vandlande i Idaho, inklusive Silverwood
Video: SILVERWOOD IDAHO 2024, Kan
Anonim
Rystende rutsjebane ved Silverwood
Rystende rutsjebane ved Silverwood

Der er ikke mange forlystelsesparker eller forlystelsesparker i Idaho. Hvis du ønsker at få din fix højprofilerede, tematiske attraktioner, skal du tage til andre stater. Parkglade Californien byder for eksempel på Legoland California og Universal Studios Hollywood. Men der er nogle sjove steder at besøge i staten, herunder den store forlystelsespark, Silverwood, som er anført nedenfor.

Idaho tilbyder mere udvalg, når det kommer til vandlande. Der er både udendørs parker, som opererer sæsonmæssigt, og indendørs parker, som er åbne året rundt. Statens forlystelsesparker og vandlande er opført alfabetisk.

Downata Hot Springs i Downata

Udendørs og indendørs vandland

Dette er egentlig ikke et vandland i sig selv, men i virkeligheden mere en vandlegeplads. Aktiviteterne på Downata Hot Springs omfatter en naturligt opvarmet pool, spabad, 2 hydrorør og vandrutsjebaner. Faciliteten tilbyder også en campingplads, hytter og en spa.

Funland i Zoo i Idaho
Funland i Zoo i Idaho

Funland i Zoo i Idaho Falls

Udendørs forlystelsespark

Denne dejlige lille forlystelsespark går tilbage til 1947 og lukkede, men planlægger at genåbne i 2022. Den vil omfatte restaurerede forlystelser såsom en karrusel, pariserhjul,snurrende fly, og et tog, samt nye forlystelser. Den vil også have en 18-hullers minigolfbane.

Lava Hot Springs Idaho vandland
Lava Hot Springs Idaho vandland

Lava Hot Springs in Lava

Udendørs og indendørs vandland

Som Donwata Hot Springs handler Lava i virkeligheden mere om de varme kilder end om et traditionelt vandland. Funktionerne omfatter en naturlig mineralpool, olympisk AAU-pool, 33 fod højt dykkertårn og vandrutsjebaner. Indendørs faciliteter omfatter et vandcenter og Kiddie Cove, et vandlegeområde for tyke.

Raptor Reef Waterpark og Triple Play Family Fun Park i Hayden

Indendørs vandland og et indendørs/udendørs familiesjovcenter

Raptor Reef er et forholdsvis lille indendørs vandland med dinosaur-tema. Funktionerne inkluderer Velociraptor Vortex bowl-turen, Lost Falls-rørrutschebanen, Prehistoric Plunge-kroppsrutschebanen, et lille bølgebassin og en interaktiv vandlegestruktur med en vippespand. Triple Plays aktiviteter omfatter en rebbane, kofangerbiler, minigolf og lasermærke.

Roaring Springs vandland Idaho
Roaring Springs vandland Idaho

Roaring Springs og Wahooz i Meridian

Udendørs vandland og et indendørs/udendørs familiesjovcenter

Den 15 hektar store udendørs Roaring Springs byder på et bølgebassin, en lazy river, et legeområde for børn, en spændende hurtigrutschebane og sløjfe-rutsjebane og andre attraktioner. Wahooz tilbyder blandt andet gokarts, laser tag, en arkade, bumperbåde, battingbure og bowling.

For 2021 vil parken introducere Snake River Run, en vandrutsjebane, hvor to passagererflåder vil navigere i to "flyvende tallerken"-elementer, der vil piske dem rundt.

Silver Rapids Water Park på Silver Mountain Resort i Kellogg

Indendørs vandland

Statens største indendørs vandland omfatter en FlowRider-surfingattraktion, en tur med familieflåde, vandrutsjebaner og et aktivitetsbassin med vandbasketball.

Silverwood Theme Park Idaho
Silverwood Theme Park Idaho

Silverwood and Boulder Beach i Athol

Udendørs forlystelsespark og vandland

Idahos største forlystelsespark og vandland (en pris bringer dig ind i begge parker) byder på syv rutsjebaner, inklusive de anerkendte træ-og-baner, Timber Terror og Tremors. Silverwood tilbyder et godt sammendrag af andre spændende forlystelser, familieture, børneture og shows. Vandlandet, Boulder Beach, byder på masser af måder at blive våd på, herunder et stort bølgebassin, to familieflådeture og masser af vandrutsjebaner.

I 2021 vil Silverwood debutere Stunt Pilot, en single-rail coaster, der vil levere en særlig smidig tur med bratte overgange mellem elementer, inklusive tre inversioner.

Yellowstone Bear World i Rexburg

Udendørsattraktion

Yellowstone Bear World er en drive-thru-dyrepark (og ja, bjørne er i parken), men den omfatter også nogle forlystelser såsom en lille rutsjebane og et tog.

Parker i nærheden

  • forlystelsesparker i Las Vegas-området
  • California forlystelsesparker

Bygone Parks

Der plejede at være et par flere steder at finde sjov i Idaho. For eksempel Meridell Park iPocatello opererede i begyndelsen af 1900-tallet og indeholdt træ-coaster (faktisk var der kun træ coaster dengang), Scenic Railway. Der var en anden Scenic Railway coaster (navnet var ret populært i de tidlige dage af forlystelsesparker) ved White City i Boise. Den park åbnede også i begyndelsen af 1900-tallet. Det er uklart, hvornår det lukkede, men det har været nedlagt i mange år.

Anbefalede: