Hvor kan man finde grøn Chile-gryderet i Albuquerque

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan man finde grøn Chile-gryderet i Albuquerque
Hvor kan man finde grøn Chile-gryderet i Albuquerque

Video: Hvor kan man finde grøn Chile-gryderet i Albuquerque

Video: Hvor kan man finde grøn Chile-gryderet i Albuquerque
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim
Grøn chili gryderet
Grøn chili gryderet

Albuquerque elsker grøn chili-gryderet. Purister vil fortælle dig, at det bedste er lavet med bidder af svinekød, den slags, der har en smule fedt, men ikke for meget. Den hakkede grønne chili, der kommer i den, skal ristes, og den skal have en smule kick, dog bare en smule, ikke overvældende. Mens nogle er lavet med oksekød og andre med kylling eller svinekød, vil enhver grøn chili-gryderet, der er s alt værd, helt sikkert indeholde kartofler, løg og masser af frisk grøn chili. Grøn chiligryderet er en ny mexicansk komfortmad, noget at bestille på en kold dag, eller når du er i humør til noget velkendt og lækkert.

Hvor finder man grøn Chile-gryderet i Albuquerque

Der er nogle steder omkring Albuquerque, der ikke ville lade en dag gå uden en gryde med grøn chili-gryderet, der tilberedes på et blus et sted bagerst. Heldige os! Her er en liste over vores yndlingssteder.

  • Cecilia's Cafe i downtown Albuquerque er en lokal favorit. Få en skål rød eller grøn chili med bare bønner eller med oksekød eller kylling. Cecilia's var med på Guy Fieris Diners, Drive-Ins og Dives. Adressen er 230 6th Street, SW.
  • Cervantes: Den mangeårige Albuquerque-favorit har sin egen produktlinje af saucer og salsaer, så det er ikke underligt, at de tilbereder en fantastisk grøn chili-gryderet. De gør det tiltraditionel måde, med svinekød, kartofler og masser af grøn chili. Adressen er 5801 Gibson Blvd, SE.
  • Cocina Azul laver Azul-skåle med grøn chiligryderet med Hatch-grøn chili, bøf og kartofler, serveret med en sopapilla. De har også skåle med rød chili gryderet og posole. De er placeret på 1134 Mountain Rd NW og 4243 Montgomery Blvd NE.
  • Duran's har en skål chili med bønner, kød, rød eller grøn chili og en tortilla. Adressen er 1815 Central Avenue, NW.
  • El Pinto ild steger deres grønne chili og tilføjer kylling, kartofler og majs serveret med en meltortilla. Adressen er 10500 4th St. NW.
  • Den berømte Frontier Restaurant tilbyder grøn chili-gryderet eller posole i 5, 8 eller 12 oz. skåle. Deres 5 og 8 oz. skåle kommer med en tortilla, den 12 oz. skål med to. De tilbyder også en vegetarisk tortillasuppe, der ligner grøn chiligryderet, som kommer med tortillachips og ost. Tag osten af og gør den vegansk.
  • Garcia's Kitchen er så populær blandt lokalbefolkningen, at det er vokset til otte steder. Deres grønne chili-gryderet indeholder oksekødsstrimler, kartofler og grøn chili i en rig bouillon. Vælg en tortilla eller sopapilla til dypning. De har også posole (sæsonbestemt) og menudo med majs. De har 7 lokationer.
  • Golden Pride,som sin søsterrestaurant, Frontier, tilbyder grøn chile-gryderet. Saml 8 oz. med en tortilla, 12 oz. med to tortillas eller 16 oz. uden tortilla. De har 4 lokationer.
  • La Salita i de nordøstlige højder tilbyder grøn chili-gryderet lavetmed marineret svinekød, pinto bønner, løg og grønne chili strimler, serveret med to tortillas eller to sopapillas. De har også en skål rød chile med hakket oksekød, pinto bønner og rød chile. Adressen er 1217 Eubank Blvd NE.
  • Mary and Tito's Cafe: Få en skål rød eller grøn chili, med eller uden bønner, på en af de mest berømte restauranter i Duke City (2711 4th Street NW)).
  • Monroe's sammensætter svinekød, kartofler og grøn chili i en 16 oz. skål med to tortillas til at opsuge det. De har også en skål med kun grøn chile (eller rød chile) til dem, der elsker tingene. Adressen er 6051 Osuna Road NE.
  • Ortega's kalder deres grønne chiligryderet en skål chili, men den har den røde eller grønne chili, kartofler, hakket oksekød og hele bønner, der gør det til en afprøvet gryderet. Bestil den med bryst for lidt ekstra. Adressen er 3617 Wyoming NE.
  • Pueblo Harvest Cafe har en række forskellige gryderetter, fra grøn chiligryderet med bidder af svinekød til en festdaggryderet med fårekød. Find denne chile på 2401 12th St NW.
  • The Range laver deres grønne chiligryderet med kylling, med en meltortilla til dypning. Få en stor kop eller en stor skål. De har 3 lokationer.

Anbefalede: