Connecticut vandlande og forlystelsesparker
Connecticut vandlande og forlystelsesparker

Video: Connecticut vandlande og forlystelsesparker

Video: Connecticut vandlande og forlystelsesparker
Video: Ч.2 С большой горки много людей | в Blue Tree Phuket #bluetreephuket 2024, April
Anonim

Connecticut har et par vidunderlige forlystelsesparker, der også har vandlande. Mens de byder på moderne spænding, er de to parker bemærkelsesværdige for deres lange levetid og historie. Du plejede at være i stand til at køre ned ad vandrutsjebaner året rundt på CoCo Key Water Resort i Waterbury, statens enlige indendørs vandland. Desværre lukkede hotellet og vandlandet i 2016.

Som det ofte er tilfældet for forlystelsesparker, især i den nordøstlige del af landet, plejede der at være en del flere steder at finde sjov i Connecticut, som siden er blevet lukket. For eksempel fungerede Savin Rock i West Haven fra omkring 1870 til 1966. Dens coastere omfattede Roller Boller, Giant Flyer og Virginia Reel. West Haven var noget af et paradis for parker. White City åbnede i begyndelsen af 1900-tallet og lukkede i 1967. Gennem årene tilbød den to coastere, Sky Blazer og White City Flyer. Også i West Haven kunne besøgende køre på Devil træ-coaster ved Liberty Pier, som lukkede i 1932.

Roton Point åbnede i 1880'erne i Norwalk og bød på spænding på coastere såsom Skylark og Big Dipper indtil 1942. Steeplechase Island opererede fra 1892 til 1958 i Bridgeport. Lakewood Park plejede at underholde besøgende i Waterbury. Ryttere kunne trodse Greyhound coasteren ved Walnut Beach i Milford indtil den nyeEnglands orkan i 1938 ødelagde den.

Før vi kommer til Connecticut-parker og -attraktioner, der er åbne, er her nogle ressourcer til at finde sjove steder i nærheden og lave rejseplaner:

  • Six Flags New England og Hurricane Harbor - Enorm forlystelsespark og vandland lige over grænsen i Agawam, MA
  • Andre forlystelsesparker i Massachusetts
  • Massachusetts Water Parks
  • New York Theme Parks
  • New York Water Parks

Connecticut-parker er opført alfabetisk:

Adventure Park in Storrs

Adventure Park ved Storrs
Adventure Park ved Storrs

Dette er ikke en traditionel forlystelsespark med rutsjebaner og andre forlystelser. Dens ejere beskriver det som en "luftskovspark." Aktiviteterne omfatter zip-linjer, stier og udfordringsbroer.

Udendørs eventyrpark

Lake Compounce og Crocodile Cove i Bristol

Lake-Compounce-Front-Entrance
Lake-Compounce-Front-Entrance

Den udbasunerer ikke sin status for højt, men Lake Compounce udmærker sig ved at være landets ældste kontinuerligt fungerende forlystelsespark. (Det åbnede første gang i 1846.) Det er en klassisk forlystelsespark med nogle fantastiske moderne detaljer. Blandt dets højdepunkter er Boulder Dash, en af verdens mest anerkendte træ-coasters. Andre fremtrædende omfatter Phobia Phear, en 3-dobbelt-lanceret coaster, Thunder Rapids tømmerflåde turen og Wildcat træ coaster, som åbnede i 1927.

Entré inkluderer Crocodile Cove, Connecticuts største vandland. En af dens vandrutsjebaner munder ud i Lake Compounce med samme navn. I 2021 blevpark bød Venus Vortex velkommen til lineup. Crocodile Coves største vandrutsjebane til dato, den sender passagerer i store rør ned ad en mørk tunnel og ind i en halfpipe-lignende rampe til sin finale.

Forlystelsespark og udendørs vandland

Nature's Art Village i Montville

Nature's Art Village Splashpad
Nature's Art Village Splashpad

Nature's Art Village er ikke en konventionel forlystelsespark og tilbyder ikke det typiske udvalg af coastere og spinning-ture, som findes i parker. Attraktioner omfatter The Dinosaur Place, en udstilling med snesevis af animerede dinosaurer, en legeplads og et månespring. En splashpad giver besøgende mulighed for at køle ned med en række forskellige sprøjter og andre måder at blive våd på. Indendørs aktiviteter omfatter en sølvmine, panorering efter guld og The Genius Museum. Komplekset omfatter også butikker og en antikvitetsmarked.

Udendørs eventyrpark, splashpad og indendørs attraktioner

Ocean Beach Park i New London

Ocean Beach Park Connecticut
Ocean Beach Park Connecticut

Den lille park ved havet byder på et par børneforlystelser og familieture, såsom en karrusel, en Scrambler og en junior-rutschebane. Ocean Beach tilbyder ikke rigtig et vandland. Det er kun en enkelt vandrutsjebane, et par sprøjter til yngre besøgende og en pool. Naturligvis byder havet også på nogle vandaktiviteter.

Forlystelsespark og udendørs vandrutsjebane

On Track Karting i Brookfield og Wallingford

Junior- og voksenracerkøretøjer er tilgængelige på de to On Track Karting-steder. Deltagerne ræser mod hinanden på timet sporsessioner.

Kart racing

Quassy Amusement Park og Splash Away Bay i Middlebury

Foto af den højt vurderede træ-coaster ved Quassy i Middlebury, Connecticut
Foto af den højt vurderede træ-coaster ved Quassy i Middlebury, Connecticut

Det er ikke helt så gammelt som Lake Compounce, men Quassy dateres tilbage til 1908 og er en af landets få tilbageværende trolleyparker. Det tilbyder også et udendørs vandland samt svømning i søen. Og den har en vidunderlig rutsjebane i træ, Wooden Warrior. Andre attraktioner i den charmerende park omfatter et fritfaldstårn, en vand-og dalbane, rutschebanen Little Dipper og yderligere spændende forlystelser og børneture.

I 2020 åbnede Quassy Tidal Wave, et svingende piratskib. For 2022 introducerer badelandet en ny op ad bakke vandrutschebane. Quassy embedsmænd siger, at den store attraktion vil repræsentere den største investering i parkens historie.

Forlystelsespark og udendørs vandland

Sonny's Place in Somers

Karrusel på Sonny's Place i Connecticut
Karrusel på Sonny's Place i Connecticut

Familieunderholdningscentret byder på en række indendørs og udendørs attraktioner og ting at lave. Disse inkluderer ture ombord på en dejlig antik karrusel, en XD dark ride, en stor legestruktur med rutsjebaner, broer og andre aktiviteter, en virtual reality-oplevelse, laser tag, en zip-line, go karts, minigolf, batting bure, en klatrevæg og en arkade. Der er også en restaurant og en bar.

Anbefalede: