Georgiens vandlande og forlystelsesparker - Find det sjovt
Georgiens vandlande og forlystelsesparker - Find det sjovt

Video: Georgiens vandlande og forlystelsesparker - Find det sjovt

Video: Georgiens vandlande og forlystelsesparker - Find det sjovt
Video: Tyskland hjælper forældre på en måde, som amerikanerne kun kan drømme om! 🇩🇪 2024, April
Anonim
Wahoo racerrutschebane ved Six Flags White Water Atlanta
Wahoo racerrutschebane ved Six Flags White Water Atlanta

Selv om der ikke er nogen større destinationsforlystelsesparker i Georgia (for dem kan du tage sydpå til Florida og besøge steder som Universal Orlando eller Disney World), er der nogle store regionale forlystelsesparker (og mindre). Der er også masser af vandlande, hvilket er en fantastisk ting, da det kan blive meget varmt og fugtigt i staten.

Vandlande og forlystelsesparker i Georgien er opført alfabetisk.

Andretti indendørs karting og spil i Buford og Marietta

Andretti indendørs karting og spil
Andretti indendørs karting og spil

Go-karts er hovedattraktionen på de to familieunderholdningscentre. De tilbyder også laser tag, 7-D interaktive teatre, bowling, bevægelsessimulatorer, virtual reality, arkadespil og full-service restauranter. Buford-lokationen åbnede i 2021.

The Beach at International Park i Jonesboro

The Beach vandland i Georgia
The Beach vandland i Georgia

Udendørs vandland

Beliggende i Clayton County International Park, The Beach er en mellemstor, kommunal park med et par vandrutsjebaner, en eventyrlig børnepool og en sø med kilden. I 2021 udvidede det og tilføjede nye pools, en stænkpude, en lazy river og en børnepool. Den fremhævede tilføjelse er enFlowRider bølgeskabende surfattraktion. Faciliteten omfatter også fiskeri, volleyball, en snackbar, fodbold, softball, en cykelsti og tennis. 2021-udvidelsen tilføjer også et indendørs rekreationscenter med en s altvandspool.

Fun Spot America in Fayetteville

Fun Junction USA park i Georgia
Fun Junction USA park i Georgia

Indendørs og udendørs forlystelser

Fun Spot America er mere et familieunderholdningscenter end en forlystelsespark. Blandt dets attraktioner er Screaming Eagle stål-coaster, en Giant Swing pendultur, en lille tårntur, børneture, minigolf, gokarts og en zip-line.

Parken har annonceret, at den vil åbne en stor ny rutsjebane i 2022. Selvom ingen detaljer er blevet afsløret, sagde Fun Spot America, at turen vil blive fremstillet af Rocky Mountain Construction, en designer kendt for sin innovative coastere. Det vil sandsynligvis være en enkelt-skinne "Raptor" coaster, der ligner Wonder Woman: Golden Lasso Coaster på Six Flags Fiesta Texas i San Antonio.

Great Wolf Lodge i LaGrange

Great Wolf Lodge i LaGrange Georgia
Great Wolf Lodge i LaGrange Georgia

indendørs vandland-resort

En del af Great Wolf Lodge-kæden, Georgia-lokationen inkluderer en spændende rutsjebane med et udskydningskammer, en lazy river, et aktivitetsbassin, en tur med familieflåde og aktiviteter for yngre besøgende. Adgang er kun tilgængelig for registrerede overnattende gæster på hotellet og er inkluderet i værelsespriserne.

Helen Tubing & Waterpark i Helen

Helen Water Park i Georgia
Helen Water Park i Georgia

Denne lille,udendørs vandland inkluderer rørrutschebaner, speedrutsjebaner og en lazy river. Separat tilbyder parken også tubing i Chattahoochee-floden, hvilket er omkring en to-timers oplevelse.

High Falls Water Park i Jackson

High Falls Water Park i Georgia
High Falls Water Park i Georgia

Et lille, udendørs vandland, High Falls, tilbyder et legeområde med pirat-tema for yngre børn med en stænkpude og små rutsjebaner, to større vandrutsjebaner til ældre børn og en familiepool.

Margaritaville på Lanier Islands i Buford

Lake Lanier Islands Beach og Water Park Georgia
Lake Lanier Islands Beach og Water Park Georgia

Udendørs vandland

Margaritaville ved Lanier Islands omfatter et mellemstort vandland langs en sø. Den byder på vandrutsjebaner, en rutchebane med måtteracer, en svømmesø, et bølgebassin, en skålrutsjebane, en interaktiv vandlegestruktur med dumpespand og et vandlegeområde for små børn. Udover parken omfatter resortet en restaurant og bar, marina, havnebassiner, krydstogter, et hotel, en helårscampingplads, golf, ridning og vinteraktiviteter såsom tubing og skøjteløb.

Lake Winnepesaukah og Soakya Water Park i Rossville

Lake Winnepesaukah Georgia
Lake Winnepesaukah Georgia

Forlystelsespark og udendørs vandland

Mens den traditionelle park ved søen er fysisk placeret i Rossville, Georgia, ligger Lake Winnepesaukah på statsgrænsen nær Tennessee. (Parken annoncerer sig selv som værende i Chattanooga.) Attraktioner omfatter Cannon Ball træ-coaster, som kan dateres tilbage til 1967, Wild Lightnin' Wild Mouse coaster,masser af spinning-ture og børne-ture. Den lille Soakya Water Park er inkluderet med adgang til Lake Winnie.

Six Flags Over Georgia and Hurricane Harbor Water Park i Austell

Batman Coaster ved Six Flags Over Georgia
Batman Coaster ved Six Flags Over Georgia

Forlystelsespark og udendørs vandland

Six Flags Over Georgia er en stor forlystelsespark. Det er en del af den populære Six Flags-kæde og er en af dens originale mærkevaresteder. Blandt parkens højdepunkter er Goliath, en stor hypercoaster, og den omvendte coaster, Batman: The Ride. Det tilbyder også de fantastiske mørke forlystelser i Disney-stil, Monster Mansion og Justice League: Battle for Metropolis. I 2020 tilføjede den to spinning-ture, Catwoman Whip og Poison ivy Toxic Twister. Parken har en fin samling af forlystelser for yngre børn i DC Super Friends and Bugs Bunny Boomtown. Hurricane Harbor-vandlandet er inkluderet i entréen.

Six Flags White Water in Marietta

Six Flag White Water Atlanta
Six Flag White Water Atlanta

Udendørs vandland

Six Flags White Water er et selvstændigt vandland og er ikke en del af Six Flags Over Georgia. Det enorme udendørs vandland omfatter alle slags rutsjebaner og forlystelser, inklusive en tur med tragt, et interaktivt vandlegeområde for børn, et bølgebassin, rørrutsjebaner, kropsrutsjebaner, speedrutsjebaner og en tur med familieflåde

Splash in the Boro in Statesboro

Splash i Boro vandland i Georgia
Splash i Boro vandland i Georgia

Udendørs vandland

Splash in the Boro er et mellemstort vandland med vandrutsjebaner, en FlowRider-surfingattraktion, enlazy river, et bølgebassin og aktiviteter for yngre børn.

Stone Mountain Park i Stone Mountain

Stone Mountain Park Georgia
Stone Mountain Park Georgia

Udendørs attraktioner

Det er ikke en traditionel forlystelsespark, men Stone Mountain har nogle overbevisende attraktioner, herunder Lost World 4D, SkyHike, en af de største eventyrbaner i trætop i landet, minigolf, en togtur og Summit Skyride, en gondol, der tager passagerer til toppen af Stone Mountain. Om vinteren byder parken på attraktioner såsom snow tubing og en julefestival.

Sommerbølger på Jekyll Island

Sommerbølger Georgia
Sommerbølger Georgia

Udendørs vandland

Summer Waves er en mellemstor park med et bølgebassin, kropsrutsjebaner, tube-rutsjebaner, en speedrutsjebane, en børnebassin, en splash pad og en lazy river.

Wild Adventures and Splash Island i Valdosta

Wild Adventures Georgia
Wild Adventures Georgia

Forlystelsespark og udendørs vandland

En hybrid zoo/forlystelsespark/vandland, Wild Adventures tillader adgang til alle tre parker med én adgang. Seværdigheder inkluderer den omvendte Hangman-coaster og træ-coaster, Cheetah. Det byder også på en flot serie af livekoncerter, som er inkluderet i entréen til parken.

Flere parker

Leder du efter mere sjov? Her er nogle ressourcer i nærliggende stater for at finde yderligere parker.

  • Florida vandlande
  • Florida forlystelsesparker
  • South Carolina forlystelsesparker
  • Tennessee forlystelsesparker og vandlande

Anbefalede: